Jalkapall Raahe

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raahe ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, lentopallo ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Raahe

Jalkapall - Raahe

As Moon Naiset Nimenhuuto.com

Raahelainen aloitteleva, rennonrempseä naisporukka, jossa pelaa kaikenikäisiä naisia. Pelaamme ensimmäistä kautta yhdesssä: naisten futsalin 2. divisioonassa. Joukkue koostuu vasta-alkaneista ja vähän enemmän pelanneista. Jokaiselle löytyy omaa tasoaan vastaavia harjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa sinulle, joka on löytänyt tiensä naisfutsalin saloihin. Iällä tai ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille :) Ilmoitin tuossa hetki sitten Hämpälle, etten jatka enää joukkueen mukana ensi kaudelle, enkä myöskään enää tämän kevään reeneissä. Mukavaa kevättä kaikille, pitäkää hauskaa ja käykää paljo avannossa! :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Naiset
26

FC RAAHE P02 Nimenhuuto.com

Tilastot ja pelit: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&111148 https://www.instagram.com/fcraahe02/ https://www.youtube.com/user/FcRaahe03

Janne kirjoitti: Moi Tänään tarvis muutaman riskin miehen talkoo apua puupenkit koivuluodosta pitäis siirtää takaisin härkätorin puistoon,Suutari A,Salmela J tulossa peräkärryjen kanssa klo 18:00ilmoita jos pääset mulle tekstarilla 0500489600? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raahe
Pojat
21

AS Moon Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Turo kirjoitti: Jos flunssa on hellittäny (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Raahe
Miehet
57

FC Raahe05 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tiedote toukokuun harjoittelusta ja piirisarja käytänteistä (molemmat joukkueet). Toukokuun harjoitusvuorot: Ma painitreenit Raahelassa klo 16:30-17:30 Ke jalistreenit tekonurmella klo 17-18 To jalistreenit tekonurmella klo 18-19 Lisäksi tullenee ti jalistreeni tekonurmelle klo 19-20. Tästä tieto... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Ei asetettu
37

FC Raahe 06 Nimenhuuto.com

Milka kirjoitti: Tervetuloa piirisarjaturnaukseen Rovaniemelle 6.9.2015. Turnaus pelataan Susivoudin kentällä jossa sekä tekonurmi että luonnonkenttiä. Turnauspäivästä tulee pitkä koska turnaus on sekä ep tason että vp tason turnaus. Teemme otteluaikataulut niin, että jokaisella joukkueella on mahdollisuus ruokai... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raahe
Pojat
33

AS MOON B-juniorit Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moro. Laitoin teidän jokaisen sähköpostiin tietoa lukion ja ysiluokkalaisten ohjatun valmennuksen jalkapallotreeneistä loistavissa olosuhteissa uudessa hallissa. Ei muuta kun joka jätkä ilmoittautumaan. T. Pepu (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Pojat
24

FC Hutipotku Nimenhuuto.com

Raahelainen futiksen harrasteporukka. Mottona "vain lahjattomat treenaa" eli pelaillaan futista ilman suurempia treenauksia.

Teppo kirjoitti: Kiitos, maksu maksettu. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raahe
Miehet
70

Pattijoen Tempaus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tekonurmi on sula ja mooni aloittaa treeni ti&to 5.4.klo 19 alkaen. Pallotuntumaa voi tulla hakemaan ja mikäli pelaaminen kesällä kiinnostaa - tervetuloa. AS Moonin tapahtumat nimenhuudon sivuilla http://asmoon.nimenhuuto.com/events (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Raahe
Miehet
60