Jalkapallo Riistavesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riistavesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Riistavesi

Jalkapallo - Riistavesi

Ac Barca ikämiehet Nimenhuuto.com

Kuopiossa Riistavedellä toimiva ikämiesjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mut voi poistaa ikämies-nimenhuudosta, hyviä pelejä! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio ( Riistavesi )
Miehet
44

Ac Barca 07-08 Nimenhuuto.com

Iloista jalkapalloa Riistavedellä 07-08 syntyneille pojille ja tytöille. Treeneissä harjoitellaan jalkapallon pelaamista sekä monipuolisia liikunnan taitoja. Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pyry tämän viikon leirillä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
26

Ac Barca - Viitonen Nimenhuuto.com

Harrastefutisjoukkue 5 divarista, joka pelaa pelinsä Vartialassa. Treenit ympäri vuoden 2krt viikossa Kuopiossa ja Vartialassa. Kotikenttänä Vartiala. Valmentajina Veli-Matti Heikkinen / 0504106927 Antti Heiskanen

Jukka kirjoitti: Kiitos kaudesta 2016. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017 toivottaa Jukka Venäläinen kentän laidalta (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Miehet
30

AC Barca 03 Nimenhuuto.com

Riistaveden ja sen lähialueen jalkapalloseura. Seuran 03-joukkueella treenit 2-3 kertaa viikossa (Kesällä Vartialassa ja talvella koulun salissa ja Kuopio-hallissa). Lisäksi pelaamme harjoitusotteluita lähialueen seuroja vastaan. Pelataan mm. piirisarjaa: http://www.palloliitto.fi/ita-suomi/

Heikki kirjoitti: Tänään ei harjoituksia, koska ei porukkaa.... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Ei asetettu
11

barca05 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei. Vietetään lopettajaiset kahvila Kotikeitaassa su 12.4 klo 13 alkaen. Käykää katsomassa menu kahvilan kotisivuilta ja ilmoittakaa minulle nimenhuudon kautta millaisen pizzan kukin haluaa syödä maanantaihin 6.4 mennessä. Kahvilan toive... Joukkue siis tarjoaa pizzan kahdelle per perhe. Vielä e... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.