Jalkapallo Riistavesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riistavesi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ac Barca 11-12 Nimenhuuto.com

Ikäluokan 2011-2012 ryhmä harrastaa jalkapalloa Riistavedellä. Mukana on noin 15 innokasta jalkapallon ystävää, jotka harjoittelevat jalkapallotaitoja sekä liikunnallisia perustaitoja pelien ja leikkien muodossa. Ryhmässä on mukana sekä tyttöjä että poikia. Ryhmän mukana harjoittelee myös 2008-2010 syntyneiden tyttöporukka, joka pelaa eri ikäluokissa sekä erillisissä tyttöjen turnauksissa.

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
21

Ac Barca 07-08 Nimenhuuto.com

Iloista jalkapalloa Riistavedellä (06) 07-08 syntyneille pojille ja tytöille. Treeneissä harjoitellaan jalkapallon pelaamista sekä monipuolisia liikunnan taitoja. Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
16

Ac Barca 13-14 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Treeneissä harjoitellaan: 1 vastaan 1 tilanteita. Vastustajasta tulisi päästä ohi harhauttamalla. Olemme aiemmin käyneet vartalo- ja askelharhauttamista. Tästä linkistä voi katsoa ennakkoon ja harjoitella kotona https://www.youtube.com/watch?v=tUlpPz0unZc (40 sekuntiin asti) Syöttö laitaan -> kul... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
17

AC Barca JKKI40 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Miehet
30

Ac Barca 2015-2016 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Riistavesi
Sekajoukkue
24