Jalkapall Ruutana

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ruutana ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Ruutana

Jalkapall - Ruutana

TPV Ruutana F-tytöt Nimenhuuto.com

Ruutanan pikkumimmit eli TPV F tytöt! Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien tyttöjen energinen joukkue.

Tiina kirjoitti: Hei! Joukkuejako on saatu valmiiksi ja joukkueet muodostuvat seuraavasti: Tytöt jaettiin kolmeen joukkueeseen ja esitetyt kaveritoiveet pyrimme toteuttamaan toivotunlaisina. Joukkue 1: Tintit Valmentajat: Marko Tuuri ja Maarit Maksimainen Jäsenet: Iina Maksimainen Riina Tuuri Iida Pulkkinen Sanni... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Ruutana
Tytöt
40

TPV Ruutana F8 Nimenhuuto.com

TPV Futisklubin 2010 syntyneiden joukkue Ruutanassa

Jenni kirjoitti: Hei! Futisklubin taitokoulu pyörähtää käyntiin sunnuntaina 3.6. Kaupin tekonurmikentällä ja jatkuu siitä kahtena seuraavana sunnuntaina (10.6. ja 17.6.) 2012–2009 syntyneet tytöt ja pojat klo 15:30–16:45 2008 ja vanhemmat tytöt ja pojat klo 17:00–18:15 Futisklubin Taitokoulu on tarkoitettu kaikil... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Ruutana
Pojat
25

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18