Jalkapall Ruutana

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ruutana ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Ruutana

Jalkapall - Ruutana

TPV Ruutana F8 Nimenhuuto.com

TPV Futisklubin 2010 syntyneiden joukkue Ruutanassa

Jenni kirjoitti: Hei! Olipas taas upeita pelejä pojilla tänään Pirkkalassa. Kiitos pelaajille ja valmentajille sekä tietysti kannustus joukoille. Olemme tekemässä leijonille ja tiikereille omia watsup-ryhmiä joissa voidaan viestittää esim. peleistä ja muutoksista nopeasti. Ilmoita minulle huomisen aikana mikäli E... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Ruutana
Pojat
26

TPV Ruutana F-tytöt Nimenhuuto.com

Ruutanan pikkumimmit eli TPV F tytöt! Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien tyttöjen energinen joukkue.

Tiina kirjoitti: Heipparallaa! Näin se on kohta kesäkuu ohi ja edessämme on toivottavasti helteinen heinäkuu. Jalkapallon osalta se tarkoittaa sitä, että varsinainen valmennus jää kesätauolle mutta tiistaisin voi porukalla tulla pelailemaan. Elokuussa sitten jatketaan samaan vanhaan tuttuun tapaan! Nimenhuutoon v... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Ruutana
Tytöt
42

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18