Jalkapallo Ruutana

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ruutana ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ruutana

Jalkapallo - Ruutana

TPV Ruutana F-tytöt Nimenhuuto.com

Ruutanan pikkumimmit eli TPV F tytöt! Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien tyttöjen energinen joukkue.

Olivia kirjoitti: Moro, Miten teillä on lähtenyt tyttöjen harrastus käyntiin? Meillä Olivia on totutellut muutaman viikon ajan ja tykännyt harkoista. Kiitokset kaikille ohjaajille! Tänään Olivia oli väsynyt ja nälkäinen päivän harjoitusten ja pelin jälkeen. Mikäli mahdollista, olisi hienoa, jos tyttöjen juominen j... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ruutana
Tytöt
42

TPV Ruutana F8 Nimenhuuto.com

TPV Futisklubin 2010 syntyneiden joukkue Ruutanassa

Jenni kirjoitti: Hei! Olipas taas upeita pelejä pojilla tänään Pirkkalassa. Kiitos pelaajille ja valmentajille sekä tietysti kannustus joukoille. Olemme tekemässä leijonille ja tiikereille omia watsup-ryhmiä joissa voidaan viestittää esim. peleistä ja muutoksista nopeasti. Ilmoita minulle huomisen aikana mikäli E... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Ruutana
Pojat
26

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18