Jalkapallo Ruutana

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ruutana ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ruutana

Jalkapallo - Ruutana

TPV Ruutana F9 Nimenhuuto.com

TPV Futisklubin 2010 syntyneiden joukkue Ruutanassa

Jenni kirjoitti: Hei kaikki! Tervetuloa taas pelaamaan jalkapalloa Ruutanan F9 joukkueeseen! Kevät on pitkällä ja harjoitukset alkavat piakkoin. Laitan ne tänne nimenhuutoon kun ajat varmistuvat. En ole vielä poistanut viime vuonna mukana olleita joten jos poikasi ei tällä kertaa pelaa ja haluat poistua nimenhuud... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Ruutana
Pojat
29

TPV Ruutana F-tytöt Nimenhuuto.com

Ruutanan pikkumimmit eli TPV F tytöt! Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien tyttöjen energinen joukkue.

Tommi kirjoitti: Tulevan kesän futisklubikauden ilmoittautuminen on käynnissä! Ilmoittautumislomake löytyy täältä: http://www.tpv.fi/index.php/futisklubi-uutiset/989-futisklubin-ilmoittautuminen-kaynnissa Maaliskuun aikana ilmoittautuva säästää kausimaksussa. Tämä Nimenhuuto-sivusto siirtyy kevään myötä taas akti... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ruutana
Tytöt
42

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18