Jalkapallo Ruutana

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ruutana ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Ruutana

Jalkapallo - Ruutana

TPV Ruutana F-tytöt Nimenhuuto.com

Ruutanan pikkumimmit eli TPV F tytöt! Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien tyttöjen energinen joukkue.

Sari kirjoitti: Moro! Kiitos kaikille tytöille ja vanhemmille upeesta kaudesta! Kaikki tytöt on kehittyny hyvin ja pelitekniikatkin alkaa olla hallussa. Kaikki ovat todellakin mitalinsa ansainneet! Ne jotka eivät turnauksessa olleet ja vielä mitalia saaneet, saavat ne kuitenkin jotakin reittiä. Jos tytöillä riit... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ruutana
Tytöt
42

TPV Ruutana F8 Nimenhuuto.com

TPV Futisklubin 2010 syntyneiden joukkue Ruutanassa

William kirjoitti: Meillä molemmat pojat nappas tänään koulussa vatsataudin ja joudutaan pahimmoill (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ruutana
Pojat
26

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18