Jääkiekko Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hokiherrat Nimenhuuto.com

Saarijärven hokiherrat on kohtalaisessa kunnossa oleva "Äijjä porukka" joka ei pelkää haasteita, eikä kumartele vastustajalle, toki toisinaan sitten nöyryytetään :)...vastustajaa.

Pekka kirjoitti: Hoki Herrat huhtikuu eli kevään viimeiset! Hulehtikaa maksuista! Jaska tekee tarkastuksen tämän kuun lopussa koko kaudesta! Pekka Muittari 4 Raimo Turtinen 4 Pekka Pitkänen 4 Pasi Mäntiäinen 4 Tero Tamminen 3 Matti Rautiainen 3 Timo Jokinen 3 Janne Nyyssönen 3 Jere Ahola 3 Jarkko Pekonen 3 Timo R... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Saarijärvi
Miehet
53

Leuhun Atleetit Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Maalis- ja huhtikuun maksut. Pystyy maksamaan myös kahdessa erässä, esim. maaliskuun vuorot kuukauden loppuun mennessä ja huhtikuun vuorot toukokuun loppuun mennessä. Näistä kuitenkin erillinen ilmoitus, niin osaan varautua!! Tässä on kaikkien maksut, joten vieraspelajaat älkää säikähtäkö jos ole... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Saarijärvi
Miehet
44

Islandlake Warriors Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Riippuu kerkeänkö töistä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Saarijärvi
Ei asetettu
32

Snmky Äijälätkä +45 Nimenhuuto.com

Kokeneille kehäketuille hikeä pintaan perjantaisin kello 19.15 alkaen.

Timo kirjoitti: Niinhän sinne listaan putkahti torstain Leuhun peli eli omia jäitä oli huhtikuussa kaksi kertaa. Listasta jokaiselle, jotka olivat Leuhn pelissä -1 kertaa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Saarijärvi
Miehet
46

LätkäLikat Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Moi. Sovituspaidat ovat tulleet. Tuon ne tiistaina sovitettavaksi. Tuun kopille 17:15. Sovitellaan ne ennen treenejä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Saarijärvi, äänekoski
Naiset
33

Sjs harraste Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Leo ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Saarijärvi
Miehet
35