Jalkapallo Töölö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Töölö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, futis, lentopallo, telinevoimistelu, akrobatia ja innovointi.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Töölö

Jalkapallo - Töölö

FC MONDAY UNITED Nimenhuuto.com

Poikien välinen ystävyys. Tai miksei tyttöjenkin.

Joukkue etsii pelaajia: Tule kanssamme, rohkeasti!

Tommi kirjoitti: KESÄSARJA ALKAA! Helou evribadi, lisäsin juuri Nimenhuutoon kevätkierroksen ottelut. Ensimmäinen huomio on se, että sarja-avaus on poikkeuksellisesti lauantaina. Toivottavasti sopii silti mahdollisimman monelle. Antti onkin jo ahkerasti tehnyt duunia joukkueen kokoamiseksi, joten miekkis jatkaa t... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Töölön Ullakko, Helsinki
Miehet
43

Kiffen KKI40 Nimenhuuto.com

Kaupungin nopeimmat yli 40V jalat..

Harri kirjoitti: Muistakaahan käydä hoitamassa pelipassit kuntoon. Eka peliin tähän mennessä ilmoittautuneista, järjestelmän mukaan asia ei vielä ole kunnossa Jonella, Petellä ja Anssilla. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Futis
Töölön Pallokenttä Helsinki
Miehet
51

Cassufutis 2017 Nimenhuuto.com

Hello! Welcome to Cassu's football team site here at Nimenhuuto.com. Please remember to sign up for every weeks football session on the preceding Friday at the latest. Should you have any questions, just write your message on the team site wall! BR, Joanna

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Töölö, Helsinki
Miehet
1

HJK City03 Keltaraita Nimenhuuto.com

Helsingin jalkapalloklubi HJK ry:n aktiiviharraste- ja harrastejoukkue 2003 syntyneille pojille. Mukana vajaat kolmekymmentä urheilullista pelaajaa. Osallistutaan piirisarjaan, talvisarjoihin ja turnauksiin aktiiviharrastaja- ja haastetasolla.

Markku kirjoitti: Mikäli sunnuntain peliin tarvitaan vielä lisää pelaajia, niin Joel on valmis ja halukas pelaamaan. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Töölö Munkkiniemi
Pojat
44

HJK City03 Sinivalkoinen Nimenhuuto.com

Helsingin jalkapalloklubi HJK ry:n kilpatason joukkue 2003 syntyneille pojille. Osallistuu piirisarjaan, talvisarjoihin ja turnauksiin sinisellä ja valkoisella peliryhmällä. Mukana 26 pelaajaa.

Soile kirjoitti: Hei City sinivalkoinen. Kaikki tähän mennessä sovitut tapahtumat viety jalkkis-net:iin. Nimenhuudon kautta ei ole enää tulossa viestejä. yt, Soile-jojo (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Töölö Munkkiniemi
Pojat
34

WäSy Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Jos wäsy ei pelaa divarissa, musta se harrastesarja isolla kentällä tai harrastemestaruussarja 7+1 voisi toimia, sen verran iso rinki kuitenkin eikä ole säätöä lisenssien kanssa, ja löytyy paidatkin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Töölö
Miehet
31

TöölönPallo Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Säävarauksella, ei varaa sairastua :P (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsngin Töölö
Miehet
20

Deportivo de Töölö Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jos ei duunia (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Töölö
Miehet
15

hjktoolo06 Nimenhuuto.com

Jojo kirjoitti: Moi! Tulevat tapahtumat on poistettu Nimenhuudosta, jotteivät rinnakkaiset järjestelmät aiheuttaisi hämmennystä, Siirrymme Töölö06:ssa nyt kokonaan Jalkkis.netin käyttöön. *** Käythän viimeistään su 22.2. merkitsemässä poikasi estyneeksi seuraaviin HJK-talvisarjan peleihin (28.2.) , mikäli hän ei... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Töölö
Ei asetettu
43

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.