Jalkapallo Töölö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Töölö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, futis, lentopallo, telinevoimistelu, akrobatia ja innovointi.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Töölö

Jalkapallo - Töölö

FC MONDAY UNITED Nimenhuuto.com

Poikien välinen ystävyys. Tai miksei tyttöjenkin.

Joukkue etsii pelaajia: Tule kanssamme, rohkeasti!

Tommi kirjoitti: EI HALLIVUOROA KEVÄÄKSI No niin, kutsuhuuto on kiirinyt, mutta valitettavasti riittävää määrää pelureita se ei ole tavoittanut. Kokemus on osoittanut, että tarvitaan sellainen liki 20 pelaajan rinki, jotta hallivuoro saadaan pyörimään pelillisesti ja taloudellisesti (+/- nolla). Niinpä jatkamme k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Töölön Ullakko, Helsinki
Miehet
42

Kiffen KKI40 Nimenhuuto.com

Kaupungin nopeimmat yli 40V jalat..

Harri kirjoitti: Tänään voi mennä pelailemaan Talin halliin klo 18.30-19.30. Sinne on tulossa 2- ja 3-joukkueen pelaajia n. 15, joten lisäporukka ei olis pahitteeksi. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Futis
Töölön Pallokenttä Helsinki
Miehet
49

HJK City03 Keltaraita Nimenhuuto.com

Helsingin jalkapalloklubi HJK ry:n aktiiviharraste- ja harrastejoukkue 2003 syntyneille pojille. Mukana vajaat kolmekymmentä urheilullista pelaajaa. Osallistutaan piirisarjaan, talvisarjoihin ja turnauksiin aktiiviharrastaja- ja haastetasolla.

Markku kirjoitti: Mikäli sunnuntain peliin tarvitaan vielä lisää pelaajia, niin Joel on valmis ja halukas pelaamaan. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Töölö Munkkiniemi
Pojat
44

HJK City03 Sinivalkoinen Nimenhuuto.com

Helsingin jalkapalloklubi HJK ry:n kilpatason joukkue 2003 syntyneille pojille. Osallistuu piirisarjaan, talvisarjoihin ja turnauksiin sinisellä ja valkoisella peliryhmällä. Mukana 26 pelaajaa.

Soile kirjoitti: Hei City sinivalkoinen. Kaikki tähän mennessä sovitut tapahtumat viety jalkkis-net:iin. Nimenhuudon kautta ei ole enää tulossa viestejä. yt, Soile-jojo (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Töölö Munkkiniemi
Pojat
34

WäSy Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Jos wäsy ei pelaa divarissa, musta se harrastesarja isolla kentällä tai harrastemestaruussarja 7+1 voisi toimia, sen verran iso rinki kuitenkin eikä ole säätöä lisenssien kanssa, ja löytyy paidatkin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Töölö
Miehet
32

TöölönPallo Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Säävarauksella, ei varaa sairastua :P (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Helsngin Töölö
Miehet
19

Deportivo de Töölö Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jos ei duunia (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Töölö
Miehet
16

hjktoolo06 Nimenhuuto.com

Jojo kirjoitti: Moi! Tulevat tapahtumat on poistettu Nimenhuudosta, jotteivät rinnakkaiset järjestelmät aiheuttaisi hämmennystä, Siirrymme Töölö06:ssa nyt kokonaan Jalkkis.netin käyttöön. *** Käythän viimeistään su 22.2. merkitsemässä poikasi estyneeksi seuraaviin HJK-talvisarjan peleihin (28.2.) , mikäli hän ei... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Töölö
Ei asetettu
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.