Salibandy Vaajakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaajakoski ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, säbä, palokunta, vpk, vapaapalokunta, ammunta ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vaajakoski

Salibandy - Vaajakoski

Dux Mamas Nimenhuuto.com

Tälle kaudelle: O2 JKL / KKI (Kunnossa kaiken ikää) -ryhmä Vaajakosken koululla torstaisin klo 19.15-20.30, salibandya, tai siis sählyä, naisille. Ei tarvita aiempaa pelitaustaa tai osaamista, vain iloista asennetta. Lisätietoja: http://www.o2-jkl.fi/content/fi/1/24259/KKI%2D%20Salibandy.html Voi tulla mukaan kokeilemaan saapumalla paikalle. Mukaan mahtuu vielä 12 pelaajaa.

Jaana kirjoitti: Hei, yksi viesti vielä tätä kautta; olisiko O2:n KKI-ryhmän viikonpäivä vaikuttanut mukaan tuloosi? Tiistaina on vielä toistaiseksi vapaa vuoro 19.15-20.30, Kommentoi tänne tai whatsappiin, jos tulisit tiistain vuorolle niin ajan vaihto katsotaan vielä. Mikäli tällä ei vaikutusta kävijämäärään ta... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Vaajakoski, Jyväskylä
Naiset
21

Janakan Jaskat Nimenhuuto.com

Iloa elämään Janakan Jaskojen peleillä! Treenit sähäkkää pelailua, mutta silloin tällöin voi valmentajalle iskeä into vetää taktiikka- tekniikka- strategia- treenit kaikkien joukkueen jäsenten iloksi !

Pia kirjoitti: Mahtavaa! Huomenna joukkue kasassa :) Oikeaa asiaakin: Koulu tarvitsee salin omaan käyttöönsä ja on perunut vuorot joulukuussa 14.12 (ke) ja 17.12 (la).. Näkemisiin! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Säbä
Vaajakoski
Sekajoukkue
21

SBJV Nimenhuuto.com

jasu kirjoitti: 50/50 jalka edelleen kysymysmerkki, reenaamatta ja flunssassa :/ (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Vaajakoski
Ei asetettu
21

Wanhat Pandat Nimenhuuto.com

Leppoisaa höntsäilyä 50+ ukkeleiden kanssa, höystettynä muutamalla nuoremmalla nikkarilla. Torstain vuoro on pyhitetty, vain varttuneemmalle väelle.

Joukkue etsii pelaajia: 45+ vahvistukset tervetulleita pelailemaan. Ei tarvitse sitoutua sarjaan, mut...

TONI kirjoitti: Huomenna tulossa enempi porukkaa vai jäänkö pois ?klo 22odotan ja sit katon jäänkö pois jos ei tarpeeksi porukkaa. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Vaajakoski
Miehet
40

Probelli miehet Nimenhuuto.com

Kaipaatko vauhtia, taitoa ja nuoruuden intoa? Jatka etsimistä...

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Vaajakoski
Miehet
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.