Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, sulkapallo, rugby, ultimate, koripallo, amerikkalainenjalkapallo ja sähly.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vaasa

Jääkiekko - Vaasa

Vacon Hockey Club Nimenhuuto.com

Vacon Hockey Club eli VHC on työporukkajoukkue, joka on täynnä uskomatonta taitoa ja aitoa yhteen hiileen puhaltamista (Stronger together) tietysti unohtamatta, että kaikki tekevät jäällä aina parhaansa ja ylittävät itsensä päivästä toiseen (Passion for excellence). Jäällä porukka luottaa vieruskaveriinsa kuin kiveen ja ottaa iskuja vastaan tiimin puolesta (Trust and respect). Oikeilla asioilla ja johtavien pelaajien esimerkillä VHC ottaa tulevilla kausilla WHL:n haltuun ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta (Taking ownership).

Petri kirjoitti: Ois treenipäivä huomenna ! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
19

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moro moro, Huomenna pelataan taas, molarit on hommattu taas, muutama pelaaja tarvitaan lisään taas. T#27 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
40

Hurricanes Nimenhuuto.com

Varapelaajat saavat ilmottautua sisään jos vakiopelaaja on ilmottautunut pois. Mikäli vakipelaaja ei ole ilmottautunut sisään kello 18 pelipäivänä, paikka on vapaa varapelaajille.

Matthew kirjoitti: Jaakko R:n tilalla (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
56

WSHT Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Iltaa js Hyvää Uutta Vuotta Tuli tieto tänään että junnuilta on pöllitty mailoja varustekopista. Koppi kannatta pitää lukossa mennen tullen 24/7.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
38