Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, sähly, rugby, futsal, ultimate, jousiammunta ja amerikkalainenjalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vaasa

Jääkiekko - Vaasa

Vacon Hockey Club Nimenhuuto.com

Vacon Hockey Club eli VHC on työporukkajoukkue, joka on täynnä uskomatonta taitoa ja aitoa yhteen hiileen puhaltamista (Stronger together) tietysti unohtamatta, että kaikki tekevät jäällä aina parhaansa ja ylittävät itsensä päivästä toiseen (Passion for excellence). Jäällä porukka luottaa vieruskaveriinsa kuin kiveen ja ottaa iskuja vastaan tiimin puolesta (Trust and respect). Oikeilla asioilla ja johtavien pelaajien esimerkillä VHC ottaa tulevilla kausilla WHL:n haltuun ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta (Taking ownership).

Petri kirjoitti: Ois treenipäivä huomenna ! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
19

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, merkatkaapa loputkin maanantai aamu, niin nähdään ajoissa tarvitseeko kutsua lisää jengiä. Mielummin tietenkin + merkkisenät #27 (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
35

Hurricanes Nimenhuuto.com

Elia kirjoitti: Joonan tilalla (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
46

WSHT Nimenhuuto.com

Christian kirjoitti: Tänään en pääse jäälle terv Wikke (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
39