Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, rugby, futsal, ultimate, jousiammunta ja amerikkalainenjalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vaasa

Jääkiekko - Vaasa

Vacon Hockey Club Nimenhuuto.com

Vacon Hockey Club eli VHC on työporukkajoukkue, joka on täynnä uskomatonta taitoa ja aitoa yhteen hiileen puhaltamista (Stronger together) tietysti unohtamatta, että kaikki tekevät jäällä aina parhaansa ja ylittävät itsensä päivästä toiseen (Passion for excellence). Jäällä porukka luottaa vieruskaveriinsa kuin kiveen ja ottaa iskuja vastaan tiimin puolesta (Trust and respect). Oikeilla asioilla ja johtavien pelaajien esimerkillä VHC ottaa tulevilla kausilla WHL:n haltuun ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta (Taking ownership).

Petri kirjoitti: Ois treenipäivä huomenna ! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
19

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei Kauden varmasti viimeiset jäät ensiviikolla, Yhteisvuorot HC-lämärin kanssa tiistaina 5.6 klo 06:45 -07:45 ja torstaina 7.6 klo 06:45 -07:45, molarit on jo hommattu maaleihin, joten rasteja ruutuun, jatketaan kautta vielä viikolla. #27 (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
35

WSHT Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Paikalla jos aikataulu pitää. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
39

Hurricanes Nimenhuuto.com

Kasperi kirjoitti: Kalle Kuusisto tulee, varmasti tilaa on. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
47