Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sulkapallo, futsal, jääkiekko, rugby, amerikkalainenjalkapallo, lacrosse, huvi ja sähläys.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: WHL Ensikaudella Hei, HC Lämäri (PG) osallistuu ensikaudella 20-21 WHL:n, HC lämäri koostuu Power Grids:ssä työskentelevistä ja HC-lämärin perjantai vuorolla harjoittelevista pelaajista. Pelaajia on jo pyydetty joukkueeseen. Minulle on viimekaudella tullut kyselyitä kiinnostuksesta pelata HC ABB:... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
36

Hurricanes Nimenhuuto.com

Varapelaajat saavat ilmottautua sisään jos vakiopelaaja on ilmottautunut pois. Mikäli vakipelaaja ei ole ilmottautunut sisään kello 18 pelipäivänä, paikka on vapaa varapelaajille.

Hannu kirjoitti: Olen hakemassa ensi talvelle samaa vakiovuoroa kuin aikaisempinakin kausina (Maanantai klo.21.15->). Kilpahallin remontista johtuen vakiovuorot ovat poikkeuksellisest ajalle 2.10.2020-4.4.2021. Viimekauden vakiopelaajat ilmottakaa kommenteissa jatkatteko vai ette. Varapelaajille tiedoksi, että ny... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
65

WSHT Nimenhuuto.com

Panu kirjoitti: MA 18.11 teroitusta, tulkaa väh ennemmin paikalle. itse paikalla 20:10. P.Tyynismaa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
41