Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, jääkiekko, sulkapallo, rugby, huvi, sähläys, futis ja paini.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, muistakaahan EDENRED Kulttuuri- ja liikuntaedun tilauskausi 1/2021 on käynnissä. Mikäli haluat tilata edun tällä tilauskaudella, teethän tilauksen 4.12.2020 mennessä. Huom! Tilaus on tilauskausikohtainen kertatilaus. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaus tulee täyttää joka tilauskausi uudelleen.... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
28

Hurricanes Nimenhuuto.com

Varapelaajat saavat ilmottautua sisään jos vakiopelaaja on ilmottautunut pois. Mikäli vakipelaaja ei ole ilmottautunut sisään kello 18 pelipäivänä, paikka on vapaa varapelaajille.

Hannu kirjoitti: Tänään ensimmäinen vuoro hetkeen. Jäähallilla kuitenkin henkilörajoitukset seuraavasti: 20hlö/vuoro, mikä tarkoittaa 18kp + 2mv. Varapelaajat huomioikaa tämä, kun ilmoittaudutte vuorolle. Vuorolla on kuitenkin 20 vakiopelaajaa ja tulee out ilmottautumisia, joiden "tilalle" voisi mennä pelaamaan. ... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
75

WSHT Nimenhuuto.com

Panu kirjoitti: MA 18.11 teroitusta, tulkaa väh ennemmin paikalle. itse paikalla 20:10. P.Tyynismaa (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
43