Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, rugby, futsal, ultimate, jousiammunta ja amerikkalainenjalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vaasa

Jääkiekko - Vaasa

Vacon Hockey Club Nimenhuuto.com

Vacon Hockey Club eli VHC on työporukkajoukkue, joka on täynnä uskomatonta taitoa ja aitoa yhteen hiileen puhaltamista (Stronger together) tietysti unohtamatta, että kaikki tekevät jäällä aina parhaansa ja ylittävät itsensä päivästä toiseen (Passion for excellence). Jäällä porukka luottaa vieruskaveriinsa kuin kiveen ja ottaa iskuja vastaan tiimin puolesta (Trust and respect). Oikeilla asioilla ja johtavien pelaajien esimerkillä VHC ottaa tulevilla kausilla WHL:n haltuun ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta (Taking ownership).

Petri kirjoitti: Ois treenipäivä huomenna ! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
19

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hyvää huomenta ! Viikon päästä tippuu kiekko taas jäähän, Varauskirjassa olevat treenit ovat nimenhuudossa ja lisää merkataan kunhan ne varmistuvat. Treenit ovat joka tiistai klo 6:45 - 7:45 kilpahallissa, Aloitetaan siis 21.08.2018 ja jatketan taas toukokuun loppuun asti, mikäli porukalla intoa ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
36

WSHT Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Paikalla jos aikataulu pitää. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
37

Hurricanes Nimenhuuto.com

Kasperi kirjoitti: Kalle Kuusisto tulee, varmasti tilaa on. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
47