Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, rugby, jousiammunta, huvi ja sähläys.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Boom City Bears Nimenhuuto.com

Boom City Bears pelaa herrasmieskiekkoa hyvässä hengessä Vaasan omassa pyhätössä joka sunnuntai iltaisin klo 21.00 - 22.00. Treenit hoidetaan herrasmiestyyliin: Ei taklauksia ja lämäreitä. Treenipelaaminen omalla vastuulla ja vakuutuksella. Seura osallistuu myös Wasa Hockey League sarjaan.

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
4

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, muistakaahan EDENRED Kulttuuri- ja liikuntaedun tilauskausi 1/2021 on käynnissä. Mikäli haluat tilata edun tällä tilauskaudella, teethän tilauksen 4.12.2020 mennessä. Huom! Tilaus on tilauskausikohtainen kertatilaus. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaus tulee täyttää joka tilauskausi uudelleen.... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
28

Hurricanes Nimenhuuto.com

Varapelaajat saavat ilmottautua sisään jos vakiopelaaja on ilmottautunut pois. Mikäli vakipelaaja ei ole ilmottautunut sisään kello 18 pelipäivänä, paikka on vapaa varapelaajille.

Hannu kirjoitti: Tänään ensimmäinen vuoro hetkeen. Jäähallilla kuitenkin henkilörajoitukset seuraavasti: 20hlö/vuoro, mikä tarkoittaa 18kp + 2mv. Varapelaajat huomioikaa tämä, kun ilmoittaudutte vuorolle. Vuorolla on kuitenkin 20 vakiopelaajaa ja tulee out ilmottautumisia, joiden "tilalle" voisi mennä pelaamaan. ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
75

WSHT Nimenhuuto.com

Panu kirjoitti: MA 18.11 teroitusta, tulkaa väh ennemmin paikalle. itse paikalla 20:10. P.Tyynismaa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
43

Hc2plus2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 päivää sitten)

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
15