Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, futsal, sulkapallo, rugby, jousiammunta, koripallo ja sähläys.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Boom City Bears Nimenhuuto.com

Boom City Bears pelaa herrasmieskiekkoa hyvässä hengessä Vaasan omassa pyhätössä joka sunnuntai iltaisin klo 21.00 - 22.00. Treenit hoidetaan herrasmiestyyliin: Ei taklauksia ja lämäreitä. Treenipelaaminen omalla vastuulla ja vakuutuksella. Seura osallistuu myös Wasa Hockey League sarjaan.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
15

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Santeri varalla 1 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
28

HC Lämäri Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
32

Hurricanes Nimenhuuto.com

Varapelaajat saavat ilmottautua sisään jos vakiopelaaja on ilmottautunut pois. Mikäli vakipelaaja ei ole ilmottautunut sisään kello 18 pelipäivänä, paikka on vapaa varapelaajille.

Hannu kirjoitti: Tänään ensimmäinen vuoro hetkeen. Jäähallilla kuitenkin henkilörajoitukset seuraavasti: 20hlö/vuoro, mikä tarkoittaa 18kp + 2mv. Varapelaajat huomioikaa tämä, kun ilmoittaudutte vuorolle. Vuorolla on kuitenkin 20 vakiopelaajaa ja tulee out ilmottautumisia, joiden "tilalle" voisi mennä pelaamaan. ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
75

WSHT Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
37

Hc2plus2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
24