Jääkiekko Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sulkapallo, futsal, jääkiekko, rugby, amerikkalainenjalkapallo, lacrosse, huvi ja sähläys.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC ABB Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, Kuten jo aamulla ilmoitin tämä tiistain vakiovuoro on nyt täynnä, meillä on nyt listalla 25 pelaajaa + molarit, treeneissä on käynyt noin 20 pelaajaa, joka on riittävä määrä. Irtovuorolle 5 / kerta otetaan vierailevia tähtiä jos maanantai iltapäivällä klo 12 jälkeen ei ole riittävästi pelaaj... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
28

Hurricanes Nimenhuuto.com

Varapelaajat saavat ilmottautua sisään jos vakiopelaaja on ilmottautunut pois. Mikäli vakipelaaja ei ole ilmottautunut sisään kello 18 pelipäivänä, paikka on vapaa varapelaajille.

Hannu kirjoitti: Olen hakemassa ensi talvelle samaa vakiovuoroa kuin aikaisempinakin kausina (Maanantai klo.21.15->). Kilpahallin remontista johtuen vakiovuorot ovat poikkeuksellisest ajalle 2.10.2020-4.4.2021. Viimekauden vakiopelaajat ilmottakaa kommenteissa jatkatteko vai ette. Varapelaajille tiedoksi, että ny... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Miehet
65

WSHT Nimenhuuto.com

Panu kirjoitti: MA 18.11 teroitusta, tulkaa väh ennemmin paikalle. itse paikalla 20:10. P.Tyynismaa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaasa
Ei asetettu
42