Jalkapall Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, jääpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo ja airsoft.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

WJK0506 Nimenhuuto.com

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Jyrki kirjoitti: WJK P06 pelaajien vanhemmille: Anna-Kaisa on lähettänyt liittymislinkin WJK P06 Jopoxiin. Käykää pikaisesti liittymässä Jopoxiin ja hyväksykää pelaajaa koskeva tietosuojalauseke. Vasta sen jälkeen Anna-Kaisa voi nostaa pelaajan Jopoxiin! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
42

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: Wjk0506- yhteinen nimenhuuto Kirjatkaa pelaajat alla olevalla linkillä yhteiseen nimenhuutoon. https://wjk0506.nimenhuuto.com/public_join?pass=wjk0506 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
29

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Jyrki kirjoitti: Muistutus WJK P06 joukkuemaksusta! Moi! WJK P06 joukkuemaksu on 20 euroa kuukaudessa. Sen voi maksaa valinnan mukaan 1 kuukauden / 3 kuukauden / 6 kuukauden / 12 kuukauden erissä, Joukkuemaksulla maksetaan WJK P06 joukkueen juoksevia kuluja, kuten sali- ja kenttävuokria, turnauskustannuksia sekä ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
28

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
21

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Eikö kukaan ennätä lauantaina kioskiin myyjäksi ja makkaranpaistoon vai jätetäänkö pois kokonaan turnauksen kioskin pito? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
29

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Sani kirjoitti: Alla sähköposti jonka olen seuran puheenjohtajalle laittanut. WJK Pojat 08 sani.heiskanen@live.com su 10.6, 18.29 pekka.hahl@gmail.com Hei, meidän joukkueella oli vielä viime keväänä hyvä ja taitava valmentaja. Mutta hänen jäätyään sairaslomalle omasta työstään ja valmennuksesta, hänet poistettii... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
29

Wjk 09-10 Nimenhuuto.com

Inka kirjoitti: Onko millon harkkoja? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
12

WJK 09-10 pojat Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Harjoitukset tällä viikolla torstain sijaan perjantaina klo 17.30 Joutenlahden kentällä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
24