Jalkapall Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo, jääpallo ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Varkaus

Jalkapall - Varkaus

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: INFOKIRJE PERHEILLE GUTZ YHTEISTYÖSTÄ Teemme seuramme kaikissa joukkueissa yhteistyötä GUTZin kanssa saadaksemme varoja joukkueidemme toimintaan. Tuotto tulee suoraan kunkin omalle joukkueelle. Tämän yhteistyön myötä GUTZ lisäksi sponsoroi koko junioriseuraamme junioreidemme toiminnan hyväksi eri... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
27

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Eetu kirjoitti: Meiltä tulee Piia (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
33

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Varkauden Aluelämmön Tukea Harrastamiseen - rahasto Yhteistyömme Varkauden Aluelämmön kanssa on tehnyt mahdolliseksi rakentaa rahasto, josta voidaan jakaa avustuksia perheille, millä ei muuten olisi jalkapallon pelaamiseen rahaa. Avustuksen voi käyttää esimerkiksi seuraosuusmaksuihin, joukkueen k... (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
17

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Vielä tarkennus joukkuekuvauksen peliasuun: valkoinen paita, shortsit ja mustat sukat. Tilaisuuden ajaksi shortsien päälle voi laittaa housut. Tällainen ohjeistus tuli seuralta. (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
35

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
32

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
18

WJK 09-10 pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
17

WJK Tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Sadulla on keskiviikkona kahdet kokeet ja sen vuoksi jättää tiistain 6.11. harkat väliin. Torstaina mukana harkoissa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.