Jalkapall Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo, jääpallo ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Varkaus

Jalkapall - Varkaus

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Matti kirjoitti: Hei Tervetuloa kaikki seuraamaan Warkaus JK:n peliä 29.6.2017 klo 18.30 Keskuskentälle. OP:n pankkikorttia näyttämällä saa pääsylipusta alennusta! Pelissä vastassa SC Riverball Joensuusta. Pelikatkolla pääsevät junioritkin näkyviin rangaistuspotkukilpailussa - ja ahkerina pallopoikina toimivat 07... (28 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
27

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Tuomo kirjoitti: Tänään ei treenejä!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
29

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Kiitos kaikille lauantaina talkoisiin osallistuneille! Jokaisen vanhemman panos tälläisissä tapahtumissa on erittäin tärkeää, jotta asiat saadaan hoidettua hyvin. Tänään harkoissa tutka, joten ilmoittautukaahan harkkoin :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
20

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
21

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Moikka! Kiitokset vielä kaikille Mikkeli turnaukseen osallistujille. Erityiskiitokset varavalmentaja Arille sekä vanhemmille joustamisesta ja kyytien järjestämisestä että saatiin riittävästi pelaajia mukaan myös sunnuntaille vatsaoireiden "kaadettua" porukkaa.Laitoin eilen palautetta kilpailujoht... (22 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
36

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
21

WJK 09-10 pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
12

WJK Tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Sadulla on keskiviikkona kahdet kokeet ja sen vuoksi jättää tiistain 6.11. harkat väliin. Torstaina mukana harkoissa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.