Jalkapallo Vesilahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vesilahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on kuntojalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: vpk.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2020 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Otetaanpas ensimmäinen avoimet ovet 17.6., kun vuorolle näyttää hyvin mahtuvan. Eli kutsu kaverisi, ja voit ilmoittaa hänet nimenhuudossa: Lisää joukkueen ulkopuolinen pelaaja. Muutenkin voitte jakaa kutsua ja laajentaa rinkiä. Kevään rinki on aiempaan verrattuna pienempi, kun koronakevään epävar... (28 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
70