Jalkapallo Vihtavuori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihtavuori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal ja soutu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vihtavuori

Jalkapallo - Vihtavuori

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Low Quality Football Team - Potkupallojoukkue, joka on lähtökohtaisesti Real Madridin farmiseura ;-)

Raine kirjoitti: Maalivahti kyllä tarvittais... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
46

ViPa03 Nimenhuuto.com

Joukkueemme on räjähdysherkkää VIHTAVUORELAISTA RUUTIA!!! Nopeus, ketteryys ja taitotaso sekä periksiantamattomuus ovat kaikilla pelaajillamme yksilöllisiä, joten vastustajat peljätköön meitä JOUKKUEENA!!!! http://www.vihtavuorenpamaus.net/seurainfo

Pasi kirjoitti: Noniin, piiristä on nyt saatu lupa, että joukkueen kokoonpanossa saa olla neljä yli-ikäistä per ottelu. Laitan yli-ikäisyyshakemuksia menemään sitä mukaa kun lisenssit on maksettu. (28 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori
Pojat
17

Vipa 09 10 Nimenhuuto.com

Vihtavuoren Pienten Sporttisten Futaajien Mahtiporukka joka ei pelkää vauhtia eikä haasteita. Leikitään, pelataan, jutellaan, suunnitellaan, kokeillaan ja onnistutaan - ilon kautta!

Noel kirjoitti: Moi, ohessa uuden vuoden terveisiä pesäpallo rintamalta... Hyvää uutta vuotta 2017! Jyväskylän Kiri ja Säästöpankki Optia järjestävät yhdessä liikunnallisen perhepäivän lauantaina 21.1.2017 klo 14-17 Kuokkalan Graniitissa. Tapahtuman ajatuksena on tarjota liikunnan iloa kaiken kuntoisille. Tapaht... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Ei asetettu
35

ViPa 07 pojat Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Hei, Joukkueen tiedoissa näkyy yhä muutama pelaaja, joilta puuttuu lisenssi!! Sunnuntaina alkavaan peli-iltasarjaan ja maanantaina alkavaan piirisarjaan ei voi enää osallistua ilman lisenssiä. Valmentajat eivät voi ottaa joukkueeseen pelaajaa, jolta puuttuu lisenssi. Hoitakaahan lisenssit pikimmi... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Miehet
32

pallovuoro Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Päivämäärät kannattaa muuttaa oikein, ku ilmoittautujia tulee (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.