Jalkapallo Vihtavuori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihtavuori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, soutu ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vipa 09 10 Nimenhuuto.com

ViPan KYMPPIEN joukkue on täynnä VIHTAVUORELAISTA RUUTIA! Futisporukka, joka ei pelkää vauhtia eikä haasteita. Harjoitellaan, pelataan ja pidetään hauskaa mahtavan pallopelin ympärillä! Joukkueen runko koostuu 2010 syntyneistä pojista, maustettuna 2011 syntyneistä, enemmän pelanneista pojista. Uudet pelaajat ohjataan lajin pariin ViPan pallokerhojen kautta.

Antti kirjoitti: Hei! Ti 20.Pvä on pelisarja Vihtavuoressa ja käsittääkseni koti-pelit jolloin perinteisesti on järjestetty kioski paikalle. Toisaalta palloliiton sivujen mukaan samaan aikaan samassa paikassa on Lepän -12 syntyneiden kotipelit myöskin. Oletan että nämä kahden pelisarjan samanaikaiset pelit saadaa... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Ei asetettu
23

ViPa FutisTytöt Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Moi. Minulle toimitettiin avainnippu tekonurmikentän laidalta tänään kuuden jälkeen. Onko kenelläkään avaimet hukassa? Terv. Antti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Tytöt
22

ViPa 06 pojat Nimenhuuto.com

Sampo kirjoitti: Onko joku nähnyt Sampo palloa se hävisi maanantain reeneissä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Pojat
33

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Seura tarjoaa jäsenistölleen perinteisen Peurunka-illan ke 24.4.2019 alkaen klo 16.30. Kylpylän ja punttisalin vapaa käyttö. Jäsenmaksu oltava maksettuna. Kuitti mukaan, jos maksu 22.4. jälkeen. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
51