Jalkapallo Vihtavuori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihtavuori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, soutu ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vihtavuori

Jalkapallo - Vihtavuori

Vipa 09 10 Nimenhuuto.com

ViPan KYMPPIEN joukkue on täynnä VIHTAVUORELAISTA RUUTIA! Futisporukka, joka ei pelkää vauhtia eikä haasteita. Harjoitellaan, pelataan ja pidetään hauskaa mahtavan pallopelin ympärillä! Joukkueen runko koostuu 2010 syntyneistä pojista, maustettuna 2011 syntyneistä, enemmän pelanneista pojista. Uudet pelaajat ohjataan lajin pariin ViPan pallokerhojen kautta.

Tapio kirjoitti: Kokoonpano Kyläseppäcupiin on Aatos, Aaro, Antti, Miika, Jimi, Okko, Jesse, Heikki, Eino H ja Lauri. Varalla Aleksi ja Arttu. Paikalle Petäjäveden tekonurmelle 9.30. Mukaan peliasu, nappulakengät, suojat ja juomapullo+tarvittaessa omaa evästä. Ei sokerillista! OTTELUOHJELMA 28.4. 10.00 Komeetat v... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Ei asetettu
23

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Seura tarjoaa jäsenistölleen perinteisen Peurunka-illan ke 24.4.2019 alkaen klo 16.30. Kylpylän ja punttisalin vapaa käyttö. Jäsenmaksu oltava maksettuna. Kuitti mukaan, jos maksu 22.4. jälkeen. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
46

ViPa 06 pojat Nimenhuuto.com

Taavi kirjoitti: Hei, tänne keltaisten peli-iltaan laitetaan kioski pystyyn ja näillä näkymin se on sitten viimeinen kerta tälle syksylle. Toivoisin samanlaista osaanottoa kuin viime torstaina, sillä tässä on keltaisilla kaksi peliä, joten kioskilla kävijöitä on varmasti enemmän kuin vihreiden yhden pelin peli-il... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Pojat
36