Jalkapallo Vihtavuori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihtavuori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, soutu ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vihtavuori

Jalkapallo - Vihtavuori

Vipa 09 10 Nimenhuuto.com

Vihtavuoren Pienten Sporttisten Futaajien Mahtiporukka joka ei pelkää vauhtia eikä haasteita. Leikitään, pelataan, jutellaan, suunnitellaan, kokeillaan ja onnistutaan - ilon kautta!

Jukka kirjoitti: Talven harjoittelusta asiaa. Ulkoharjoittelun päätyttyä harjoittelemme yläkoulun salissa maanantaisin klo 17-18 (2010-joukkue) ja klo 18-19 (2009-joukkue) sekä perjantaisin 2009-joukkueessa pelaavat klo 18-19. Syyskuun ajan perjantain harjoitukset ovat avoimet kaikille. Seuratkaa nimenhuutoa. (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Ei asetettu
33

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Low Quality Football Team - Potkupallojoukkue, joka on lähtökohtaisesti Real Madridin farmiseura ;-)

Olli kirjoitti: Pääsen töistä klo 19, että voin väistyä kokoonpanosta jos halukkaita pelureita o (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
36

ViPa03 Nimenhuuto.com

Joukkueemme on räjähdysherkkää VIHTAVUORELAISTA RUUTIA!!! Nopeus, ketteryys ja taitotaso sekä periksiantamattomuus ovat kaikilla pelaajillamme yksilöllisiä, joten vastustajat peljätköön meitä JOUKKUEENA!!!! http://www.vihtavuorenpamaus.net/seurainfo

Pasi kirjoitti: Kuvat ja materiaalit kohdasta löytyy tämän kauden loput pelit. Laittakaa ne kalentereihinne. Lisään ne nimenhuutoon mahdollisimman pian. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori
Pojat
16

ViPa 07 pojat Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Alustavaa kyselyä : Lauantaille keltaisten peleihin tarvitaan kaksi tuomaria. Pelit alkaa klo 13 ja 14 Vihtavuoren tekonurmella. Vapaaehtoiset ilmoittautukoon tähän viesti ketjuun!! To ilta tiedän pääseekö peliohjaajia paikalle vai ei siksi tämä alustavana kyselynä. Hannu (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Miehet
34

pallovuoro Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Päivämäärät kannattaa muuttaa oikein, ku ilmoittautujia tulee (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Miehet
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.