Jalkapallo Vihtavuori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihtavuori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal ja soutu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vihtavuori

Jalkapallo - Vihtavuori

Vipa 09 10 Nimenhuuto.com

Vihtavuoren Pienten Sporttisten Futaajien Mahtiporukka joka ei pelkää vauhtia eikä haasteita. Leikitään, pelataan, jutellaan, suunnitellaan, kokeillaan ja onnistutaan - ilon kautta!

Heikki kirjoitti: Jukka ehdotteli, että ilmoitetaanko uudet pelaajat (ja -11 syntyneet) omaan sarjaansa syksylle. Nyt pelaajia on -10 syntyneissä niin paljon, että peliaikaa ei oikein taida riittää kaikille? Olis kiva kun vasta-alkajatkin pääsisivät kokeilemaan pelaamista ihan oikeissa peleissä. Löytyykö meistä -1... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Ei asetettu
35

ViPa03 Nimenhuuto.com

Joukkueemme on räjähdysherkkää VIHTAVUORELAISTA RUUTIA!!! Nopeus, ketteryys ja taitotaso sekä periksiantamattomuus ovat kaikilla pelaajillamme yksilöllisiä, joten vastustajat peljätköön meitä JOUKKUEENA!!!! http://www.vihtavuorenpamaus.net/seurainfo

Pasi kirjoitti: Kuvat ja materiaalit kohdasta löytyy tämän kauden loput pelit. Laittakaa ne kalentereihinne. Lisään ne nimenhuutoon mahdollisimman pian. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori
Pojat
17

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Low Quality Football Team - Potkupallojoukkue, joka on lähtökohtaisesti Real Madridin farmiseura ;-)

Olli kirjoitti: Tuun, kunhan töistä ehdin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
36

ViPa 07 pojat Nimenhuuto.com

Juice kirjoitti: Hello. Lauantaina 17.6 järjestetään Laukaan satamassa tapahtuma ja olisi mahdollista kerätä rahaa seuralle makkaran paistolla ja myynnillä. tapahtuman juontaa Jethro Rostedt !!!! olisiko innokkuutta lähteä mukaan. tapahtuma olisi klo 15-20 noin. ilmoitukset viim 5.5. muuten kyselevät muilta seuro... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Miehet
36

pallovuoro Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Päivämäärät kannattaa muuttaa oikein, ku ilmoittautujia tulee (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vihtavuori
Miehet
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.