Salibandy Espoo, kauklahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, kauklahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Kauklahti

Salibandy - Espoo, Kauklahti

Oilers 09Flash Nimenhuuto.com

Jonas kirjoitti: Hei Jonas Malis ei enää pelaa sählyä ensi kaudella. Pidetään tauko. Hän halua kokeilla jotain muuta lajia. T. Natalja (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
49

Oilers 07 Wolves Nimenhuuto.com

Pepi kirjoitti: Heippa, Kesätreeniohjelma on nyt Tiedotteet-kansiossa. Treenaus toteutetaan nousujohteisesti esim. jos ohjelmassa on: 10-20 toistoa/ 2-4 kierrosta-> ekalla kerralla 10 toistoa ja kaksi kierrosta. Seuraavalla viikolla lisätään toistoja ja kierroksia, jos kunto antaa myöden. Valmennukselta voi kysy... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
31

Oilers 08Crocodiles Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Huomenna perjantaina alkaa kouluilla talvilomat, mikä vaikuttaa myös meidän harjoituksiin lomien ja muiden matkojen johdosta. Loman aikana (16-25.2) pidämme treenit mikäli paikalle ilmoittautuu vähintään 8 junioria. Mikäli ei saada tarpeeksi pelaajia paikalle, voivat halukkaat mennä vapaasti... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
30