Salibandy Espoo, kauklahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, kauklahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Kauklahti

Salibandy - Espoo, Kauklahti

Oilers 07 Wolves Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moikka, Tallinnan turnauksen alustavat ilmottautumiset ovat nyt kaikilta tulleet, vain 2 pelaajaa ei pääse mukaan joten kaksi joukkuetta saadaan varmasti hyvin kasaan. Kilpa- ja haastajasarjaan erikseen vai sekajoukkueilla - mielipiteet menee aika tarkkaan tasan. Pyöritellään tätä rauhassa valmen... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
30

Oilers 09Flash Nimenhuuto.com

Nuutti kirjoitti: HUOM! Tänään on alkulämmön jälkeen kaksi peliä (2x12min), pyytäisin vanhempia osallistumaan kaukalon muuttamiseen jo ennen treenien alkua mikäli vain kerkeätte. Pituudesta otetaan pois 2 palaa ja leveydestä 1. Palat siirretään niin, että tyhjä tila jää katsomon puolelle. Kiitos! -Thomas (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
49

Oilers 08Crocodiles Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tässä joukkuejaot lokakuun sarjapeleihin. Red/Crocodiles Samuli Daniel Jere Melwin Oliver J Otto Manu Noel Jonatan Luka Lauri Rasmus Valtteri Titus Musa White/Krokotiilit Samuel Oliver G Max Emil Anton Matias Oskar Paavo Elias Atte Tuomas Jesse Teemu Oliver S Elmo Eero Muistakaa ilmoittautua ajoi... (19 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.