Salibandy Espoo, kauklahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, kauklahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Kauklahti

Salibandy - Espoo, Kauklahti

Oilers 07 Wolves Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moi, näköjään kevään jatkosarjat tuli myös tänään, lisäsin excelit tiedostoihin ja nimenhuutoon tulee myöhemmin päivät. Eka pelit molemmilla 13.1, vastuuturnaus haastajilla 10.2. ja kilvalla 15.4. (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
33

Oilers 09Flash Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Hei! Pyytäisin teitä ilmoittautumaan su 10.12 järjestettäviin Oilersin pikkujouluihin mahdollisimman pian. Treenejä ei pidetä vaan tarkoitus on osallistua F-junnujen tekniikkakisaan ja jäädä katsomaan miesten peliä. Jokaisesta joukkueesta palkitaan myös joukkueen positiivisin pelaaja. Kaikki muka... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
49

Oilers 08Crocodiles Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Oilers 07-Lionsin ylemmän haastajasarjan peleihin su 3.12. Esport Arenalla tarvittaisiin 3-5 pelaajaa. Löytyisikö niistä pelaajia mukaan, jotka ovat lauantain peliryhmässä? Pelit ovat klo 9 ja 14. Mielellään tänään jo ilmoittautumiset jos pystyy. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.