Salibandy Espoo, kauklahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, kauklahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Kauklahti

Salibandy - Espoo, Kauklahti

Oilers 07 Wolves Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moi! Kevään vanhempainpalaverissa puhuttiin kevään turnauksista ja suhtautuminen oli positiivista Tallinnan turnaukseen lähdöstä. Turnauksen päivämäärä on selvillä, se on 25.-27.5. eli juuri sopivasti tuohon kauden loppuun ennen kuin halli menee kiinni. Ajatuksena on siis tässä vaiheessa vielä lä... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
32

Oilers 08Crocodiles Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi, tässä uuden valmentajan terveisiä... "Olen Ville Vannesluoma, Esport Oilersin uusi F-ikäluokkavastaava. Olen 28-vuotias ja ollut mukana valmennustoiminnassa kohta jo kymmenisen vuotta. Salibandyä olen itse pelannut ja harrastanut 17 vuotta, välillä totisemmin ja välillä rennommin. Tulen täst... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
33

Oilers 09Flash Nimenhuuto.com

Christian kirjoitti: Hei kaikki; Chrisu ja perhe kiittää tästä kaudesta ja toivottaa hyvää kesää kaikille:) Meillä nyt niin paljon tupla buukkauksia , että ei päästä tänään eikä huomenna säbään. Kesän jälkeen taas nähdään :) terkuin; Chrisu ja family (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.