Salibandy Espoo, kauklahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, kauklahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Kauklahti

Salibandy - Espoo, Kauklahti

Oilers 08Crocodiles Nimenhuuto.com

Pepi kirjoitti: Moikka Muutamaa kilpapoikaa tarvittaisiin vahvistamaan 07 Wolvesin haastajaa (Sudet) viikon päästä pelattavaan Tupla Cupiin. Sama juttu kuin vuosi sitten, jolloin myös oli pari poikaa mukana. Vastailkaa kiinnostuksesta tähän viestiketjuun. Peliajat lauantaina, Paikalle 09:00: 09:45 VSS Green - Su... (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
27

Oilers 07 Wolves Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei, maksuton toimitsijakoulutus järjestetään keskiviikkona 3.10. Esport Arenan kabinetissa klo 18-21. Ilmoittautua voi (ja pitää ketkä menee) ao linkistä. https://www.suomisport.fi/events/6bcacecc-8177-4d2a-9e1c-d531991eaf8e (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
30

Oilers 09Flash Nimenhuuto.com

Nuutti kirjoitti: Tänään on pelipäivä ja kaukaloiden muuttamiseen tarvitaan apua. 2 palaa pois pituudesta ja 1 pala pois leveydestä (pienennetään leveyssuunnassa vaihtoaitioihin päin). Nyt on myös hyvä hetki harjoitella pelinohjaajana olemista! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
46