Salibandy Espoo, kauklahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, kauklahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Kauklahti

Salibandy - Espoo, Kauklahti

Oilers 09Flash Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Hei, Leevi ei pääse 8.4. Orangen peleihin. Voisikohan vaihtaa jonkun kanssa niin, että osallistuisi 1.4.? (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
41

Oilers 07 Wolves Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei, vielä yksi viesti viikonlopusta, olen tämän jälkeen huonosti tavoitettavissa viikonlopun ajan, laittakaa viestiä suoraan valmennukselle tai nimenhuudon kautta mikäli teillä on peleihin liittyvää asiaa. Valmentajat auttavat toimitsijahommat alulle molemmissa turnauksissa, pari vapaaehtoista o... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
34

Oilers 08Crocodiles Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Oliver S ei pääse mukaan flunssan johdosta. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.