Salibandy Espoo, kauklahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, kauklahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal ja futis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Kauklahti

Salibandy - Espoo, Kauklahti

Oilers 07 Wolves Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei, Oilers liigajoukkue aloittaa kevään play-off väännöt kotipelien osalta ma 19.3 klo 18.30 Tapiolan urheiluhallilla. Vastassa maajoukkuepelaajia vilisevä suomenmestari Classic Tampereelta. Seuran jäsenille (aikuiset/lapset) pääsylipun hinta on 5€ (norm 15/10€). Jäsenten sisäänkäynti vasemman p... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
34

Oilers 09Flash Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Hei! Leevin nilkka nyrjähti viime viikon treeneissä. Leevi poissa treeneistä ja peleistä ainakin vielä tämän ja ensi viikon. (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
50

Oilers 08Crocodiles Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Huomenna perjantaina alkaa kouluilla talvilomat, mikä vaikuttaa myös meidän harjoituksiin lomien ja muiden matkojen johdosta. Loman aikana (16-25.2) pidämme treenit mikäli paikalle ilmoittautuu vähintään 8 junioria. Mikäli ei saada tarpeeksi pelaajia paikalle, voivat halukkaat mennä vapaasti... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Kauklahti
Pojat
32