Salibandy Jämsä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jämsä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, kaukalopallo, politiikka, alppihiihto, istumalentopallo, ultimate, maastohiihto ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jämsä

Salibandy - Jämsä

Duo salibandy Nimenhuuto.com

Lasten salibandya ja muita pallopelejä kahdessa eri ikäryhmässä. Nuoremmat 2009-12 syntyneet ja vanhemmat 2007-2009 syntyneet.

Valtteri kirjoitti: Palokan kuvat lisätty. Ainoastaan ensimmäisen pelin kuvat. Toinen peli videokuvattiin, sitä en ole vielä pakannut pienemmäs. https://drive.google.com/drive/folders/0Bx8AMecRxsHETC1lRU5IZnJDTTQ?usp=sharing (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Jämsä
Sekajoukkue
72

Kikka74 Nimenhuuto.com

Turkka kirjoitti: Koitettaisko päästä viimein pelaileen vai perutaanko kevään reenit? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jämsä
Miehet
33

yrittäjät Nimenhuuto.com

pasi kirjoitti: Hei, ensiviikon maanantaina (11.12) Jämsänkosken vuorolla Auvilan salissa klo 17 sählyä => Jämsä vs. Jämsänkoski tai sekajoukkue osallistumismäärän mukaan. Vastaavasti oma maanantain vuoro siirtyy tiistaille 12.12 klo 20:00- ILMOITA osallistumisestasi, ainakin Auvilan osallistujat olisi hyvä tiet... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Ultimate
Jämsä
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.