Salibandy Jämsä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jämsä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, kaukalopallo, politiikka, alppihiihto, koripallo, istumalentopallo, ultimate ja maastohiihto.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jämsä

Salibandy - Jämsä

Duo salibandy Nimenhuuto.com

Lasten salibandya ja muita pallopelejä kahdessa eri ikäryhmässä. Nuoremmat 2010-12 syntyneet ja vanhemmat 2007-2009 syntyneet.

Valtteri kirjoitti: Tossa olis vielä samat kuvat google drivessa. https://drive.google.com/drive/folders/0B-m6IQKNX7GaaE1DSTJGUG52NGM?usp=sharing (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Jämsä
Sekajoukkue
44

Kikka74 Nimenhuuto.com

Turkka kirjoitti: Tosin iso ehkä, työreissu Vantaalla ja vatsatauti kotona.. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jämsä
Miehet
35

yrittäjät Nimenhuuto.com

pasi kirjoitti: Nyt on taas sisäpelikausi "rämmitty" loppuun, ja päästään kesätauolle hoitamaan nivelet ja lihakset kuntoon ensikautta varten. Poskettomat päättäjäiset pidetään, kun kelit lämpenevät oikeasti kesän lukemiin. Ilmoitellaan asiasta myöhemmin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Ultimate
Jämsä
Sekajoukkue
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.