Salibandy Kokkola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kokkola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, ikämiesjalkapallo, cykling - pyöräily, sulkapallo, beach volley, suunnistus ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SC KOKKOLA Naiset Nimenhuuto.com

SPORT CLUB KOKKOLA Ry on perustettu syyskuussa 2002. Seura perustettiin kokkolalaisten harrasteurheilijoiden kunnon kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Kaudella 2010-2011 SC Kokkola perusti naisten salibandy joukkueen joka pelaa SSBL:n 3-divisioonaa. http://www.sckokkola.com/

Jutta kirjoitti: Tiia tulee mukaan :) (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Kokkola
Naiset
35

SC Kokkola miehet salibandy Nimenhuuto.com

SPORT CLUB KOKKOLA Ry on perustettu syyskuussa 2002. Seura perustettiin kokkolalaisten harrasteurheilijoiden kunnon kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Kaudella 2017-2018 SC Kokkola pelaa SSBL:n 4-divisioonaa.

Pekka kirjoitti: Otteluohjelma 2019-2020. https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-3-divisioona-pohjanmaa-lohko-11/5646 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kokkola
Miehet
27

BKO Nimenhuuto.com

Boliden, BKO Kanuunassa salibandyä. Jäähallissa kiekkoa.

Toni kirjoitti: Tämä tullut 13.5.2019 Moi kaikille Kiitokset tässä vaiheessa hyvin menneistä peleistä. Palkintoasiaa Palkinnoista eli 1.Jokaisesta joukkueesta palkitaan kahdella pystillä. -Me tuomarit merkitsemme itse ns. fair play pelaajia ja joukkuepelaajia. Mutta jos teillä on joukkueesta oma käsitys siitä ku... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Jääkiekko ja Jalkapallo
Kokkola
Sekajoukkue
75

sbgoats Nimenhuuto.com

2018 perustettu "uuden sukupolven urheiluseura".

Henkka kirjoitti: Töisä🆘 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kokkola
Miehet
21

Kokkolanjymy Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kokkola
Miehet
24

MBC-sähly Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Terve. Tänään 14.5 ei sählyä pelaajien vähyyden vuoksi. Kokeillaan ensiviikolla uudestaan. T. Mika (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kokkola
Miehet
27