Salibandy Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, alppihiihto, handboll, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kauniainen

Salibandy - Kauniainen

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK 02-edustusjoukkue tavoittelee kaudella 2017-2018 paikkaa ja menestystä C1 SM-sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan GrIFK C1-poikien avoimiin harjoituksiin ti 18.4. ja to 20.4.! Tav...

Antti kirjoitti: Raine on lähetellyt alkuviikosta kaikille niille omatoimijakson kesäohjelmat, jotka eivät ole vielä saaneet. Jos ohjelma puuttuu (tai hukkuu), niin kyselkää Rainelta. Samoin minulta tai Rainelta kannattaa kysyä, jos joku ohjeista on epäselvä. Ohjatut treenit jatkunevat heinäkuun viimeisellä viiko... (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
31

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue, jossa ikäluokat -96 -> -00

Marianne kirjoitti: Hei, A-poikien alustavan budjetin mukaan 2017-2018 kausimaksu olisi 700 e, jonka voi maksaa kolmessa erässä. Kausimaksun ensimmäinen erä (250 e) tulee maksaa kesäkuun loppuun mennessä. Maksu tulee suorittaa seuraavasti: Eräpäivä: 30.6.2017 Pankki: Aktia Saaja: GRIFK SALIBANDY P 97 IBAN: FI41 4055... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
32

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat D2 (2004 syntyneiden) poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton D2 (2004 syntyneiden) kilpasarjaa kaudella 2016-17.

Marianne kirjoitti: Hei, Vanhempainillassa viime maanantaina valittiin uudet joukkuejohtajat. Tällä kaudella jojo-tehtäviä hoitavat Elina Fagerholm (Joelin äiti) ja Anu Turunen (Valtterin äiti). Suuri kiitos että otatte tehtävän vastaan. Vanhempainkokouksessa päätettiin myös, kausimaksu kaudelle 2017-2018 on 750 e j... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
37

GrIFK NG B Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-2001

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei.Jos joku tarvii kyytiä tänään klo 14 peliin niin Granin subway efdessä klo 12.55 voi hypätä kyytiin.terv.Nata gsm.041-5028077 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
28

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Jaakko kirjoitti: Toteutuuko treenit? Jos vain vähän porukkaa, Jaakko menee futistreeneihin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
39

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: 23.4. Pelataan ystävällismielinen harkkapeli, joka on kaikille avoin. Nämä ovat sitten kauden loppujäähdyttelyt, joten koittakaa päästä vielä paikalle. Mukavaa pääsiäistä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
32

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P00/01 Black on vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa ja osallistuu mm. SSBL:n sarjoihin.

Elias kirjoitti: Olemme tulossa ja meiltä osallistuu kaksi. t, Irina (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
21

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Otamme uusia pelaajia GrIFK P03 -salibandyjoukkueeseen! Aiempi pelikokem...

Einar kirjoitti: Hei kaikki vanhemmat! Tänä vuonna valmentajat ovat päättäneet järjestää kauden aloitus leirin/t Granissa, palloiluhallilla. Tämä säästääksemme rahaa heti kauden alusta. Tästä olemme kiitollisia ;) Toteutustapa ja tarkka ajankohta vielä työn alla ja tämä kaikki tarkentunee aikanaan. (Vaihtoehtoina... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
27

GrIFK-SB-C-pojat-haastaja Nimenhuuto.com

Veli-Matti kirjoitti: Lisenssien ostamisen voi aloittaa 1.8.2017 oheisen linkin takaa löytyvästä palvelusta. HUOM SIIS VASTA 1.8.2017 ALKAEN http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/lisenssit/ Huom oikea lisenssimuoto kilpapelaamiseen on 2002/2003 syntyneille Pelipassi niminen tuote. Vakuutus on pakollinen, jonka voi os... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
26

GrIFK salibandy 05 pojat Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Moi, Krisu Pentti ja minä vedetään -04 ja -05 pojille maanantaisin ja torstaisin 10.30-12.00 fysiikkatreenit keskuskentällä. Kyseessä ei ole mitkään todella rankat treenit vaan enemmän peruskuntoon liittyviä harjoituksia. Nämä treenit ovat vapaaehtoiset mutta toivon että mikäli on mahdollisuus os... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
29

GrIFK salibandy 07-08 tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Laitoin tänne (kuvat ja materiaalit -osioon) pari Teemun ottamaa yhteiskuvaa kauden päättäjäisistä Rushista :-) Taru (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
20

GrIFK salibandy 04-05 tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Nellan granin musta pipo on kadonnut eilen Särkänniemen peleissä. Tarkistatteko tyttöjen bagit jos jollain olisi ylimääräinen pipo laukussaan. T. Sari (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
31

GrIFK salibandy 06 pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Nikke ja koko meidän perhe kiittää myös Granin 06-joukkuetta monesta kivasta vuodesta ja pelistä yhdessä. Nikke siirtyy säbässä isoveljensä mukana ensi kaudeksi Loiske 04 joukkueeseen, joten ei tule enää pelaamaan myöskään 06:n pelejä (siirtyminen helpottaa meidän perheen logistiikkaa kolmen usea... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
43

GrIFK miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
34

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi kaikki! Ilmoittakaa mulle ASAP minkä koon GrIFK:n pelipaidat ja millä pelinumerolla teillä on käytössä, koska ne tarvitaan uuden naistenjoukkueen käyttöön tulevaa kautta varten. Vielä ei siis tartte paitoja palauttaa, mutta uusia paitatilauksia varten pitää tietää mitä on ennestään. Voitte la... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
6

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Hyvää vuotta 2016 KaRu! Kun nyt muistan, oli tuossa jollain porukalla ennen vuodenvaihdetta puhetta, että järkättäisiin kuoppajaiset ainakin yhdelle KaRu:n historian vaiheelle. Ajattelin yleisesti kysellä, onko tällaiseen kiinnostusta, niin buukataan joku saunatila jostain kevään aikana ja siitä ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
26

GrIFK M40 ja M45 Nimenhuuto.com

M40 ja M45 joukkueiden yhteinen treeni

Kasper kirjoitti: eli tähän piti täpätä 50/60 (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
34

SB REMERY Nimenhuuto.com

Sählyä harrastava epämääräinen porukka.

Antti kirjoitti: Muutamalla on vielä vähän maksuja rästissä. Jos ette ole varmoja tilanteestanne, kysykää. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Kauniainen
Ei asetettu
41

Kasavuori Nimenhuuto.com

Roger kirjoitti: IN jos ehdin bänditreeneistä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
23

GrIFK B-C-tytöt Salibandy Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: HEI, MUISTUTUKSENA ALLAOLEVA ELI VIELÄ ON KAUSIMAKSUN ENSIMMÄINEN OSA MAKSAMATTA MONELTA. TARKISTATTEHAN OSALTANNE MAKSUN TILANTEEN JA TARVITTAESSA MAKSATTEHAN PIKIMMITEN. Terveisin, Sampo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.