Salibandy Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja tennis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kauniainen

Salibandy - Kauniainen

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue

Salla kirjoitti: Hei! Kausimaksun viimeinen erä tulee maksaa viimeistään 18.1.2018. Katso maksuusi liittyvät tiedot / ohjeet sähköpostistasi. Muista käyttää viestissä olevaa viitenumeroa. Niille, jotka ovat jo kaikki kausimaksueränsä suorittaneet en ole lähettänyt sähköpostia. -Salla (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
38

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK 02-edustusjoukkue pelaa kaudella 2017-2018 C1 SM-sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Yhteydenotot joukkueenjohtajalle: Janne Silvonen / jan.silvonen@gmail.com, p....

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
31

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Niilo kirjoitti: Tulen paikalle, jos pelaajia paljon ja Ode on yksin (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
38

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat D2 (2004 syntyneiden) poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton D2 (2004 syntyneiden) kilpasarjaa kaudella 2016-17.

Pietari kirjoitti: Pietari on ollut sairaana. Eilen oli jo suht hyvässä kunnossa ja oli kovasti tulossa tänään peleihin. Nyt aamulla takapakkia, eikä ole pelikuntoinen. Tsemppiä peleihin. T. Kati ja Eero (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
31

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: 23.4. Pelataan ystävällismielinen harkkapeli, joka on kaikille avoin. Nämä ovat sitten kauden loppujäähdyttelyt, joten koittakaa päästä vielä paikalle. Mukavaa pääsiäistä! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
34

GrIFK NG B Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-2001

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei.Jos joku tarvii kyytiä tänään klo 14 peliin niin Granin subway efdessä klo 12.55 voi hypätä kyytiin.terv.Nata gsm.041-5028077 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
27

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P00/01 Black on vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa ja osallistuu mm. SSBL:n sarjoihin.

Elias kirjoitti: Olemme tulossa ja meiltä osallistuu kaksi. t, Irina (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
21

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Otamme uusia pelaajia GrIFK P03 -salibandyjoukkueeseen! Aiempi pelikokem...

Amos kirjoitti: Hei kaikki! Storvreta Cupin maksut tulevat valitettavasti maksettavaksi osissa, koska tarkkaa lopullista yhteissummaa ei vielä ole, ja lentoliput tulevat maksettavaksi viikon sisällä. Pyydän että jokainen Storvreta Cupiin osallistuva maksaa 110€ tilille viimeistään keskiviikkona 27.9. Pahoittelen... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
26

GrIFK Green tytöt Nimenhuuto.com

Nuppu kirjoitti: Moi. Onnistuisiko Nupun saada kyyti huomenna to THT:lle ja back. Me Vanhemmat ollaan Gaalassa jumissa (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
21

GrIFK salibandy 06 pojat Nimenhuuto.com

Peik kirjoitti: Hei, Peikillä on hävinnyt matsin jälkeen vihreän Grani college takin nro 37, onko joku vahingossa ottanut?? Eli sunnuntaina (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
34

GrIFK salibandy E-tytöt Nimenhuuto.com

Nelli kirjoitti: Hei, Nelli kertoi että 28.1. olisi peli. Sitä ei kuitenkaan näy tapahtumissa jotta voisi ilmoittautua.... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
21

GrIFK salibandy 05 pojat Nimenhuuto.com

Roy kirjoitti: Moi! Jos jonkun laukkuun on eksynyt Hakaniemessä ylimääräiset mustat (valkoinen logo) Niken kengät, niin voitteko ilmoittaa; ne ovat tod näk Royn. Terv Karri 0500 800 275 (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
26

GrIFK salibandy D-black tytöt Nimenhuuto.com

Ulrika kirjoitti: Hei, Kevätkausi alkaa ja on jälleen kausimaksun aika. Maksu pysyy samana kuin syksyllä, 350€. Meillä on nyt kaksi joukkuetta pelaamassa sarjapelejä keväällä ja tämä vaikutti siihen että maksua ei alennettu. Alla löydätte maksuohjeet ja mikäli teille tulee kysyttävää niin olkaa yhteydessä. Toivois... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
36

GrIFK-SB-C-pojat-haastaja Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Moi, lisävarusteita voi tilata täältä https://www.stadiumteamsales.fi/grifksalibandy/grifksalibandy Rekisteröidy verkkokauppaan, tilaa haluamasi tuotteet ja maksa itse noudettaessa Stadiumin kassalle. Uusimmat pojat: - Pelipaita on malliltaan Pitch (vihreä ja musta) - Shortsit mustat Puma (heikko... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
34

GrIFK miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
34

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi kaikki! Ilmoittakaa mulle ASAP minkä koon GrIFK:n pelipaidat ja millä pelinumerolla teillä on käytössä, koska ne tarvitaan uuden naistenjoukkueen käyttöön tulevaa kautta varten. Vielä ei siis tartte paitoja palauttaa, mutta uusia paitatilauksia varten pitää tietää mitä on ennestään. Voitte la... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
6

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Hyvää vuotta 2016 KaRu! Kun nyt muistan, oli tuossa jollain porukalla ennen vuodenvaihdetta puhetta, että järkättäisiin kuoppajaiset ainakin yhdelle KaRu:n historian vaiheelle. Ajattelin yleisesti kysellä, onko tällaiseen kiinnostusta, niin buukataan joku saunatila jostain kevään aikana ja siitä ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
26

GrIFK M40 ja M45 Nimenhuuto.com

M40, M45 ja M50 joukkueiden yhteinen treeni

David kirjoitti: Kommer med till Turkuseen om jag får skjuts av nån (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
38

SB REMERY Nimenhuuto.com

Sählyä harrastava epämääräinen porukka.

Antti kirjoitti: Taas voi alkaa maksella sählymaksuja. Tili edelleen FI30 1336 5000 0610 04 ja mun nimissä. Summa on 50,00 - 80,00 riippuen kuinka monta meitä aktiiveja on. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähly
Kauniainen
Ei asetettu
44

GameOn Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moi, Sain juuri infoa vanhan salin poikkeavista aukioloajoista: Su 4.2- ma 12.2. Preliviikko ja yo-kirjoituksia Pe 9.3 - ti 27.3. Yo-kirjoituksia Pe 6.4 - Su 8.4 (klo 18:00 asti) GraniLanit- tapahtuma 9.4-31.5 Suljettu remontin vuoksi Huom! Kasavuoren remontti koskee oppilashuollon tilojen sisäil... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.