Salibandy Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusikaupunki

Salibandy - Uusikaupunki

USB -03 black ja -02 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme Pohitullin koululla maanantaisin ja sunnuntaisin. Kalannin yläkoululla torstaisin ja perjantaisin. Harjoitukset alkavat puolituntia ennen saliaikaa ulkolenkillä. Joukkueen tilinumero FI60 5491 0240 0542 59

Elina kirjoitti: Tämä unohtui... Maksuun viitteeksi pojan oma viitenumero (löytyy pelaajalistasta täältä nimenhuudosta). Summat maksetaan joukkueen tilille FI60 5491 0240 0542 59. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
32

UPU Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Meitä tulis 2, jos saadaan pelit pystyyn. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Miehet
15

Saalihoki Nimenhuuto.com

Sählyä (kesäisin jalkapalloa) kunnon kohottamiseksi ja liikunnan ilosta. Pelataan iloisella mielellä eikä liian tosissaan...

Tuomas kirjoitti: Terve, Ensi sunnuntain (28.1) pelikerta on peruttu vaalien takia. Sähläys jatkuu siis 4.2. -Tuomas (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Sähly
Uusikaupunki
Sekajoukkue
17

autotehtaansb Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Yritetään ainakin tulla... On ollut niin paljon harmia terveyden kanssa... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Sekajoukkue
21

USB 06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
17