Salibandy Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, sähly ja ringette.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusikaupunki

Salibandy - Uusikaupunki

USB -03 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme Pohitullin koululla maanantaisin, tiistaisin Vehmaan Liikuntahallissa, keskiviikkona ja torstaina Laitilan Monitoimihallilla. Harjoitukset alkavat puolituntia ennen saliaikaa ulkolenkillä. Joukkueen tilinumero FI60 5491 0240 0542 59

Elina kirjoitti: Heippa! Nyt olisi jälleen seuran kausimaksun aika, tässä USB:n rahastonhoitajalta asiaan liittyvä viesti: "Nyt on kevään kausimaksujen aika. Juniorit maksavat 70 €/syksy ja 70 €/kevät. Aikuisten sarjoissa pelaavat maksavat 100 €/syksy ja 100 €/kevät. Kerholaiset, jotka harjoittelevat kerran viiko... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
25

UPU Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Meitä tulis 2, jos saadaan pelit pystyyn. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Miehet
15

Saalihoki Nimenhuuto.com

Sählyä (kesäisin jalkapalloa) kunnon kohottamiseksi ja liikunnan ilosta. Pelataan iloisella mielellä eikä liian tosissaan...

Tuomas kirjoitti: Iltapäivää, avainsekaannuksesta johtuen (avainkortti ei toiminut), illan sählyvuoro peruuntuu. Ensi viikosta alkaen peli kulkee niin kuin pitääkin. Pahoitellen, Tuomas & Petri (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sähly
Uusikaupunki
Sekajoukkue
17

autotehtaansb Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritetään ainakin tulla... On ollut niin paljon harmia terveyden kanssa... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Sekajoukkue
19