Salibandy Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusikaupunki

Salibandy - Uusikaupunki

USB -03 black ja -02 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme Pohitullin koululla maanantaisin ja sunnuntaisin. Kalannin yläkoululla torstaisin ja perjantaisin. Harjoitukset alkavat puolituntia ennen saliaikaa ulkolenkillä. Joukkueen tilinumero FI60 5491 0240 0542 59

Vertti kirjoitti: Tervehdys kaikille, kuten jo varmaan kaikki tietää loppui -03 osalta yhteistyö Blue Collarsien kanssa tässä hetki sitten. Yhteistyökuvioita on tämän jälkeen jatkettu mm. Wirmon ja Rupun kanssa. Pelaajavaihtoa on ollut puolin ja toisin. Kaiken tämän tarkoitus on varmistaa laadukas toiminta ja taat... (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
31

UPU Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Miehet
14

Saalihoki Nimenhuuto.com

Sählyä (kesäisin jalkapalloa) kunnon kohottamiseksi ja liikunnan ilosta. Pelataan iloisella mielellä eikä liian tosissaan...

Paul-Erik kirjoitti: Hei kaikki, Jalkapallokauden aloitus vaatii nyt pientä herättelyä. Lisäsin muutaman nimen listaan, lisäksi on ainakin kuusi pelaajaa, jotka ovat mahdollisesti tulossa, En laita niitä elleivät varmistu. Olisi hyvä jos sinäkin kävisit laittamassa oman tulotietosi! olet tulossa tai et, Sappisen Juha... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Uusikaupunki
Sekajoukkue
16

autotehtaansb Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.