Salibandy Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, sähly ja ringette.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusikaupunki

Salibandy - Uusikaupunki

USB -03 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme Pohitullin koululla maanantaisin, tiistaisin Vehmaan Liikuntahallissa, keskiviikkona ja torstaina Laitilan Monitoimihallilla. Harjoitukset alkavat puolituntia ennen saliaikaa ulkolenkillä. Joukkueen tilinumero FI60 5491 0240 0542 59

Elina kirjoitti: Tervehdys! Marraskuu menossa ja se tarkoittaa seuraavaa joukkueen kausimaksun laittamaista maksuun. Summa on sama 250€ mikä ensimmäinenkin osuus oli. Ne pelaajat, joilla on henkilökohtaisia sponsseja niin paljon, ettei kausimaksuja tarvitse enää maksaa tai maksavat vähemmän, saavat vielä tiedon a... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
25

UPU Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Meitä tulis 2, jos saadaan pelit pystyyn. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Miehet
15

Saalihoki Nimenhuuto.com

Sählyä (kesäisin jalkapalloa) kunnon kohottamiseksi ja liikunnan ilosta. Pelataan iloisella mielellä eikä liian tosissaan...

Tuomas kirjoitti: Iltapäivää, avainsekaannuksesta johtuen (avainkortti ei toiminut), illan sählyvuoro peruuntuu. Ensi viikosta alkaen peli kulkee niin kuin pitääkin. Pahoitellen, Tuomas & Petri (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sähly
Uusikaupunki
Sekajoukkue
17

autotehtaansb Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritetään ainakin tulla... On ollut niin paljon harmia terveyden kanssa... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Sekajoukkue
19