Salibandy Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusikaupunki

Salibandy - Uusikaupunki

USB -03 black ja -02 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme Pohitullin koululla maanantaisin ja sunnuntaisin. Kalannin yläkoululla torstaisin ja perjantaisin. Harjoitukset alkavat puolituntia ennen saliaikaa ulkolenkillä. Joukkueen tilinumero FI60 5491 0240 0542 59

Elina kirjoitti: Tämä unohtui... Maksuun viitteeksi pojan oma viitenumero (löytyy pelaajalistasta täältä nimenhuudosta). Summat maksetaan joukkueen tilille FI60 5491 0240 0542 59. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
32

UPU Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Meitä tulis 2, jos saadaan pelit pystyyn. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Miehet
15

Saalihoki Nimenhuuto.com

Sählyä (kesäisin jalkapalloa) kunnon kohottamiseksi ja liikunnan ilosta. Pelataan iloisella mielellä eikä liian tosissaan...

Tuomas kirjoitti: Terve, Ensi sunnuntain (28.1) pelikerta on peruttu vaalien takia. Sähläys jatkuu siis 4.2. -Tuomas (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Uusikaupunki
Sekajoukkue
18

USB 06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Pojat
17

autotehtaansb Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritetään ainakin tulla... On ollut niin paljon harmia terveyden kanssa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Uusikaupunki
Sekajoukkue
19