Salibandy Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tuusula

Salibandy - Tuusula

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2016-17 uusia pelaajia.

Kari kirjoitti: Kiitos joukkueelle ja valmentajille hienosta päivästä ja hyvistä peleistä. Kiitos toimitsijoille mukana olosta ja avusta. Se oli sitten kevään toiseksi viimeinen pelipäivä. Huhtikuun alussa viimeinen turnee ja n. 1,5kk siitä HJC 2017 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
27

TUNTO Nimenhuuto.com

Haemme lisää 3-4 pelaajaa, iällä ei väliä kunhan vain olet yli 18-vuotias. Pelaamme Tiistaisin 20.00-21.00 Tuusulan urheilupuistossa uudessa sählyhallissa. Jos tykkäät vain pelailla, niin tämä joukkue on siihen juuri sopiva. Saatamme joskus pelailla toisia joukkueita vastaan. Ilmoittaudu joko suoraan Tunto joukkueen nimenhuutoon tai ota yhteyttä sähköpostitse:toni.niemela@kh-koneet.fi. Haemme myös maalivahteja ja olemme sopineet että maalivahdit pääsevät pelailee veloituksetta! Tervetuloa kokeilemaan miltä porukka vaikuttaa...

Joukkue etsii pelaajia: Haemme lisää 3-4 pelaajaa. Pelaamme Tiistaisin 20.00-21.00 Tuusulan urheilupu...

Toni kirjoitti: Eräpäivä on paukkunut maksusta, joten maksakaa heti tänään! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
22

FC Tuusula -05 pojat Nimenhuuto.com

FC Tuusula -05 Pojat. Ryhmässä mukana reilu 20 poikaa, ryhmä koostuu -05 ja -06 syntyneistä pojista. Vielä muutama reipas poika mahtuu iloiseen ryhmään mukaan. Joukkue osallistuu Salibandyliiton E1 poikien haastajasarjaan kaudella 2016-17. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa Tuusulassa ke, la ja su. Lisäksi pelataan harjoituspelejä ja käydään kauden aikana ainakin viidessä eri turnauksessa. Lisätietoja ja alustavat ilmoittautumiset joukkuejohtajalle Jani Laurikaiselle : fctuusula05@gmail.com Tervetuloa mukaan iloiseen joukkueeseen!

Atte kirjoitti: Moi! Kiitokset kalustekantoon perjantaina osallistuneille. Olimme lähes 1h nopeampia kuin edellisen perjantain porukka. Hienoa toimintaa. Kollega laskuttaa koko summan tässä lähiaikoina, joten saamme kassaan lisää rahaa n. 500e. Terveisin Ville (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
29

FC Tuusula D2 pojat Nimenhuuto.com

FCT D2 pojat Lisätiedot: http://www.fctuusula.fi/joukkue7891 Joukkueen avoimet harjoitukset alkavat 10.4.2017 alkaen lue lisää http://www.fctuusula.fi/uutiset.html?87998 Yhteydenot sähköpostilla fctuusula04@outlook.com

Joukkue etsii pelaajia: D1-poikien ( 04) avoimet harjoitukset D1 pojat ( 2004 syntyneet) avoimet harj...

Niklas kirjoitti: Moi. Tänään hallilla pelaa Sb pro A tytöt klo 18.30 alkaen. Joukkueessa on maajoukkue pelaajia ja jotka pelaavat naisten ylimmällä tasolla. Jos pääsee aikaisemmin katsomaan joukkueen lämmittelyä, ottakaa mallia. (21 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
24

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi@gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haemme vahvistusta joukkueeseemme kaudelle 2017-2018 joukkueeseemme (FC Tuusu...

Lucas kirjoitti: Mulle tuli työesteitä huomiselle joten en valitettavasti pääse toimitsijaksi, voisiko joku tehdä sen puolestani? Ystävällisin terveisin Tom Långstedt puh. 0405571545 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
26

Korstot Nimenhuuto.com

Järvenpääläinen 6.div salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpääläinen 6.divaria pelaava harrasteporukka etsii paria vahvistusta hyö...

Petteri kirjoitti: Jos tänään ei tuu pelejä niin mä varastan saunaillassa kaikkien juomat! Eli nyt painamaan IN nimenhuutoon! (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenpää Tuusula Kerava
Miehet
39

SuSä Nimenhuuto.com

Sählyä sunnuntaisin jo kolmella vuosikymmenellä...

Satu kirjoitti: Ei pelejä 9.4., vaalien takia sali pois käytöstä. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Sähly
Tuusula
Sekajoukkue
14

FC Tuusula P07 Nimenhuuto.com

Joukkueen tavoitteena on ensimmäisellä kaudellaan 2016-2017 harjoitella kahdesti viikossa ja pelata Salibandyliiton haastajasarjassa.. Mukaan otetaan salibandysta kiinnostuneita poikia. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Kyselyt ja ilmoittautumiset : fctuusula07@gmail.com

Peppilotta kirjoitti: Hei Nyt on lauantaille vastuu vuoroihin tehty työnjako joka löytyy ko.pelien alta viestinä. Ennen ja jälkeen pelien myös puuhaa eli pelikentän ja maalin pienennys ja lopuksi " purku". kaikilla ei välttämättä vanhempia mukana tai osallistuminen on vielä epävarmaa niin pyrin nekin huomioimaan kun j... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
28

TuSBy02 Nimenhuuto.com

TuSBy 02 joukkue on syksyllä 2009 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudella 2016-2017 osallistumme liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Joukkueesta ja mahdollisista vapaista paikoista voi tiedustella Tommi Aulasmaa 040-5271487 tai tommi.aulasmaa@evl.fi

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
23

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
32

Tusby 04-05 Nimenhuuto.com

TuSBy 04/05 joukkue on keväällä 2014 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Joukkueesta ja mahdollisista vapaista paikoista voi tiedustella Tarja Laiho, tarja.j.laiho (at) gmail.com

Tarja kirjoitti: Kausarikuvat nyt Kuvat ja materiaalit osioissa. Hyvää lomaa kaikille! Huomenna ei ole treenejä! T: Tarja (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tuusula
Ei asetettu
35

Kellispääsähly Nimenhuuto.com

Salibandyn harrastepelaamista. Pelivuoromme ovat torstaisin Kellokoskella ja sunnuntaisin Järvenpäässä.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenpää / Tuusula
Miehet
26

FC Tuusula maalivahtivalmennus Nimenhuuto.com

FC Tuusulan jäsenille tarkoitettu maalivahtivalmennus

Joonas kirjoitti: Näkyykö näitä ryhmiä vielä kun kaikki on vielä ryhmä 1? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Sekajoukkue
26

FC Tuusula SB Nimenhuuto.com

FC Tuusula pelaa salibandya 5. Divisioonassa.

Teemu kirjoitti: Yli vuosikymmenen mittainen mailan hakkaaminen päättyy. Kokonaista viisi ilmoitti pelaavansa ensi kaudella, joten ei kun multaa niskaan toiminnalle tässä vaiheessa. Ilmoitan Melalle että vuoro vapaa. Kiitokset kaikillle hauskoista peleistä, hyvää kesää ja jatkoa, Teemu Niille FC Tuusula äijäporuk... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Miehet
54

FC Tuusula 00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusulan B-pojat United joukkue etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahti...

Stina kirjoitti: HFC:n otteluohjelma on julkaistu Statbeatissa. Onhan kaikilla tunnarit sinne? Uudet pelaajat: Jos olette osallistumassa HFC turnaukseen, laittakaa minulle viestiä asiasta heti. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
16

FC Tuusula A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula A-joukkue pelaa kaudella 2015-2016 eteläsuomen A poikien 1. divari...

Marko kirjoitti: Tänään ei millään kerkiä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula Kerava Vantaa Järvenpää
Miehet
34

AxiA pojat 08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Pe läht hyrylään klo 16.20 k kaupalta (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
22

FC Tuusula-99 Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Tulen vetelemään vähän (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Ei asetettu
23

Transval Samuraisähly Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Sekajoukkue
19

JoKi SB tytot Nimenhuuto.com

Weera kirjoitti: Mihin asti mennään nimenhuuto.com -kalenterin mukaan ja koska siirrytään käyttämään myClub:n kalenteria? Nyt näyttää olevan ristiriitoja esim la 18. ja ti 21. on merkitty täällä harkaksi, mutta myClubissa ei ole merkintää näistä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tuusula, Jokela
Tytöt
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.