Salibandy Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 32 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, squash, tennis, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tuusula

Salibandy - Tuusula

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2016-17 uusia pelaajia.

Kari kirjoitti: Kausi-info 2017-18 julkaistu Kauden 2017-18 tuhti tietopaketti Kausi-info 2017-18 on julkaistu. Materiaaleista löytyy tärkeää tietoa tulevan kauden sarjoista, mm. seuraavista aiheista: * kilpailusääntöjen tärkeät päivämäärät * sarjojen ilmoittautumisajat, osallistumismaksujen hinnat ja eräpäivät ... (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
27

FC Tuusula -05 pojat Nimenhuuto.com

FC Tuusula -05 Pojat. Ryhmässä mukana reilu 20 poikaa, ryhmä koostuu -05 ja -06 syntyneistä pojista. Vielä muutama reipas poika mahtuu iloiseen ryhmään mukaan. Joukkue osallistuu Salibandyliiton E1 poikien haastajasarjaan kaudella 2016-17. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa Tuusulassa ke, la ja su. Lisäksi pelataan harjoituspelejä ja käydään kauden aikana ainakin viidessä eri turnauksessa. Lisätietoja ja alustavat ilmoittautumiset joukkuejohtajalle Jani Laurikaiselle : fctuusula05@gmail.com Tervetuloa mukaan iloiseen joukkueeseen!

Atte kirjoitti: Moi! Kiitokset kalustekantoon perjantaina osallistuneille. Olimme lähes 1h nopeampia kuin edellisen perjantain porukka. Hienoa toimintaa. Kollega laskuttaa koko summan tässä lähiaikoina, joten saamme kassaan lisää rahaa n. 500e. Terveisin Ville (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
29

FC Tuusula D2 pojat Nimenhuuto.com

FCT D2 pojat Lisätiedot: http://www.fctuusula.fi/joukkue7891 Joukkueen avoimet harjoitukset alkavat 10.4.2017 alkaen lue lisää http://www.fctuusula.fi/uutiset.html?87998 Yhteydenot sähköpostilla fctuusula04@outlook.com

Joukkue etsii pelaajia: D1-poikien ( 04) avoimet harjoitukset D1 pojat ( 2004 syntyneet) avoimet harj...

Eetu kirjoitti: Tänään kaikki halukkaat 16.30-18.00 Hyrylän koulukeskukselle pelaamaan. Olen itse paikalla. (29 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
25

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi(at)gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Vesa kirjoitti: Suuret kiitokset myös entiselle ja nykyiselle joukkueenjohtajalle hienosti organisoidusta turnausreissusta. T:Vesa (Vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
30

Korstot Nimenhuuto.com

Järvenpääläinen 6.div salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpääläinen 6.divaria pelaava harrasteporukka etsii paria vahvistusta hyö...

Petteri kirjoitti: Jos tänään ei tuu pelejä niin mä varastan saunaillassa kaikkien juomat! Eli nyt painamaan IN nimenhuutoon! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenpää Tuusula Kerava
Miehet
36

TUNTO Nimenhuuto.com

PARAS A-RYHMÄ!

Joukkue etsii pelaajia

Toni kirjoitti: Eräpäivä on paukkunut maksusta, joten maksakaa heti tänään! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
22

FC Tuusula P07 Nimenhuuto.com

Joukkueen tavoitteena on ensimmäisellä kaudellaan 2016-2017 harjoitella kahdesti viikossa ja pelata Salibandyliiton haastajasarjassa.. Mukaan otetaan salibandysta kiinnostuneita poikia. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Kyselyt ja ilmoittautumiset : fctuusula07@gmail.com

Peppilotta kirjoitti: Kiitos Petteri että olet luonut tämän joukkueen, ja ollut merkittävänä suunnan näyttäjänä mukana tässä alussa. Yhtälailla kiitos että ajoissa ilmoitat ensi kauden kuviot. Kevät mennään suunnitellusti ja kesä ja lomat on tarpeen.. Peppilotan puolesta voimme sanoa että tässä on syntynyt innostus ja... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
28

SuSä Nimenhuuto.com

Sählyä sunnuntaisin jo kolmella vuosikymmenellä...

Jaakko kirjoitti: Näyttää tulevan peli. Anteeksi myöhäinen ilmoittautuminen. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Sähly
Tuusula
Sekajoukkue
14

TuSBy02 Nimenhuuto.com

TuSBy 02 joukkue on syksyllä 2009 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudella 2016-2017 osallistumme liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Joukkueesta ja mahdollisista vapaista paikoista voi tiedustella Tommi Aulasmaa 040-5271487 tai tommi.aulasmaa@evl.fi

Tommi kirjoitti: SANKARIT AREENALLA Hei! Tapahtuma löytyy siis Yhteisvastuu Tuusula-sivulta. Suora linkki: https://www.facebook.com/events/385242088535687/ Ja myös seurakunnan verkkosivuilla on tapahtumasta. Alla linkki: https://www.tuusulanseurakunta.fi/1569-sankarit-areenalla Tommi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
23

Tusby 04-05 Nimenhuuto.com

TuSBy 04 joukkue on keväällä 2014 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Joukkueesta ja mahdollisista vapaista paikoista voi tiedustella Tuomas Tella, tuomas.tella (at) hotmail.com (JoJO)

Tarja kirjoitti: PELIASUISTA Tarve on mun tietojeni mukaan seuraava: Konsta (#52 / 160 cm / Stadiumin harkkapaidat tarvitaan) Karo H (#12 / 164 cm / Ei Stadiumin paitoja, millä nrolla valkoinen paita (?)) Noel (#15 / S / Stadiumin harkkapaidat tarvitaan (S)) Joona (#99 / (?) / Stadiumin harkkapaidat tarvitaan) Ko... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Ei asetettu
36

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
31

Kellispääsähly Nimenhuuto.com

Salibandyn harrastepelaamista. Pelivuoromme ovat torstaisin Kellokoskella ja sunnuntaisin Järvenpäässä.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenpää / Tuusula
Miehet
26

FC Tuusula maalivahtivalmennus Nimenhuuto.com

FC Tuusulan jäsenille tarkoitettu maalivahtivalmennus

Joonas kirjoitti: Näkyykö näitä ryhmiä vielä kun kaikki on vielä ryhmä 1? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Sekajoukkue
26

FC Tuusula SB Nimenhuuto.com

FC Tuusula pelaa salibandya 5. Divisioonassa.

Teemu kirjoitti: Yli vuosikymmenen mittainen mailan hakkaaminen päättyy. Kokonaista viisi ilmoitti pelaavansa ensi kaudella, joten ei kun multaa niskaan toiminnalle tässä vaiheessa. Ilmoitan Melalle että vuoro vapaa. Kiitokset kaikillle hauskoista peleistä, hyvää kesää ja jatkoa, Teemu Niille FC Tuusula äijäporuk... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Miehet
54

FC Tuusula 00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusulan B-pojat United etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtia. Seura...

Stina kirjoitti: HFC:n otteluohjelma on julkaistu Statbeatissa. Onhan kaikilla tunnarit sinne? Uudet pelaajat: Jos olette osallistumassa HFC turnaukseen, laittakaa minulle viestiä asiasta heti. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
16

FC Tuusula 5 Div Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula A-joukkue pelaa kaudella 2015-2016 eteläsuomen A poikien 1. divari...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Viikonloppuna on meillä viisi peliä. Jokaista jätkää tarvitaan. Hoidetaan loppu kausi kunnialla maaliin. ELI KAIKKI PAIKALLE! MENOJA VOI SIIRTÄÄ VAPAILLE VIIKONLOPUILLE! Ilmotukset INIIN iltaan mennessä. T:Kentsu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Miehet
31

SB Fantsut Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Lähetin Sannalle liittymislinkin. (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy, Sähly, Kerava, Tuusula, Naiset ja Fantsut
Kerava; Tuusula
Naiset
41

AxiA pojat 08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Pe läht hyrylään klo 16.20 k kaupalta (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
22

FC Tuusula-99 Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Sen verran tukkonen vielä että tuun vaan hönäilee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Ei asetettu
23

Transval Samuraisähly Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tuusula
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.