Salibandy Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, yleisurheilu ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tuusula

Salibandy - Tuusula

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2017-18 uusia pelaajia.

Sisu kirjoitti: Sisun lisenssi on ok (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
24

FC Tuusula P07 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu syksyllä 2016 ja ensi kaudella 2017-2018 haemme kokemusta alemmasta haastajasarjasta. Sen lisäksi treenaamme 3x viikossa ja pelaamme harjoituspelejä ja osallistumme 2-4 turnaukseen. Joukkueeseen otetaan vielä muutama pelaaja mukaan. Kyselyt ja ilmoittautumiset : fctuusula07@gmail.com

Kari kirjoitti: Riku ja Santtu, voitteko laittaa mulle yhteystietonne? Email ja puh.numero, pls. Numeroon 040-5307461 T. Kari (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Sekajoukkue
28

FC Tuusula -05 pojat Nimenhuuto.com

FC Tuusula -05 ikäluokka on syksyllä 2014 harjoittelun aloittanut joukkue. Joukkueellemme tärkeitä arvoja ovat joukkuekavereiden huomioonottaminen, pelaamisen riemu, tsemppaaminen sekä itsensä urheilullinen kehittäminen salibandypelaajana. Kaudella 2017-2018 osallistumme nyt vuotta vanhempina D2-ylempään haastajasarjaan. Pyrkimyksemme on kehittää joukkueen peliä kokonaisvaltaisesti kohti kilpasarjatasoa. Joukkue osallistuu myös erilaisiin turnauksiin 5-6 sarjakauden ulkopuolella sekä järjestää harjoituspelejä. Joukkue koostuu tällä hetkellä sekä -05 että -06 syntyneistä pojista alueelta Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Pornainen. Joukkueen harjoitusvuorot löytyy alhaalta. Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Jani Laurikainen fctuusula05@gmail.com

Atte kirjoitti: Moi! kiitoksia kantokeikkaan osallistuneille. Tienasimme 520e lapsille rahaa. Terveisin Ville (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
29

FC Tuusula D1 pojat Nimenhuuto.com

FCT D1pojat Lisätiedot: http://www.fctuusula.fi/joukkue7891 Joukkueen avoimet harjoitukset alkavat 10.4.2017 alkaen lue lisää http://www.fctuusula.fi/uutiset.html?87998 Yhteydenot sähköpostilla fctuusula04@outlook.com

Joukkue etsii pelaajia: D1-poikien ( 04) avoimet harjoitukset D1 pojat ( 2004 syntyneet) avoimet harj...

Joonas kirjoitti: Tiedoksi vanhemmille D1 lohkojaot vahvistettu 13.9.2017. FC Tuusula lohkossa 5, mm. Axia, BBu keltainen samassa lohkossa. Otteluohjelmat pyritään vahvistamaan 22.9.2017. http://salibandy.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/etela-suomi/pojat-d1/ (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
25

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi(at)gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Vesa kirjoitti: Suuret kiitokset myös entiselle ja nykyiselle joukkueenjohtajalle hienosti organisoidusta turnausreissusta. T:Vesa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
28

Korstot Nimenhuuto.com

Järvenpääläinen 6.div salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpääläinen 6.divaria pelaava harrasteporukka etsii paria vahvistusta hyö...

Petteri kirjoitti: Jos tänään ei tuu pelejä niin mä varastan saunaillassa kaikkien juomat! Eli nyt painamaan IN nimenhuutoon! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Järvenpää Tuusula Kerava
Miehet
37

SuSä Nimenhuuto.com

Sählyä sunnuntaisin jo kolmella vuosikymmenellä...

Satu kirjoitti: Eipä taida tulla peliä tänään. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly
Tuusula
Sekajoukkue
16

TUNTO Nimenhuuto.com

PARAS A-RYHMÄ!

Joukkue etsii pelaajia

Pasi kirjoitti: Päällekkäisen tapahtuman takia pidän syyskauden taukoa sählystä. Tulen tammikuussa takas, jos vielä mahtuu porukkaan. Pasi Pantzar (19 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
22

Tusby 04-05 Nimenhuuto.com

TuSBy 04 joukkue on keväällä 2014 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Joukkueesta ja mahdollisista vapaista paikoista voi tiedustella Tuomas Tella, tuomas.tella (at) hotmail.com (JoJO)

Iiro kirjoitti: Iiron Sportti-id 40102271, vakuutus ok (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Ei asetettu
31

FC Tuusula maalivahtivalmennus Nimenhuuto.com

FC Tuusulan jäsenille tarkoitettu maalivahtivalmennus

Martin kirjoitti: Terve Pekka Vähän ollu huonoo tuuri kun olen yritänyt tavoitta sinut mutta niinkuin aikaisemmin oli puhetta niin FCT jatkuis syyskaudella jo hyväksi havaittua ja tarpeellista mv koulutusta. Niin kun saat viestin kerrotko mikä /mitkä paivät ja kelloajat olis sinulle sopivat niin me tehdään varaus ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Sekajoukkue
20

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
31

Kellispääsähly Nimenhuuto.com

Salibandyn harrastepelaamista. Pelivuoromme ovat torstaisin Kellokoskella ja sunnuntaisin Järvenpäässä.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenpää / Tuusula
Miehet
27

FC Tuusula SB Nimenhuuto.com

FC Tuusula pelaa salibandya 5. Divisioonassa.

Teemu kirjoitti: Yli vuosikymmenen mittainen mailan hakkaaminen päättyy. Kokonaista viisi ilmoitti pelaavansa ensi kaudella, joten ei kun multaa niskaan toiminnalle tässä vaiheessa. Ilmoitan Melalle että vuoro vapaa. Kiitokset kaikillle hauskoista peleistä, hyvää kesää ja jatkoa, Teemu Niille FC Tuusula äijäporuk... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Tuusula
Miehet
54

FC Tuusula 00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusulan B-pojat United etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtia. Seura...

Stina kirjoitti: Kaikki muistavat hoitaa lisenssit kuntoon ennen ensimmäisiä sarjapelejä. Lisätietoa: http://floorball.fi/kilpailu/kausi-info/lisenssit/ (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
15

FC Tuusula 5 Div Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula Miesten 2. joukkue pelaa kaudella 2016-2017 Etelä-Suomen miesten 5...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään vielä oma toiminen treeni ! Perjantaina taas treenataan tosissaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Miehet
20

Cramo Salibandy Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Hiljasta näyttää olevan... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Tuusula
Miehet
16

FC Tuusula-99 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Suoraa salii, et ehin lukee kokeisii (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Ei asetettu
25

AxiA pojat 08 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Konstalle tuli flunssaa ja kurkku kipeä, ei pääse tänään treeneihin :( (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
16

SalaJengi66 Nimenhuuto.com

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Miehet
19

Transval Samuraisähly Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.