Salibandy Merihaka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merihaka ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sulkapallo, säbä, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Merihaka

Salibandy - Merihaka

sfsaba Nimenhuuto.com

Ankaraa sähläämistä in Merihaka

Mikko kirjoitti: Hyvin on sakkia tulossa. Ich bin eine kleine goalie! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Säbä
Merihaka
Ei asetettu
50

potki Nimenhuuto.com

Kikkailua jo vuodesta 1994!

Antti kirjoitti: Tilastot päivitetty 8. turnauksen jälkeen: https://sites.google.com/site/pohjoistapiolankikka/tilastot Ekassa pelissä jäähyjä yhteensä 64 min, mikä on hieno uusi seuraennätys! Vanha, yli 20 vuotta voimassa ollut, ennätys rikkoutui 4 minuutilla. Hyvä PoTKi! Rockottajat 1. Lauriala (Romppainen) 2. ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Merihaka
Ei asetettu
18

hirvilimu Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Paha sanoa, mutta en usko. Viimeviikolla oli joku uus tyyppi , mutta vaan 1 veska siis. Teitä on listoilla nykysin mikki, sinä, jukkis ja sit se uus jonka nimeä en tiedä... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sähly
Merihaka
Ei asetettu
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.