Salibandy Helsinki, ruskeasuo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, ruskeasuo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: oheistoiminta, saunominen ja pikkujoulut.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Ilkka kirjoitti: Tervehdys, Mailamiehet! Vuosi lähenee loppuaan. Ikävä velvollisuuteni on kerätä tulevan kauden kausimaksuja. Tämä maksu käsittää siis TAMMI-KESÄKUUN 2020. Summa on ensi kaudelle 180 €, koska vanhalla hinnalla ei saatu pelimaksuja katettua. Toivon mahdollisimman pikaista maksamista, mutta vihoviim... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
58

Smurffit Nimenhuuto.com

Harkka- ja peli-ilmoittautumiset M-Team II (Smurffit) ja M-Team A-juniorit

Joona kirjoitti: Myöhässä paikalle, kiky-päivä töissä. Yritän ehtiä lämmöille. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy ja Oheistoiminta
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
28

M-Team Asm Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tuun ainaki juoksemaan sen 2500 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
27

M-Team 06 pojat Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: Milloin treenit alkaa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
22

Ruskiksen Säbä Nimenhuuto.com

Ruskiksen Säbä on Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, Ruskiksen toimipisteen sählyjoukkue. Joukkueeseen ei valitettavasti oteta mukaan ulkopuolisia.

Peetu kirjoitti: Moi! Joukkueeseen on vahingossa päässyt liittymään muutamia ulkopuolisia, koska liittyminen oli jäänyt avoimeksi. Laitoin liittymisen salasanan taakse, salasana on ruskis. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Sekajoukkue
28