Salibandy Helsinki, ruskeasuo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, ruskeasuo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: oheistoiminta, saunominen ja pikkujoulut.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Helsinki, Ruskeasuo

Salibandy - Helsinki, Ruskeasuo

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Ilkka kirjoitti: HUOMENTA! Nyt olis KAKSI (2) paikkaa vielä auki tämän illan (KE 31.01. KLO 18.30) pelivuorolle. HALUKKAITA?? Itse en ole tulossa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
46

Smurffit Nimenhuuto.com

Harkka- ja peli-ilmoittautumiset M-Team II (Smurffit) ja M-Team A-juniorit

Antti kirjoitti: Nonniinh, nyt on taas se aika kaudesta että ensimmäinen saunailta lähestyy. Tuossa on pari vaihtoehtoa, käykääs pikaisesti laittamassa ittenne in tai out, niin tiedetään ketä on tulossa! Tila määräytyy osallistujien määrän mukaan, ja siitä lisätietoa sitten myöhemmin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy ja Oheistoiminta
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
25

M-Team 98 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Koulun juhlat (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
51

M-Team 06 pojat Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: Milloin treenit alkaa? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
23

Ruskiksen Säbä Nimenhuuto.com

Ruskiksen Säbä on Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, Ruskiksen toimipisteen sählyjoukkue. Joukkueeseen ei valitettavasti oteta mukaan ulkopuolisia.

Peetu kirjoitti: Moi! Joukkueeseen on vahingossa päässyt liittymään muutamia ulkopuolisia, koska liittyminen oli jäänyt avoimeksi. Laitoin liittymisen salasanan taakse, salasana on ruskis. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Sekajoukkue
28