Salibandy Helsinki, ruskeasuo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, ruskeasuo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: oheistoiminta, saunominen ja pikkujoulut.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Helsinki, Ruskeasuo

Salibandy - Helsinki, Ruskeasuo

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Juuso kirjoitti: Moro. Viime kerroilla on saatu hyvät väännöt käyntiin mutta olis mukava, että porukkaa pääsisi enemmänkin mukaan. Viimeksi saimme vaihtomiehet edelliseltä vuorolta. Varsinkin maalivahdit ovat olleet viime aikoina kiven takana. Onko Tonilla mahdollisuus olla taasen toisessa maalissa? Saataisiinko ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
49

Smurffit Nimenhuuto.com

Harkka- ja peli-ilmoittautumiset M-Team II (Smurffit) ja M-Team A-juniorit

Andreas kirjoitti: Jos saan työvuoro vaihettu (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy ja Oheistoiminta
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
25

M-Team 98 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Koulun juhlat (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
29

M-Team 06 pojat Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: Milloin treenit alkaa? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
23

Ruskiksen Säbä Nimenhuuto.com

Ruskiksen Säbä on Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, Ruskiksen toimipisteen sählyjoukkue. Joukkueeseen ei valitettavasti oteta mukaan ulkopuolisia.

Peetu kirjoitti: Moi! Joukkueeseen on vahingossa päässyt liittymään muutamia ulkopuolisia, koska liittyminen oli jäänyt avoimeksi. Laitoin liittymisen salasanan taakse, salasana on ruskis. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Sekajoukkue
28