Salibandy Helsinki, ruskeasuo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, ruskeasuo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: oheistoiminta, saunominen ja pikkujoulut.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Ilkka kirjoitti: HEY, Mailamiehet! Muistakaa maksaa KAUSIMAKSU HEINÄKUU - JOULUKUU 2019 on 150 €. Eräpäivä 30.06. HUOM! Voi maksaa myös liikuntaseteleillä. Sain tällä viikolla vihdoin sen laskun sieltä. 3060 €. Ei ole vielä kovin montaa maksanutta. Voitte pyytää UUSIA PELAAJIA mukaan, jos on kavereita tai tuttuja... (23 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
54

Smurffit Nimenhuuto.com

Harkka- ja peli-ilmoittautumiset M-Team II (Smurffit) ja M-Team A-juniorit

Pietari kirjoitti: Vedän aan fysiikkaosuuden..! (22 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy ja Oheistoiminta
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
24

M-Team Asm Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
22

M-Team 06 pojat Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: Milloin treenit alkaa? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Pojat
23

Ruskiksen Säbä Nimenhuuto.com

Ruskiksen Säbä on Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, Ruskiksen toimipisteen sählyjoukkue. Joukkueeseen ei valitettavasti oteta mukaan ulkopuolisia.

Peetu kirjoitti: Moi! Joukkueeseen on vahingossa päässyt liittymään muutamia ulkopuolisia, koska liittyminen oli jäänyt avoimeksi. Laitoin liittymisen salasanan taakse, salasana on ruskis. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Sekajoukkue
28