Salibandy Mäntsälä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntsälä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, yleisurheilu, hiihto, kaukalopallo, suunnistus ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Mäntsälä

Salibandy - Mäntsälä

Mänmky -02 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Terve, Ilmoittautumisen takaraja päättyy tunnin kuluessa, mutta se tuskin muuttaa tilannetta. Tässä vaiheessa joudun totemaan omalta osaltani, että MäNMKY02 joukkuetta ei aluesarjaan voida ilmoittaa. 5 ilmoittautunutta pelaajaa ilman maalivahtia ei riitä. Osa pelaajista on uuden seuran löytänyt. ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Mäntsälä
Ei asetettu
2

Mäncester Knights Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Mäntsälä
Miehet
6

Saaksinsenseit Nimenhuuto.com

Eme kirjoitti: #viidakonlait (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Mäntsälä
Miehet
18

RD ONE Nimenhuuto.com

Pää asia että kaikki viihtyy,vai miten se nyt oli.

Olli kirjoitti: Hojo mestarit. Maksoin just viimesen dumarimaksun 207e. Nyt tarvis keräää kolehti ettei mee koko lasku mun piikkiin.Elikkäs 15e/nassu, tilille: FI88 5282 0120 0768 39. Kiitos etukäteen nopeasta toiminnasta. -vasen paitsio- (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Mäntsälä
Miehet
20

Mäntsälän nmky G Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Mäntsälän NMKY:n naisten joukkue etsii uusia pelaajia. Pelaamme IV-divarissa....

Marjo kirjoitti: Huomioikaa tiistai-vuorojen muuttunut aika! Vuoro on muutettu alkamaan vartin myöhemmin ja vuoro sovittu klo 22 asti. Tämä koskee siis kaikkia kesän tiistaivuoroja. Ja kesän tiistaivuorot ovat kesäkuun loppuun, heinäkuussa ei vuoroja. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Mäntsälä
Naiset
18

Namika Harraste Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Onko kiinnostuneita puulaakifutiksesta? Tänään olisi viimeinen ilmoittautumispäivä. (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Mäntsälä
Sekajoukkue
33

Mäntsälän NMKY M1 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Miku saatanan lahna missää pelis ollu (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Mäntsälä
Ei asetettu
24

Salibandykoulu Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Hei. Voisiko joku ystävällinen lähettää viimekerran ryhmäkuvan sähköpostiin katja.pauliina.hamalainen@gmail.com. Tuli viimeksi niin kiire harkkoihin, että oma kännykkä unohtui ottaa mukaan. Olisi kiva saada kuva muistoksi. Kiitoksia ja hyvää kesää! :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Mäntsälä
Ei asetettu
53

manmky2008 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moi, Aika menee vauhdilla, eilisen (Pe 12.5) vuoro olikin viimeinen ns. vakiovuoroista tältä kaudelta. Kiitokset kaikille osallistuneille! Ensi kautena olisikin sitten tarkoitus osallistua Eteläsuomen aluesarjaan. Siitä tullaan tiedottamaan sitten lähempänä tarkemmin. Olemme myös hakeneet ensi ka... (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Mäntsälä
Pojat
19

Mäntsälän NMKY KESÄ Nimenhuuto.com

Zimmy kirjoitti: Ohep! Tulee tokmannilta öbaut kentällinen, myös veska. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Mäntsälä
Sekajoukkue
34

Mäntsälän NMKY C-UNIT Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: SB97-yhteistyö siis mahdollinen kaikille halukkaille edellisillä tiedoilla. Oma rooli ei tiedossa... Pelaajasiirrot tehtävä 30.8. mennessä. (mun allekirjoituksella) Miesten harkat alkaa nyt keskiviikkoisin 19-21 ja ne 4-5 junnaria jotka kävi aikasemmin niin saa tulla mukaan. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Mäntsälä
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.