Salibandy Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tornio

Salibandy - Tornio

SBT tornio junnut Nimenhuuto.com

Meillä kaikki pelaa.

Eetu kirjoitti: mie ehdin olla 40 min. t. Merja (Vuosi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Ei asetettu
28

SBT Tornio T05-06 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei, olemme hankkimassa tytöille puman selkäreppuja. Pari sponsoria on löytynyt mutta repuille jää omavastuu hinnaksi vielä 20€. Reppuihin tulee pelaajan pelinumero, SBT:n logo ja Intersport Mäkimaan logo. Ilmoittakaa jos joku EI HALUA tilata reppua. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Tornio
Tytöt
27

SBT Tornio P06-07 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Huomenna (keskiviikkona 8,11) olisi harkkapeli tyttöjä vastaan. Laittakaa In tai Out niin tietää perutaanko peli vai pelataanko. (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
29

SBT Tornio P04-05 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: No niin, nyt on pojille saatu oma pankkitili ja tilinumero! Olen rahastonhoitaja ja toiminnanjohtaja Ville Liisanantti on toinen, jolla on oikeudet tiliin. Tiliin ja käyttöön liittyvät tiedot, kuitit yms kerään kansioon, joka on tietysti aina nähtävissä! Jos on kysyttävää/kommentoitavaa, niin olk... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
25

Sählymamit Nimenhuuto.com

Sähläystä hyvässä seurassa

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Sähly
Tornio
Naiset
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.