Salibandy Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tornio

Salibandy - Tornio

SBT tornio junnut Nimenhuuto.com

Meillä kaikki pelaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mie ehdin olla 40 min. t. Merja (Vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Ei asetettu
26

SBT Tornio P06-07 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Terve! Alkukausi oli kivinen, töyssynen ja oltiin hieman sumussa. Paljon tuli häviöitä ja välillä meinasi into peliin kadota mutta silti painettiin eteenpäin ja tehtiin töitä, niin pelaajat, valmentajat kuin vanhemmatkin. Loppua kohten ne isoimmat töyssyt ja kivet oltiin päästy ohi ja sumun takaa... (28 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
29

SBT Tornio P04-05 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Heippa ja mukavaa vuotta 2018 säbäperheille! Olen lähettänyt sähköpostilla pojille laskut kevään kausimaksusta, seuran jäsenmaksusta vuodelta 2017 ja pelipaidasta omavastuun. Laskun voi maksaa esim. kahdessa erässä. Ja jos on kysyttävää tms, niin olkaa yhteydessä! Terveisin Hanna Ranta, p. 040730... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
25

SBT Tornio T05-06 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Huomio! Janin vetämät mokketreenit tämän viikon torstaina 11.1. klo 18-19. Meiltä paikalle Saana, Jemina ja Vera, jos vain suinkin pääsette. Tärkeitä ja hyviä opeja tarjolla. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Tytöt
26

Sählymamit Nimenhuuto.com

Sähläystä hyvässä seurassa

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Sähly
Tornio
Naiset
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.