Salibandy Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, pesäpallo ja vetokisa.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tornio

Salibandy - Tornio

SBT tornio junnut Nimenhuuto.com

Meillä kaikki pelaa.

Eetu kirjoitti: mie ehdin olla 40 min. t. Merja (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Tornio
Ei asetettu
28

SBT Tornio P04-05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, Tärkeää infoa koskien P06-07 joukkuetta. Joukkueen vetäjänä aloittaa Lauri Ponkala, apuvalmentajina toimivat Jarno Koivisto, Jani Harju ja Reino Niska. Myös 02-03 pojista vetoapua luvassa. Vetoavuksi ilmoittautuminen on käynnissä :) Kesän ajan -06 reenaa vielä P04-05 kanssa ja -07 P08-09 jou... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
37

SBT Tornio T05-06 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Hei, todella onnistuneet ja mukavat päättäjäiset eilen, kiitos siitä! Smoothiet maistuivat ja puuhaa sekä juttua piisasi koko illaksi. Valmennuskaarti palkitsi seuraavat pelaajat: Viivi J. - kauden tsemppari Erin W. - kauden monipuolisin pelaaja Sanni M. - kauden kehittynein pelaaja Wilma H. - ka... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Tornio
Tytöt
31

Sählymamit Nimenhuuto.com

Sähläystä hyvässä seurassa

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Sähly
Tornio
Naiset
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.