Salibandy Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, pesäpallo ja vetokisa.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tornio

Salibandy - Tornio

SBT tornio junnut Nimenhuuto.com

Meillä kaikki pelaa.

Eetu kirjoitti: mie ehdin olla 40 min. t. Merja (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tornio
Ei asetettu
30

SBT Tornio T05-06 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Tärkeää infoa! Nyt kun kausi alkaa olla viimeistä turnausta vaille paketissa ja osa siirtyy enempi jalkkiksen pariin niin tiivistämme reenikerran yhteen huhti/toukokuun ajaksi (ajallisesti kuitenkin 2h reenit). Reenit torstaisin klo 17-19. Alkaen ens viikon to 6.4. Eli ens viikolla tiistaina ei t... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Salibandy
Tornio
Tytöt
32

SBT Tornio P04-05-06 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Heippa! Puman collegepaidat ovat tulleet painosta lisätilauksen tehneille. Hinta oli sen 25€ paidalta. VIITENUMERO 20006 ja joukkueen tilille. Tulostakaa kuitti näytettäväksi, lähettäkää kuvaviesti tai kuvakaappaus maksusta mulle 0407300898. Kiitos! T. Hanna (30 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
36

Sählymamit Nimenhuuto.com

Sähläystä hyvässä seurassa

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Sähly
Tornio
Naiset
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.