Salibandy Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tornio

Salibandy - Tornio

SBT tornio junnut Nimenhuuto.com

Meillä kaikki pelaa.

Eetu kirjoitti: mie ehdin olla 40 min. t. Merja (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Ei asetettu
28

SBT Tornio T05-06 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Hei, aluesarjaturnaustapahtumat lisätty. Vielä ei ole otteluohjelmia ja sekin vielä epävarmaa matkustammeko me kaikkiin turnauksiin vai mikä on suunnitelma. Ilmoitan heti kun on jotain infoa. Sen tiedän että kolminkertainen sarja pelataan. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Tytöt
26

SBT Tornio P04-05 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Heippa! Lähetän piakkoin sähköpostiosoitteisiin kausimaksulaskun, joka sisältää syksyn kausimaksun 125€ ja omavastuun uudesta peliasusta 25€ eli 150€ yhteensä. Jos on kysyttävää, niin soitelkaa! Terveisin Hanna Ranta, p. 0407300898 (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
24

Sählymamit Nimenhuuto.com

Sähläystä hyvässä seurassa

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Sähly
Tornio
Naiset
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.