Salibandy Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tornio

Salibandy - Tornio

SBT tornio junnut Nimenhuuto.com

Meillä kaikki pelaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mie ehdin olla 40 min. t. Merja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Ei asetettu
25

SBT Tornio T05-06 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: HUOMIO HUOMIO! Liisa on lähettänyt kakkuarpalaskutusten viiteet sähköposteihinnne. Hoitakaa mahdollisimman pian pois! Huomenna täydet listat mukaan reeneihin. Suoritamme arvonnan! Pirre (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tornio
Tytöt
25

SBT Tornio P04-05 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Hannalla, valmentajilla jne. on riittävästi tekemistä joukkueen valmentamisessa ja organisoinnissa. " Meille muille" vanhemmille jää olla talkoilemassa kun tarvitaan. Ehkä on parempi ensi kaudelle tehdä ne vuorolistat niin Hannan ei tarvitse stressata onko väkeä vai ei. Peruin muut menot ja tulen... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
25

SBT Tornio P06-07 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Terve! Alkukausi oli kivinen, töyssynen ja oltiin hieman sumussa. Paljon tuli häviöitä ja välillä meinasi into peliin kadota mutta silti painettiin eteenpäin ja tehtiin töitä, niin pelaajat, valmentajat kuin vanhemmatkin. Loppua kohten ne isoimmat töyssyt ja kivet oltiin päästy ohi ja sumun takaa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Tornio
Pojat
33

Sählymamit Nimenhuuto.com

Sähläystä hyvässä seurassa

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Sähly
Tornio
Naiset
18