Salibandy Liikuntamylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liikuntamylly ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Liikuntamylly

Salibandy - Liikuntamylly

SK General Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: +kaveri (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Liikunta Mylly
Miehet
41

East City Giants 2 Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: Mikäs on nyt status tässä jengiasiassa? Onko meillä jengi? Onko treenivuoro edelleen? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Liikuntamylly, Helsinki
Miehet
33

ViSaBa Nimenhuuto.com

Salibandyä sunnuntaisin klo 19-20! Käykää ilmoittautumassa!

Ville kirjoitti: Moi. Liikuntaviraston tilojen vakiovuorot ovat tulleet hakuun. Tuleva talvikausi on 4.9.2017 - 3.6.2018, eli pitempi kuin loppunut kausi. Mä laitan vakiovuoron ensi viikolla hakuun ja ilmoittelen kuinka meidän käy. Hakuaika loppuu 5.5. Hinnasta en osaa vielä sanoa, oletan että ollaan samalla leve... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Liikuntamylly
Sekajoukkue
27

sähly pähly Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: No jos nyt ei vastaväitteitä tule niin ilmoitan Sirpalle huomenna että onnistuu. Itseltäni tosin jää peli varmaan väliin yövuorojen takia mutta lupasin hoitaa kyselyn. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Helsinki Liikuntamylly
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.