Salibandy Liikuntamylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liikuntamylly ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Liikuntamylly

Salibandy - Liikuntamylly

SK General Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: +kaveri (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Liikunta Mylly
Miehet
34

East City Giants 2 Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: Mikäs on nyt status tässä jengiasiassa? Onko meillä jengi? Onko treenivuoro edelleen? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Liikuntamylly, Helsinki
Miehet
33

ViSaBa Nimenhuuto.com

Salibandyä sunnuntaisin klo 19-20! Käykää ilmoittautumassa!

Ville kirjoitti: Moi! Meille on myönnetty vakiovuoro Liikuntamyllyyn 10.9.2017 - 3.6.2018 klo 19-20. Peruttuja vuoroja ovat 24.12.2017, 31.12.2017 ja 1.4.2018. Laitan erilliseen viestiin maksutiedot. Hinta on 30€/peli, eli koko kausi maksaa 1080€. Kausi on myös pidempi kuin päättynyt. Luultavasti kausimaksu on ~5... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Liikuntamylly
Sekajoukkue
27

sähly pähly Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: No jos nyt ei vastaväitteitä tule niin ilmoitan Sirpalle huomenna että onnistuu. Itseltäni tosin jää peli varmaan väliin yövuorojen takia mutta lupasin hoitaa kyselyn. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Sähly
Helsinki Liikuntamylly
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.