Salibandy Liikuntamylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liikuntamylly ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Liikuntamylly

Salibandy - Liikuntamylly

SK General Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Liikunta Mylly
Miehet
37

East City Giants 2 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei kaikki, laitoin tietoa säbän nimenhuutoon... Käykää lukemassa ja kuittailkaa mielipiteitä joko suoraan mulle tai siihen viestiin. Hyvää kesän jatkoa kaikille ja kohta pelataan..... T:Tero B (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Liikuntamylly, Helsinki
Miehet
19

ViSaBa Nimenhuuto.com

Salibandyä sunnuntaisin klo 19-20! Käykää ilmoittautumassa!

Ville kirjoitti: Kausimaksu 2018-2019. Kesälomat on lusittu ja kohta päästään pelaamaan. Eka peli on 9.9.2018 klo 19.00. Kausimaksun saa suorittaa seuraavin askelmerkein: Kausi 2018-19 maksaa saman 60€/pelaaja kuin edellinenkin kausi, maalivahtien ei tarvitse maksaa kausimaksua. Kausimaksu sisältää kauden pelit 3... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Liikuntamylly
Sekajoukkue
30

sähly pähly Nimenhuuto.com

Lam kirjoitti: Moi Huomenna olisi pelit Herttoniemenrannan liikuntahallilla klo 16.30 mukaan saa tulla. Vuoro on kaupungin ilmaisvuoro. Liikunnan kevätkausi on loppunut, mutta halli on vielä auki Toukokuun loppuun asti. Eli Tiistaisin klo 16.30-18.00. Muutama pelaaja on tulossa huomenna. Mukaan vaan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly
Helsinki Liikuntamylly
Ei asetettu
21