Salibandy Liikuntamylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liikuntamylly ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SK General Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Ehkä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Liikunta Mylly
Miehet
42

East City Giants 2 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei kaikki, laitoin tietoa säbän nimenhuutoon... Käykää lukemassa ja kuittailkaa mielipiteitä joko suoraan mulle tai siihen viestiin. Hyvää kesän jatkoa kaikille ja kohta pelataan..... T:Tero B (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Liikuntamylly, Helsinki
Miehet
18

ViSaBa Nimenhuuto.com

Salibandyä sunnuntaisin klo 19-20! Käykää ilmoittautumassa!

Ville kirjoitti: Olemme saaneet kaudelle 2020-2021 varausvahvistuksen ja pelit alkavat 6.9.2020. Näillä näkymin päästään pelaamaan 37 peliä. Vuoron ajankohta ja hinta ovat pysyneet entisellään, eli pelit ovat sunnuntaisin klo 19-20 ja vuoron hinta on 30€/peli. Laitan kausimaksusta taas erillisen viestin. Eli syks... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Liikuntamylly
Sekajoukkue
27

sähly pähly Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: moi sählyt jatkuu ke 2.9 joka ke klo 19. Kokonaishinta on 570€, jaetaan tämä pelaajien kesken eli semmoinen 40-50€ per peluri. Noin satanen seuralla viime vuodesta säästöjä, vakavarainen seura! t.dami (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly
Helsinki Liikuntamylly
Ei asetettu
24