Salibandy Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal ja kahvakuulaharjoittelu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Janakkala

Salibandy - Janakkala

SteelersJLA-6-9lk-hobby Nimenhuuto.com

Steelers Janakkalan 6-9lk-harrasteryhmä, joka kokoontuu pari kertaa viikossa: kerran Turengissa ja toisen kerran Tervakoskella. Ryhmään kuuluu 2001-2004-syntyneitä junuoreita, sekä tyttöjä että poikia - TERVETULOA mukaan! Ryhmästä antavat lisätietoja: - Kari Ruotsalainen: kariruo@gmail.com, 040 585 6886 - Tony Knuutinen: tony.knuutinen@hotmail.com

Tony kirjoitti: Huominen treeni liikkahallilla peruttu liian vähäisen osallistujamäärän takia. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Janakkala
Sekajoukkue
26

SteelersJLA-P2009 Nimenhuuto.com

Joukkueella harjoitukset 2 krt. viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tervakoskella. Käydään pelailemassa Salibandyliiton Sisä-Suomen haastajasarjan pelejä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tullaan suoraan pelipaikalle ja jäädään pelien jälkeen tampereelle (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Janakkala
Sekajoukkue
16

SteelersJLA-miehet Nimenhuuto.com

Steelers Janakkala ry:n miesten kilpajoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Janakkala
Miehet
24

Steelers-BS-B-junnut Nimenhuuto.com

Janakkalan Steelersin B-ikäisten (1999-2000-synt.) poikajunioreiden kilpasarjajoukkueen Nimenhuuto.

Miikka kirjoitti: Hyvät uudet vuodet kaikille!! Käykää kaikki peukuttamassa ens viikonlopun turnauseen viimestään huomisen päivän aikana,jotka kokee olevansa pelikunnossa. Katson huomena mikä on vahvuus ja tiistaina ilmotan 01 pojille montako heitä otan mukaan. Nyt on edessä rankka 3 pelin päivä ja tarkoitus on ot... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Janakkala
Pojat
40

SC Urbans Tytöt 05-09 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Ei treenejä, eikä näytösottelua huomenna su. Liian vähän porukkaa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Janakkala
Tytöt
30

Sc Urbans-00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tomi kulmala tarvitsisi kyytiä... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Janakkala
Pojat
22

SCU04 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Janakkala
Pojat
20

SC Urbans I Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Janakkala
Miehet
15

Steelers-BS-02 Nimenhuuto.com

Aika helmi säbäsakki Janakkalasta! Joukkue koostuu 2001-2003-syntyneistä tytöistä ja pojista. Pelaamme Salibandyliiton sarjapelejä. - Yhteyshenkilö: Susanna Kuivalahti, p. 050-5287983 - Kotisivut: https://steelers--salibandy-fi.directo.fi/steelers-bs/joukkueet/pojat-02/ - Sponssisivu: http://steelers-bs-02.nimenhuuto.com/sponssi

Petri kirjoitti: Lisensseistä. Pelaajiennlisenssit hankitaan edelleen Nippulisensseinä ja maksetaan kausimaksun yhteydessä. Pelaajat, joilla on oman vakuutusyhtiön urheilupykälät täyttävä tapaturmavakuutus, voisitteko ilmoittaa vakuutusyhtiön ja vakuutuskirjan numeron Petrille ensi viikon aikana, kiitos! Muille o... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Janakkala
Ei asetettu
32