Salibandy Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal, kahvakuulaharjoittelu ja pesis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Janakkala

Salibandy - Janakkala

Steelers-BS-C2-kilpa Nimenhuuto.com

Janakkalan Steelers-BS:n C2-kilpajoukkue, joka pelaa Sisä-Suomen C2-aluesarjaa kaudella 2016-2017. Joukkueeseen kuuluu 2001-2004-syntyneitä junuoreita, sekä tyttöjä että poikia.

Kari kirjoitti: Maanantain 17.10 treenit Turengissa peruttu syysloman vuoksi. Torstaina treenataan normaalisti. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Janakkala
Sekajoukkue
27

Steelers-BS-B-junnut Nimenhuuto.com

Janakkalan Steelersin B-ikäisten (1999-2000-synt.) poikajunioreiden kilpasarjajoukkueen Nimenhuuto.

Miikka kirjoitti: Hyvät uudet vuodet kaikille!! Käykää kaikki peukuttamassa ens viikonlopun turnauseen viimestään huomisen päivän aikana,jotka kokee olevansa pelikunnossa. Katson huomena mikä on vahvuus ja tiistaina ilmotan 01 pojille montako heitä otan mukaan. Nyt on edessä rankka 3 pelin päivä ja tarkoitus on ot... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Janakkala
Pojat
42

SC Urbans E-tytöt sininen Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Jos joku haluaa vielä uutta pelipaitaa tilata (45€), niin huomenna lähtee tilaus. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Janakkala
Tytöt
18

SC Urbans-02 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: VÄHÄISEN OSALLISTUJA MÄÄRÄN VUOKSI JÄTÄMME TALLINK TURNAUKSEN VÄLIIN. KEKSITÄÄN KEVÄÄLLÄ JOTAIN MUUTA. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Janakkala
Pojat
19

Sc Urbans-00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tomi kulmala tarvitsisi kyytiä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Janakkala
Pojat
27

SCU04 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Janakkala
Pojat
27

SC Urbans I Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Janakkala
Miehet
16

Steelers-BS-kaupunginosat Nimenhuuto.com

Steelers-BaldoSport järjestää esikouluikäisille ja heitä nuoremmille harkat kerran viikossa. Sen lisäksi pelaillaan Steelersin kaupunginosapelejä n. 1 krt. / kk. Hämeenlinnassa, Poltinahon Salibandyhallilla. Janakkalassa ryhmiä kokoontuu Tervakoskella (ti), Turengissa (su) ja Leppäkoskella (ma).

Johannes kirjoitti: Tullaan suoraan pelipaikalle ja jäädään pelien jälkeen tampereelle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Janakkala
Sekajoukkue
21

Steelers-BS-02 Nimenhuuto.com

Aika helmi säbäsakki Janakkalasta! Joukkue koostuu 2001-2003-syntyneistä tytöistä ja pojista. Pelaamme Salibandyliiton sarjapelejä. - Yhteyshenkilö: Susanna Kuivalahti, p. 050-5287983 - Kotisivut: https://steelers--salibandy-fi.directo.fi/steelers-bs/joukkueet/pojat-02/ - Sponssisivu: http://steelers-bs-02.nimenhuuto.com/sponssi

Petri kirjoitti: Lisensseistä. Pelaajiennlisenssit hankitaan edelleen Nippulisensseinä ja maksetaan kausimaksun yhteydessä. Pelaajat, joilla on oman vakuutusyhtiön urheilupykälät täyttävä tapaturmavakuutus, voisitteko ilmoittaa vakuutusyhtiön ja vakuutuskirjan numeron Petrille ensi viikon aikana, kiitos! Muille o... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Janakkala
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.