Salibandy Isokyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Isokyrö ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Isokyrö

Salibandy - Isokyrö

FBC Remix miestenjoukkue Nimenhuuto.com

FBC Remix Miesten 1-joukkue

Juho kirjoitti: Riippuu kui pääsee röistä (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Isokyrö
Miehet
28

FbcRemix-D2 Nimenhuuto.com

Pojilla harkat keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 sekä perjantaisin 19.30-20.30 liikuntahallilla

Elias kirjoitti: Eliaksen musta harkkapaita on pieni. Elkun koko on 150 cm, menee varmaankin tuohon 146-152 haarukkaan (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Isokyrö
Ei asetettu
24

FBCRemix E-tytöt 07-08 Nimenhuuto.com

Fbc Remix Isokyrö

Teija kirjoitti: Kirjoittelin seuralle viime kaudesta ja jojoilusta. Tuli mieleen..... En ole varmaan tarpeeksi muistanut kiittää teitä! Kiitos teille joukkueen pelaajille, ilman teitä ei joukkuetta olisi. Kiitos valmentajille, kun olette koko kauden jaksaneet, niin hyvinä kun huonoinakin päivinä. Kiitos teille v... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Isokyrö
Tytöt
21

FBC Remix C-tytöt Nimenhuuto.com

00-02-syntyneiden tyttöjen salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, vieläkö pelit jatkuu? Onko siis tässä sarjassa sama kuin D:ssä että 4 parasta pelaa vielä lopputurnauksen? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Isokyrö
Naiset
31
Salibandy
Isokyrö
Naiset
25

FBC Remix C-tytöt 2017-18 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Hei! Kuvat ja materiaali kohdasta löytyy kesän omatoiminenharjoittelu ohjelma ja suorituslomake kesän treeneistä. Jos on kysyttävää omatoimisesta ohjelmasta, niin saa kysyä. Elisa siitä kertoo huomenna työille ja näyttää kuntopiiri liikkeet. Ja vaikka on omatoiminen ohjelma, niin saa kaverinkin k... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Isokyrö
Tytöt
21

FBC Remix C-Pojat Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: D1-POJAT 2003 HAASTAJA Koovee D1 Orimattilan Jymy D1 pojat HUHTI 22, 09:00 D1-POJAT 2003 HAASTAJA, LOHKO A, TEN1 Jeppis FBC 03/04 Pojat FBC Turku 03 Haastaja HUHTI 22, 11:00 D1-POJAT 2003 HAASTAJA, LOHKO A, TEN1 Orimattilan Jymy D1 pojat FBC Remix D1 pojat HUHTI 22, 12:20 D1-POJAT 2003 HAASTAJA, ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Isokyrö
Pojat
19

FBC Remix E-pojat Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Olisko meillä tällaiseen halukkuutta? Kuva takista löytyy Kuvat ja materiaalit osiosta. Kertokaa mielipiteenne. Vois ajatella, että jollakin omavastuulla tilattais ja loput suuresta kassasta :o)) Tervehdys jojot, Ainakin D1- ja D2-pojilta on tullut esiin tarvetta hankkia tuulen/sateenpitävä takki... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Isokyrö
Pojat
20

FBC Remix 08-09 Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: MOI Olemme suunnitelleet, KUTEN KEVÄTJUHLASSA ILMOITIN, osallistumista Suomi100-tempaukseen pitämällä Laurilanmäen väelle kesäpäivän. Tapahtuman on tarkoitus olla koko seuraväen juttu, I VAAN JONKUN JOUKKUEEN TAI HALLITUKSEN TAI MINUN!. Ettei tästä tule täyttä fiaskoa ja ettei tarvitse hävvetä...... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Isokyrö
Pojat
25

FBC Remix Miesten II Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hei. Kauniston Kimmo vetää kesätreenejä halukkaille. Treenit ovat fysiikka painotteisia. Ilmoittaisitteko Jyrille suoraan perjantaihin 19.5 mennessä jos olet kiinnostunut niin Kimmo pääsee suunnittelemaan treenejä ja aikataulua. Ajatuksena on että mukana olisi tulevat c-tytöt ja -pojat, b-tytöt j... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Isokyrö
Miehet
24

RemixII Nimenhuuto.com

Remixin miesten kakkosjoukkue

Juha kirjoitti: Jos ei flunssaa prkele... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Isokyrö
Miehet
28

FBC Remix D-tytöt 2017-18 Nimenhuuto.com

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Isokyrö
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.