Salibandy Virkkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Virkkala ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, handboll käsipallo, agility, toko ja rally toko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Virkkala

Salibandy - Virkkala

Vita sb-05 Nimenhuuto.com

Kata kirjoitti: Heips, ViTan SB03 olisi lähdössä ensi syksynä sarjaan ja kaipailisi muutamaa lisäpelaajaa. Jos tästä porukasta olisi joku rohkea kiinnostunut sarjapeleistä heidän mukanaan niin kysymykset ja yhteydenotot 4.6 mennessä: jojo Leena Erkkilä, leena.erkkila@virkkalantarmo.fi, 044 5366634 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Virkkala
Sekajoukkue
15

Virkkalan Kiri Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: TREENEJÄ EI OLEKKAAN, SALI KOULUN KÄYTÖSSÄ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Salibandy
Virkkala
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.