Salibandy Virkkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Virkkala ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, handboll käsipallo, agility, toko ja rally toko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Virkkala

Salibandy - Virkkala

Vita sb-05 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Moi! Laittakaa tietoa aiotteko siirtyä 03:iin vai oletteko lopettamassa säbän pelaamisen. Laitan sitten tietoa eteenpäin. Meidän maanantain vuoro siirtyy sb07-09 joukkueelle ja Ristin vuoro perutaan. T. Juha (13 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Virkkala
Sekajoukkue
7

Virkkalan Kiri Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: TREENEJÄ EI OLEKKAAN, SALI KOULUN KÄYTÖSSÄ (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Virkkala
Miehet
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.