Salibandy Pyhtää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pyhtää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, padel, sulkapallo, futsal, wattbike, jalkapalllo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pyhtää

Salibandy - Pyhtää

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Jarno kirjoitti: Marko varasijalla. Ilmoittakaa mahd pian jos ette pääse paikalle, jotta Marko ehtii sitoa nauhat. :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
77

PyY Tyttösäbä 05-06 Nimenhuuto.com

Iloinen neitijengi, joka hakee liikunnan ja onnistumisen riemuja kaksi kertaa viikossa Huutjärven koululla. Harjoitukset: Torstai klo 18.00-19.00 Sunnuntai klo 17.00-18.00

Jarkko kirjoitti: Tervehdys Tytöt ja Vanhemmat Sisäharjoittelukausi on saatu nyt hyvin käyntiin ja treeneissä on käynyt hyvin porukkaa. Koulun salin ollessa työn alla joudumme näin syksyllä olemaan Pyrolilla josta onneksi saimme vuorot varattua. Tämä vaikuttaa treeniaikojen lisäksi myös joukkueen varallisuuteen, k... (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää, Siltakylä
Tytöt
22

Leidisäbä Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: KIITOS Leidit! Tuska otettu rohkeasti vastaan yhden kentällisen voimin + osin yhdellä laina-vaihtonaisella ja maalivahdilla. Kuiteskin 6 maalia tais mennä pressumaalivahdin taakse! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly
Pyhtää
Naiset
19

Club Bakkanaali Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Voi olla et ihan vähän myöhästyn mut yritän keretä kaheksaksi. Mut tulossa kyllä. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Pyhtää
Ei asetettu
29

PyY Poikasäbä 08-09 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moi! Sovittakaa vielä viime kauden kaikki asut ja ilmoittakaa mulle jos tarvitsette uudet. Meillä on hieno tilanne joukkueen sisällä, kun pystymme pelaamaan kahdella joukkueella sarjapelejä. Pelaamme kauden joukkueilla 08 E2 sarjaa ja 09 F2 sarjaa. Joukkueet on jaettu ikäluokittain, mutta valment... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Pojat
25

PyY äijäsäbä Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moro! Nyt tulee huonompia uutisia koulun salin tilanteesta. Salin C osa meni ke 5.4. kiinni ja käytössä on vain kaksi osaa A ja B. Sali on meidän käyttöön liian pieni joten jatketaan pelailua kunnanmestaruus peleissä Pyroll Areenalla ja pidetään taukoa siitä elokuun alkuun. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.