Salibandy Pyhtää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pyhtää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, padel, sulkapallo, futsal, wattbike ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PyY äijäsäbä Nimenhuuto.com

Pelaamme salibandyä sunnuntaisin Pyhtäällä Huutjärven koululla klo 20.00 - 21.00. Tarvitsemme lisää pelaajia jotta pystytään sunnuntaisin pelailemaan. Yhteydenotot jani.ahola@hotmail.fi, niin kerron lisää. T.Jani

Jani kirjoitti: Moro Käykää merkitsemässä nimenhuudon kyselyyn in/out pääsettekö osallistumaan syksyn säbään. 30.8 potkitaan vielä fudista Hutikan nurmella klo 19 - 20. Tulkaa mukaan. Aloitellaan säbää tossa syyskuun alkupuolella. T.Jani (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Miehet
45

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Markus kirjoitti: Jarru, laita Antti H osallistumismaksu mun laskulle (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
102

PyY Tyttösäbä 05-06 Nimenhuuto.com

Iloinen Tyttöjengi, joka hakee liikunnan ja onnistumisen riemuja kolme kertaa viikossa Huutjärven koululla ja Pyroll Areenalla. Harjoitukset: Tiistai Klo 18:30-20:00 Pyroll Areena Torstai klo 19:00-20:30 Koululla Sunnuntai klo 17:30-19:00 koululla

Jussi kirjoitti: Moi! Fanipaidan 10€ voi maksaa poikasäbä tilille. Tilinumero: Pyhtään Yritys/poikasäbä FI32 5172 0220 1755 00 Viite: 12399 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää, Siltakylä
Tytöt
15

Club Bakkanaali Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Niinkun kaikki varmaan on kuullut uusista rajoituksista niin ei tälle vaan loppua näy. Nyt minä ainakin henkilökohtasesti olen sitä mieltä että ei päästä enää "tällä" kaudella pelaamaan niin poistan nuo kaikki tapahtumat tuolta ja katsotaan sitten ensi kaudella saadaanko porukka kasaan ja alkaako... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Ei asetettu
26

Leidisäbä Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: BEN-LINED PANTS118115 (Ulkohousut) M-koko RIGEL-TASSEL BEANIE219201 (Tupsupipo) one size Ei tarvetta painatukselle. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Pyhtää
Naiset
21

PyY Poikasäbä 08-09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heipparallaa, Äsken täytenä yllärinä ilmestyi sairastuvan oven taakse pari poikaa jättimäisen herkkusäkin kera, hämmästys oli kyllä melkoinen. Iso iso Kiitos ja hyvää joulua kaikille. T.Mika (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Pyhtää
Pojat
23

Pyhtään Yritys perhesähly Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Hakalat voi poistaa😊katsellaan syksyllä uudestaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Pyhtää
Sekajoukkue
20