Salibandy Pyhtää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pyhtää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, padel, sulkapallo, futsal, wattbike, jalkapalllo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pyhtää

Salibandy - Pyhtää

PyY Tyttösäbä 05-06 Nimenhuuto.com

Iloinen neitijengi, joka hakee liikunnan ja onnistumisen riemuja kaksi kertaa viikossa Huutjärven koululla. Harjoitukset: Torstai klo 18.00-19.00 Sunnuntai klo 17.00-18.00

Jussi kirjoitti: Moi! Hiljaista on pidellyt viestittelyn merkeissä kaudesta 2017-2018. Nyt tulisi tietoa kaudesta. Harjoitukset ovat kolme kertaa viikossa Huutjärven koulun salissa. Treenit aloitetaan 8.8.2017. Ti klo 18.00-19.00 To klo 18.30-19.30 Su klo 18.00-19.00. Pelaamme liiton pelejä sarjassa KS D tytöt. L... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Pyhtää, Siltakylä
Tytöt
24

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Jarno kirjoitti: Marko varasijalla. Ilmoittakaa mahd pian jos ette pääse paikalle, jotta Marko ehtii sitoa nauhat. :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
72

PyY Poikasäbä 08-09 Nimenhuuto.com

Verneri kirjoitti: Moi! Onko tänään kontinpurku klo 18 Jylpyllä? Tapahtumaa ei näy enää nimenhuudossa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Pyhtää
Pojat
25

Leidisäbä Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Syksyllä harjoitusaika sama! Katsotaan miten salin remontti valmistuu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly
Pyhtää
Naiset
19

Club Bakkanaali Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Ei asetettu
28

PyY äijäsäbä Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moro! Nyt tulee huonompia uutisia koulun salin tilanteesta. Salin C osa meni ke 5.4. kiinni ja käytössä on vain kaksi osaa A ja B. Sali on meidän käyttöön liian pieni joten jatketaan pelailua kunnanmestaruus peleissä Pyroll Areenalla ja pidetään taukoa siitä elokuun alkuun. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.