Salibandy Pyhtää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pyhtää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, padel, sulkapallo, futsal, wattbike, jalkapalllo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pyhtää

Salibandy - Pyhtää

PyY Tyttösäbä 05-06 Nimenhuuto.com

Iloinen neitijengi, joka hakee liikunnan ja onnistumisen riemuja kaksi kertaa viikossa Huutjärven koululla. Harjoitukset: Torstai klo 18.00-19.00 Sunnuntai klo 17.00-18.00

Jussi kirjoitti: Ei harjoituksia su 16.4. Pidetään pääsiäisloma. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää, Siltakylä
Tytöt
24

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Jarno kirjoitti: Marko varasijalla. Ilmoittakaa mahd pian jos ette pääse paikalle, jotta Marko ehtii sitoa nauhat. :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
72

Leidisäbä Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Nyt on kuulkaa naiset säbän osalta alkanut kesätauko! Palaan syksyn aloitukseen ja harjoitusaikaan heti, kun tiedän. Kiitos kuluneesta kaudesta ja näkyillään muuten! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly
Pyhtää
Naiset
19

PyY Poikasäbä 08-09 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Jatkoa edelliseen. Pelaajat Kärkölään 14.4. valittu. Löytyy Kärkölän turnauksen kohdalta. 15.4. Askola Ilmeisesti on tullut vääränlaista infoa, ettei oltaisi menossa pelaamaan. Kyllä olemme ja kaipaisimme vielä muutamaa peluria mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Pojat
27

Club Bakkanaali Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Sauna varattu. Klo:18.00-23.59. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Ei asetettu
28

PyY äijäsäbä Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moro! Nyt tulee huonompia uutisia koulun salin tilanteesta. Salin C osa meni ke 5.4. kiinni ja käytössä on vain kaksi osaa A ja B. Sali on meidän käyttöön liian pieni joten jatketaan pelailua kunnanmestaruus peleissä Pyroll Areenalla ja pidetään taukoa siitä elokuun alkuun. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.