Salibandy Pyhtää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pyhtää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, padel, sulkapallo, futsal, wattbike, jalkapalllo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pyhtää

Salibandy - Pyhtää

PyY Tyttösäbä 05-06 Nimenhuuto.com

Iloinen neitijengi, joka hakee liikunnan ja onnistumisen riemuja kaksi kertaa viikossa Huutjärven koululla. Harjoitukset: Torstai klo 18.00-19.00 Sunnuntai klo 17.00-18.00

Jessica kirjoitti: Uusi FANITUOTE PyY villasukat! 25€/pari. Tilauksesta joko kuvan pitkävartinen tai lyhytvartisena logo jalkapöydän päällä. Mikäli haluat sukat, ilmoita jalan koko ja varren pituus! Jonna kerää listaa ja toimittaa tekijälle :) (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää, Siltakylä
Tytöt
24

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Jarno kirjoitti: Marko varasijalla. Ilmoittakaa mahd pian jos ette pääse paikalle, jotta Marko ehtii sitoa nauhat. :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
76

Club Bakkanaali Nimenhuuto.com

Suokko kirjoitti: Toinen maalivahti tulossa t suokko (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Ei asetettu
30

PyY Poikasäbä 08-09 Nimenhuuto.com

Justus kirjoitti: Uusi FANITUOTE PyY villasukat! 25€/pari. Tilauksesta joko kuvan pitkävartinen tai lyhytvartisena logo jalkapöydän päällä. Mikäli haluat sukat, ilmoita jalan koko ja varren pituus! Jonna kerää listaa ja toimittaa tekijälle :) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Pojat
30

Leidisäbä Nimenhuuto.com

Tiia kirjoitti: Mulla onkin ensiapukoulutus klo 14 asti Porvoossa :( Pitää kysyä jos vois tunnin pinnata... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Pyhtää
Naiset
21

PyY äijäsäbä Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moro! Nyt tulee huonompia uutisia koulun salin tilanteesta. Salin C osa meni ke 5.4. kiinni ja käytössä on vain kaksi osaa A ja B. Sali on meidän käyttöön liian pieni joten jatketaan pelailua kunnanmestaruus peleissä Pyroll Areenalla ja pidetään taukoa siitä elokuun alkuun. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Miehet
27

Pyhtään Yritys perhesähly Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Sekajoukkue
19