Salibandy Pyhtää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pyhtää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, padel, sulkapallo, futsal, wattbike, jalkapalllo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pyhtää

Salibandy - Pyhtää

PyY Tyttösäbä 05-06 Nimenhuuto.com

Iloinen neitijengi, joka hakee liikunnan ja onnistumisen riemuja kaksi kertaa viikossa Huutjärven koululla. Harjoitukset: Torstai klo 18.00-19.00 Sunnuntai klo 17.00-18.00

Jarkko kirjoitti: Tervehdys Tytöt ja vanhemmat Ensi viikon turnauksesta muutama asia. Ilmoittautukaa mukaan La 25.11 klo 2100 mennessä, jotta pääsemme rakentamaan joukkueet molempiin peleihin. Edelleen kaikille mukaan lähtijöille luvassa väh. yksi peli per pelaaja. Valitsemme pelaavat kokoonpanot tuttujen kriteere... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Pyhtää, Siltakylä
Tytöt
23

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Jarno kirjoitti: Marko varasijalla. Ilmoittakaa mahd pian jos ette pääse paikalle, jotta Marko ehtii sitoa nauhat. :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
76

Leidisäbä Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Tulen, jos ehdin - Espoosta lähdetään n.16.30 ajamaan kotiin... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly
Pyhtää
Naiset
20

PyY Poikasäbä 08-09 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moi! Muistutus vielä kaikille: Muutamia asioita turnauksiin lähtiessä: Pelipaidat sininen ja valkoinen Shortsit Sukat siniset ja valkoiset Sisäpelikengät Maila Suojalasit Juomapullo Lämppäripaita Tuulipuku Pipo (Fat Pipen tähti tai numerolla varustettu) Sään mukainen varustus ulkolämmittelyä vart... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Pojat
26

Club Bakkanaali Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Kysyin sandgrenia maalille ei ole vielä ilmottannu mitään. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Ei asetettu
29

PyY äijäsäbä Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moro! Nyt tulee huonompia uutisia koulun salin tilanteesta. Salin C osa meni ke 5.4. kiinni ja käytössä on vain kaksi osaa A ja B. Sali on meidän käyttöön liian pieni joten jatketaan pelailua kunnanmestaruus peleissä Pyroll Areenalla ja pidetään taukoa siitä elokuun alkuun. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Miehet
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.