Salibandy Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, musiikki, kuoro, hiihto, purjehdus, koripallo ja sulis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Savonlinna

Salibandy - Savonlinna

Top Team 0607 Nimenhuuto.com

Top Teamin F1-joukkueen tiedottamiseen! Ilmoita oletko (lapsesi) osallistumassa harjoituksiin ja turnauksiin. Tämä helpottaa viestintää ja harjoitusten laatimista! Viikopostiakin syksymällä järjestelmän kautta alkaa ilmestyä. Kaikki pysyvät varmasti ajan tasalla. Mikäli tarvitset apua laita spostia teemu@ilonait.fi tai jutellaan kasvotusten. Mahtava kausi taas tulossa.

Sari kirjoitti: Huomiset (TO 6.4.) treenit peruttu. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Savonlinna
Ei asetettu
26

Top Team 03-pojat Nimenhuuto.com

Top Teamin D1 pojat: joukkue koostuu pääosin v. 2003 -syntyneistä junioreista mutta joukkueessa on mukana myös vuotta nuorempia. Joukkueeseen haetaan uusia pelaajia kaudelle 2016 - 2017. Tarkemmat tiedot valmentaja Aleksi Padatsulta puh. 044 5896 700.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, jos olet kiinnostunut salibandyn pelaamisesta kilpailumielessä ja sinull...

Katja kirjoitti: Seurailta on 16.08. klo 18.00 alkaen Carlsonilla Nojanmaassa. Carlson on uusi Top Teamin yhteistyökumppani. Sieltä saamme erikoishinnoin (-30%) mailoja, kenkiä ym. tarvikkeita. Sen lisäksi kauden aikana jäsenkorttia (tehdään pelureille ennen kauden alkua) näyttämällä saa 20% alennuksen ko tuottei... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Savonlinna
Pojat
22

Top Team -naiset Nimenhuuto.com

Top Teamin Naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 Kaakkois-Suomen 2. divarissa! http://www.topteamsalibandy.net/joukkue5907

Kari kirjoitti: Moi! On sellainen tilanne, että tarvitaan maksaa ensimmäinen osa sarjaan ilmoittamis maksu 500€ tämän kuun loppuun mennessä. Maksu olis 50€/pelaaja. Jotka maksavat nyt,niin se hyvitetään kausimaksussa. Eräpäivä olis 28.7. Pyyntö on siksi, että tili on lähes nollilla. Sarjaan on ilmoittautunut 10 ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Savonlinna
Naiset
27

CEF Nimenhuuto.com

Savonlinnan sähläävä joukkue joka koettaa välttee ambulanssin kuhtumista. CEF-CompoSteel-Automaation sekä vierailevat tähdet.

Sami kirjoitti: Maanantain sählyvuoro on peruttu toistaiseksi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Savonlinna
Ei asetettu
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.