Salibandy Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, kuoro, hiihto, sulis, kuorolaulu, lentopallo ja talkoot.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Savonlinna

Salibandy - Savonlinna

Top Team 0607 Nimenhuuto.com

Top Teamin F1-joukkueen tiedottamiseen! Ilmoita oletko (lapsesi) osallistumassa harjoituksiin ja turnauksiin. Tämä helpottaa viestintää ja harjoitusten laatimista! Viikopostiakin syksymällä järjestelmän kautta alkaa ilmestyä. Kaikki pysyvät varmasti ajan tasalla. Mikäli tarvitset apua laita spostia teemu@ilonait.fi tai jutellaan kasvotusten. Mahtava kausi taas tulossa.

Kirsi kirjoitti: Hei. Kauan odotetut joukkueen kauden päättäjäiset Megazonessa keskiviikkona 20.6.2018. Saavu paikalle 17.45, peli alkaa klo 18. Pelien jälkeen ruokailu Subwayssa. Tapahtuma on kokonaan omakustanteinen (Megazonessa kahden pelin yhteishinta 10 eur/hlö). Ilmoittaudu mukaan nimenhuudossa viimeistään ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Savonlinna
Ei asetettu
20

Top Team 03-pojat Nimenhuuto.com

Top Teamin C2 joukkue koostuu pääosin v. 2003 -syntyneistä junioreista mutta joukkueessa on mukana myös vuotta nuorempia. Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta sarjassa, ota yhteyttä joukkueenjohtajiin; p. 040 508 7609/Sari Repo ja p. 040 124 7606/Antti Roivio

Joukkue etsii pelaajia: Hei, jos olet kiinnostunut salibandyn pelaamisesta kilpailumielessä ja sinull...

Sari kirjoitti: Huomenta! Kesän kaikki treenit on toistaiseksi peruttu! Treenejä ei kannata pitää koska paikalla on vain vähän pelaajia. Palataan syksymmällä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Savonlinna
Pojat
24

Top Team -naiset Nimenhuuto.com

Top Teamin Naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 Kaakkois-Suomen 2. divarissa! http://www.topteamsalibandy.net/joukkue5907

Kari kirjoitti: Moi! Kävin Eevin luona ja totesin, että vain kuusi 20€ maksua on kirjautunut kahdesta pelimatkasta. Taipalsaareen ja Joutsaan oli paljon enemmän bussissa matkustajia. Muistutan vielä,että maksakaa kk/maksut. Ette varmaan halua saada samaa mainetta kuin edustusjoukkue. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Savonlinna
Naiset
22