Salibandy Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: hiihto, lentopallo, pelastuskoiratoiminta, jääkiekko, kuoro, jalkapallo, talkoot, padel ja retkeily.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Top Team 0607 Nimenhuuto.com

Top Teamin C2-joukkueen tiedottamiseen! Ilmoita oletko (lapsesi) osallistumassa harjoituksiin ja turnauksiin. Tämä helpottaa viestintää ja harjoitusten laatimista! Viikopostiakin syksymällä järjestelmän kautta alkaa ilmestyä. Kaikki pysyvät varmasti ajan tasalla. Mikäli tarvitset apua laita spostia teemu@ilonait.fi tai jutellaan kasvotusten. Mahtava kausi taas tulossa.

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Savonlinna
Ei asetettu
19

topteam10 Nimenhuuto.com

Top Team 2010-junioreiden säbäryhmä.

Ari kirjoitti: Elmo kipeenä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Savonlinna
Pojat
31

Stars Nimenhuuto.com

Savonlinnan ehkä jopa kovin amatöörijoukkue. Stars on nuorekas Top Teamin aikuisjoukkue.

Esa kirjoitti: Kentälle (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Savonlinna
Miehet
24

topteam2011 Nimenhuuto.com

Top Teamin 2011-2013 syntyneiden palvelu. Ilmoita oletko keskiviikkoisin ja perjantaisin mukana! In=mukana Out=ei mukana

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Savonlinna
Sekajoukkue
24

TopteamP11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Savonlinna
Pojat
25

Top Team II Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Savonlinna
Miehet
13