Salibandy Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, musiikki, kuoro, hiihto, purjehdus, koripallo ja sulis.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Savonlinna

Salibandy - Savonlinna

Top Team 0607 Nimenhuuto.com

Top Teamin F1-joukkueen tiedottamiseen! Ilmoita oletko (lapsesi) osallistumassa harjoituksiin ja turnauksiin. Tämä helpottaa viestintää ja harjoitusten laatimista! Viikopostiakin syksymällä järjestelmän kautta alkaa ilmestyä. Kaikki pysyvät varmasti ajan tasalla. Mikäli tarvitset apua laita spostia teemu@ilonait.fi tai jutellaan kasvotusten. Mahtava kausi taas tulossa.

Kirsi kirjoitti: Jonkun verran on tullut kyselyjä huomisen treeneistä, joten yhteisesti kaikille vielä tiedoksi, että maanantaina treenit normaalisti. Ensi lauantain Taipalsaaren turnauksesta puuttuu vielä monilta ilmoittautuminen Nimenhuudossa. Käykäähän kertomassa onko pelaaja lähdössä mukaan. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Savonlinna
Ei asetettu
26

Top Team 03-pojat Nimenhuuto.com

Top Teamin C2 joukkue koostuu pääosin v. 2003 -syntyneistä junioreista mutta joukkueessa on mukana myös vuotta nuorempia. Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta sarjassa, ota yhteyttä joukkueenjohtajiin; Sinikka Tolvanen puh. 050 5235660 tai Katja Remes puh. 044 4174960

Joukkue etsii pelaajia: Hei, jos olet kiinnostunut salibandyn pelaamisesta kilpailumielessä ja sinull...

Jooseppi kirjoitti: Jooseppi ja Heli tulossa (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Savonlinna
Pojat
21

Top Team -naiset Nimenhuuto.com

Top Teamin Naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 Kaakkois-Suomen 2. divarissa! http://www.topteamsalibandy.net/joukkue5907

Kari kirjoitti: Moi! Huomisesta sen verran, että mulla on varmaa tietoa sen verran. Että tärkein on ok eli tulospalvelu on hoidossa. Mutta kahteen ensimmäiseen peliin tarvitaan yksi ja kolmeen viimeiseen peliin kaksi muuta toimitsijaa. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Savonlinna
Naiset
21

CEF Nimenhuuto.com

Savonlinnan sähläävä joukkue joka koettaa välttee ambulanssin kuhtumista. CEF-CompoSteel-Automaation sekä vierailevat tähdet.

Sami kirjoitti: Maanantain sählyvuoro on peruttu toistaiseksi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Savonlinna
Ei asetettu
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.