Salibandy Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, kuoro, hiihto, kuorolaulu, lentopallo, talkoot ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Savonlinna

Salibandy - Savonlinna

Top Team 0607 Nimenhuuto.com

Top Teamin F1-joukkueen tiedottamiseen! Ilmoita oletko (lapsesi) osallistumassa harjoituksiin ja turnauksiin. Tämä helpottaa viestintää ja harjoitusten laatimista! Viikopostiakin syksymällä järjestelmän kautta alkaa ilmestyä. Kaikki pysyvät varmasti ajan tasalla. Mikäli tarvitset apua laita spostia teemu@ilonait.fi tai jutellaan kasvotusten. Mahtava kausi taas tulossa.

Kirsi kirjoitti: Hei. Itsenäisyyspäivänä ei treenejä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Savonlinna
Ei asetettu
25

Top Team 03-pojat Nimenhuuto.com

Top Teamin C1 joukkue koostuu pääosin v. 2003 -syntyneistä junioreista mutta joukkueessa on mukana myös nuorempia. Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta sarjassa, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan p. 040 508 7609/Sari Repo

Joukkue etsii pelaajia: Hei, jos olet kiinnostunut salibandyn pelaamisesta kilpailumielessä ja sinull...

Sari kirjoitti: Hei! Tulevana sunnuntaina 6.12.2019 joukkueemme jatkaa pelejään Lappeenrannassa. Paikkana on Liikuntakeskus Areena, Pelitie 36, Lappeenranta. Joukueemme pelit ovat seuraavat: klo:12 Top Team - PoNoVo klo:14 SudetSBMusta - Top Team Ruokailu pelien jälkeen ABC Viipurinportissa. Ruokamaksu aikuisilt... (15 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Savonlinna
Pojat
20

Top Team -naiset Nimenhuuto.com

Top Teamin Naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 Kaakkois-Suomen 2. divarissa! http://www.topteamsalibandy.net/joukkue5907

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Sunnuntaina bussi lähtee Joutsaan klo 12 mertalan nesteeltä. Reitti kulkee tuttuun tapaan keskustan läpi ja matkan varrelta pääsee kyytiin. Ilmoittautuminen tapahtuu tänne nimenhuutoon viimeistään lauantaina. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Savonlinna
Naiset
18

topteam10 Nimenhuuto.com

Top Team F2-junioreiden säbäryhmä.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Savonlinna
Pojat
18