Salibandy Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, ringette, amerikkalainen jalkapallo, futsal, sulkapallo, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Raisio

Salibandy - Raisio

Salamanders naiset Nimenhuuto.com

- Salamanders, salibandyn tapaista urheilua jo vuodesta 1996! - Salamanders naisten joukkue aloitti pelaamisen Salibandyliiton sarjoissa kaudella 2006-2007.

Petri kirjoitti: Ylitöissä en kerkee treeneiks pois! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Raisio
Naiset
21

SBS KPH Nimenhuuto.com

SBS KPH on tarkoitettu Konepaja Häkkisen työntekijöille. Pelataan yhdessä salibandya, tarkoitus on kehittää kuntoa ja ylläpitää hyvää yhteishenkeä. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti pelaamista ja pelit viikonloppuisin hallisarjaa.

Vesa kirjoitti: Ja muutoksia edelleen.. Tämän päivän reenit siirtyivätkin sunnuntaille klo 16!!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Raisio, Turku
Ei asetettu
22

Ihalan Säbärit Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Raisio
Pojat
8

All behind Nimenhuuto.com

Kylän huippukuntoisin seura kokoontuu kahtena päivänä ja löytää itsensä tiistaisin Kuloisten koululta sekä perjantaisin Kaanaan koululta. Perjantaina ainoastaan sulkapallomahdollisuus (yksi verkko), sillä Kuloisissa ei ole verkkoa käytössä. Täten julistan, että noin kuudella pelaajalla voidaan vielä pelata sulkapalloa. Jos kuitenkin perjantaihin ilmoittautuu enemmän kuin kuusi, niin on luultavasti sählyä luvassa. Huippuhomma, että oot messissä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Raisio
Sekajoukkue
15

Raision Virtyn Salibandy Nimenhuuto.com

sb-treenit kahdesti viikossa

Aino-Maria kirjoitti: Voiko joku lainata mulle huomenna rightin(?) mailaa, jos en ehdi poiketa entisen kotini kautta? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Raisio
Sekajoukkue
33

raisiosahly Nimenhuuto.com

Pelaamme klo 9.00 - 11.00

Jorma kirjoitti: Katotaan aamulla polven kunto - tuun jos ei kovin kipeä ! (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Raisio
Ei asetettu
21

Raision yrittäjät Nimenhuuto.com

Hiski kirjoitti: Herätellääs porukkaa! Tila on meille varattu samana päivänä samaan aikaan taas. Täksi kaudeksi kuitenkin tarvitaan aktiivista porukkaa, muutoin mä en ainakaan jaksa enää stressata tämän vuoron kanssa. Käsi pystyyn ketä haluaa vielä jatkaa ja uskoo pääsevänsä ainakin 75% paikalle? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sähly
Raisio
Ei asetettu
15

Team Säbä Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Se on sitten siinä. Tänään peruin vuoron. Avain vaan täytyy palauttaa jossain vaiheessa. Kiitos kaikille. Kim (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Raisio
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.