Salibandy Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, futsal, sulkapallo, kaukalopallo, kestävyysjuoksu hölkät maraton ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SBS KPH Nimenhuuto.com

SBS KPH on tarkoitettu Konepaja Häkkisen työntekijöille. Pelataan yhdessä salibandya, tarkoitus on kehittää kuntoa ja ylläpitää hyvää yhteishenkeä. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti pelaamista ja pelit viikonloppuisin hallisarjaa.

Vesa kirjoitti: Ja muutoksia edelleen.. Tämän päivän reenit siirtyivätkin sunnuntaille klo 16!!! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Raisio, Turku
Ei asetettu
21

Ihalan Säbärit Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Raisio
Pojat
8

Raision Virtyn Salibandy Nimenhuuto.com

sb-treenit kahdesti viikossa

Hanna-Mari kirjoitti: Anteeksi, en päässytkään kun en ehdi. Anoppi piti viedä yllättäen lääkäriin. Pe oon messis! Hanna (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Raisio
Sekajoukkue
37

Perjantainsäbä Nimenhuuto.com

Perjantain säbä

Mika kirjoitti: Moro Good news! Saatin salivuoro Lukiosta myös ensi talveksi, sekä puoli tuntia lisäaikaa. Eli 26.8-24.5 perjantaisin 1800-1930. Laittakaa ylös kalenteriin Sitten viime talven maksut: Kirjanpitoni mukaan laskut lähtee aktiivisimmille kävijöille: Heikki 16€ Mika 16€ Jarno 11€ (aiemmin 5€) Pete 10€... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Raisio
Miehet
16

raisiosahly Nimenhuuto.com

Pelaamme klo 9.00 - 11.00

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Raisio
Ei asetettu
18

Raision yrittäjät Nimenhuuto.com

Hiski kirjoitti: Kausi on tältä kaudelta ohi. Sali koulun käytössä ja sen jälkeen koulu on kesän suljettu. Syksyllä heti taas aloitetaan ryminällä ja aktiivisella otteella. Hyvää kesää kaikille jos ei törmätä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Raisio
Ei asetettu
14