Salibandy Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, futsal, ringette, sulkapallo, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Raisio

Salibandy - Raisio

Salamanders naiset Nimenhuuto.com

- Salamanders, salibandyn tapaista urheilua jo vuodesta 1996! - Salamanders naisten joukkue aloitti pelaamisen Salibandyliiton sarjoissa kaudella 2006-2007.

Hanna kirjoitti: Fenixistä tulossa 4 pelaajaa, varmaan koko tunti peliä? Itse en pääse (24 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Raisio
Naiset
22

SBS KPH Nimenhuuto.com

SBS KPH on tarkoitettu Konepaja Häkkisen työntekijöille. Pelataan yhdessä salibandya, tarkoitus on kehittää kuntoa ja ylläpitää hyvää yhteishenkeä. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti pelaamista ja pelit viikonloppuisin hallisarjaa.

Vesa kirjoitti: Ja muutoksia edelleen.. Tämän päivän reenit siirtyivätkin sunnuntaille klo 16!!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Raisio, Turku
Ei asetettu
22

Ihalan Säbärit Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Raisio
Pojat
8

Raision Virtyn Salibandy Nimenhuuto.com

sb-treenit kahdesti viikossa

Esa kirjoitti: Aika Joukkue Joukkue Tulos 10.00 Team Touch Down (A1) A-372m (A4) 10.30 NuoLi (B1) Leijapuisto (B4) 11.00 Team Touch Down (A1) Tean Punatiilikone (A3) 11.30 NuoLi (B1) Tornado (B3) 12.00 Team Touch Down (A1) PePa (A2) 12.30 NuoLi (B1) KSH-Team (B2) Kenttä 2 Aika Joukkue Joukkue Tulos 10.00 PePa(A... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Raisio
Sekajoukkue
31

raisiosahly Nimenhuuto.com

Pelaamme klo 9.00 - 11.00

Jorma kirjoitti: Moi - nyt on kyllä osaltani peruutettava osallistumiseni - iski aikamoinen flunssa päällensä ! Onneksi on porukkaa tarjolla ! Terv. Vaari (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Raisio
Ei asetettu
21

Raision yrittäjät Nimenhuuto.com

Hiski kirjoitti: Herätellääs porukkaa! Tila on meille varattu samana päivänä samaan aikaan taas. Täksi kaudeksi kuitenkin tarvitaan aktiivista porukkaa, muutoin mä en ainakaan jaksa enää stressata tämän vuoron kanssa. Käsi pystyyn ketä haluaa vielä jatkaa ja uskoo pääsevänsä ainakin 75% paikalle? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly
Raisio
Ei asetettu
15

Team Säbä Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Se on sitten siinä. Tänään peruin vuoron. Avain vaan täytyy palauttaa jossain vaiheessa. Kiitos kaikille. Kim (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Raisio
Miehet
26