Salibandy Hattula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hattula ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal ja säbä.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hattula

Salibandy - Hattula

Pekolan Isku 05 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Treenit keskiviikkona peruttu. Sakke reissussa ja itselle tuli äkillinen välttämätön meno(osallistujia oli myös vain neljä ja paljon poisjääntejä ). (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
25

Pekolan isku B-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandy
Hattula
Pojat
23

Pekolan Isku 08-10 Nimenhuuto.com

Iloinen tyttöjen ja poikien porukka, joka harjoittelee salibandyssa tarvittavia taitoja monipuolisesti. Harjoitukset ovat kerran viikossa Parolan lukion uudessa salissa. Porukka on jaettu kahteen osaan: Harjoitukset ovat 16.30-17.30 tai 17.30-18.30.

Juha kirjoitti: http://www.pekolanisku.fi/uutiset.html Linkistä tietoo ja minulta saa varusteet ja lisätietoa. Meillähän siis ei ole vielä ketään tiettyä veskaria, mutta kahdelle nopeimmalle voin antaa varusteet kesäksi. Koitetaan että jokakerta ei olis eri lapsi harkoissa... Itse olen satunnaisesti paikalla (vi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hattula
Sekajoukkue
37

Pekolan PRO-stata Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Jos ensi tiistaihin mennessä on tullut alle 6 ilmottautumista, mennään ensi keskiviikkona jälleen pelaamaan Parolan lukioon Pekiksen kanssa. Jos omia ukkoja riittävästi rosterissa, niin käydään Kapasella. (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Säbä
Hattula
Ei asetettu
27

Pekolan Isku Pojat -06 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tässä saamani posti tulevaa sunnuntaita varten. Tervehdys Haastajasarjalaiset. Tervetuloa Luopioisiin tulevana sunnuntaina 15.1.Pelipaikkana Luja-Lukko Areena os.Teollisuustie 1 36760 Luopioinen Pelialusta matto (kulunut hieman) Pukuhuoneina käytetään myös yläkerran tasannetta sekä alakerran väes... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Ei asetettu
24

Pekolan Isku 07 pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko huomenna pojilla treenit normaalisti vai Perjantaina sitten? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.