Salibandy Hattula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hattula ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal ja säbä.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hattula

Salibandy - Hattula

Pekolan Isku 05 Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Kohta pyörähtää sarjakausi käyntiin ja pojille pitäisi ostaa lisenssit. Lisenssin voi ottaa joko urheiluvakuutuksen kanssa tai ilman. Vakuutus on pakollinen juniori-ikäisille, mutta vakuutusta ei ole pakko ostaa Salibandyliiton kautta. Lisenssiä ostaessa pitää tällöin ilmoittaa vakuutusyhtiö ja v... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
34

Pekolan isku B-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandy
Hattula
Pojat
27

Pekolan Isku 08-10 Nimenhuuto.com

Iloinen tyttöjen ja poikien porukka, joka harjoittelee salibandyssa tarvittavia taitoja monipuolisesti. Harjoitukset ovat kerran viikossa Parolan lukion uudessa salissa. Porukka on jaettu kahteen osaan: Harjoitukset ovat 16.30-17.30 tai 17.30-18.30.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hattula
Sekajoukkue
33

Pekolan PRO-stata Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Mites huomiselle pelureita? (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Säbä
Hattula
Ei asetettu
28

E-Hss Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Tulen jos menee vapaat läpi (23 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Miehet
20

Pekolan Isku 07 pojat Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Otteluissa oli virheelliset päivät! Olen nyt korjannut turnaukset ja otteluiden kellonajat (3 turnausta) Ongelmia tulee myös siitä että olen estynyt ensimmäisestä (sallassa) ja toisesta (sotaharjoitus) turnauksesta ja kuuleman mukaan myös J-P ei pääse. Tarvitsen siis peluuttajat pojille turnauksi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
24

Pekolan Isku Pojat -06 Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Meidän kyytiin mahtuu 1.10 turnaukseen Kangasalalle, jos joku kyytiä vailla? Mahtuisiko Eemeli jonkun kyytiin 7.10 turnaukseen? Meiltä ei silloin aikuisia pääse lähtemään. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.