Salibandy Hattula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hattula ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, säbä ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hattula

Salibandy - Hattula

Pekolan Isku 08-10 Nimenhuuto.com

Iloinen tyttöjen ja poikien porukka, joka harjoittelee salibandyssa tarvittavia taitoja monipuolisesti. Harjoitukset ovat kerran viikossa Parolan lukion uudessa salissa. Porukka on jaettu kahteen osaan: Harjoitukset ovat 16.30-17.30 tai 17.30-18.30.

Anne kirjoitti: Hei, Syksy alkaa olla lopuillaan. Kaikkien valmennustiimin jäsenten puolesta voin todeta, että on ollut mahtavaa nähdä lasten kehittyminen ja liikunnan riemusta nauttiminen! Ottaen huomioon, että osalle opetettiin ensimmäisillä kerroilla kuinka mailaa pidetään kädessä, on kehitys ollut huimaa. Kä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Sekajoukkue
33

Pekolan PRO-stata Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ei taida olla pelejä! Ei ole kyytiä! (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Säbä
Hattula
Ei asetettu
22

Pekolan Isku 07 pojat Nimenhuuto.com

Kimi kirjoitti: Kimi on kipeänä ei tule tänään (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
21

Pekolan Isku Pojat -06 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tässä saamani posti tulevaa sunnuntaita varten. Tervehdys Haastajasarjalaiset. Tervetuloa Luopioisiin tulevana sunnuntaina 15.1.Pelipaikkana Luja-Lukko Areena os.Teollisuustie 1 36760 Luopioinen Pelialusta matto (kulunut hieman) Pukuhuoneina käytetään myös yläkerran tasannetta sekä alakerran väes... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Ei asetettu
19

Pekolan Isku 05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.