Salibandy Hattula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hattula ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, säbä ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hattula

Salibandy - Hattula

Pekolan Isku 08-10 Nimenhuuto.com

Iloinen tyttöjen ja poikien porukka, joka harjoittelee salibandyssa tarvittavia taitoja monipuolisesti. Harjoitukset ovat kerran viikossa Parolan lukion uudessa salissa. Porukka on jaettu kahteen osaan: Harjoitukset ovat 16.30-17.30 tai 17.30-18.30.

Ville kirjoitti: Mistä se lasku löytyy? :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Hattula
Sekajoukkue
37

Pekolan Isku 05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
29

Pekolan PRO-stata Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: LaSBin koutsiosaston Parolalaislähtönen Peltosen Miika on meillä duunissa harjottelussa ja oli kiinnostunu Juteinin salista, passaako ottaa näihin reeneihin skouttaamaan pehmeen maton ja löysän meiningin jos osuu aikataulut? (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Säbä
Hattula
Ei asetettu
26

Pekolan Isku Pojat -06 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tässä saamani posti tulevaa sunnuntaita varten. Tervehdys Haastajasarjalaiset. Tervetuloa Luopioisiin tulevana sunnuntaina 15.1.Pelipaikkana Luja-Lukko Areena os.Teollisuustie 1 36760 Luopioinen Pelialusta matto (kulunut hieman) Pukuhuoneina käytetään myös yläkerran tasannetta sekä alakerran väes... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Ei asetettu
24

Pekolan Isku 07 pojat Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Onko huomenna pojilla treenit normaalisti vai Perjantaina sitten? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Hattula
Pojat
21

Pekolan isku B-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandy
Hattula
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.