Salibandy Laitila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laitila ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, koripallo, salibandy ja uinti.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Laitila

Salibandy - Laitila

Laitilan Jyske - Säbänaiset Nimenhuuto.com

Laitilan Jyske - Salibandy, naiset

Mikko kirjoitti: TERVE LADYT TPS 0102 - 80% pallonhallinta meillä - lopputulos sitä mitä pitääkin - tät ei tarvinne kommentoida sen enempää TPS 3 - aivan loisto peli meiltä - hirvittävä määrä hyviä ratkaisuja - 1vs1 kroppa pelissä. Ei pistäny silmään yhtään mailalla puolustamista vaan haluttiin voittaa kropalla -... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Laitila
Naiset
23

Laitilan Jyske-Säbämiehet Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: Saatan myöhästyy vähä ku pitää puol 2 jälkee heittää kaverii ukii (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Laitila
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.