Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja football.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Tapiola

Salibandy - Espoo, Tapiola

04Predators Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi, Sunnuntaina 22.10 järjestetään Esport Areenalla kotiturnaus. Joukkueita osallistuu 10, ja jokaisella on kaksi ottelua. Meillä on ottelut Blackbirds valkoista vastaan kello 10:00, ja Indians II vastaan kello 19:00. Koska on kotiturnaus, tarvitsemme joka otteluun meiltä kaksi toimitsijaa. Pöyt... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
17

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Oilers Orangemagic 28.10.2017 Peli on meidän vastuuturnaus ja toimitsijoita tarvitaan kolmeen peliin. Klo 15.00, 16.00 ja 17.00 Vertti Viljami Erno Elias Niilo Oliver M. Rasmus P. Daniel Santeri Ilmoittautukaa nimenhuutoon jos joku peli on teille mieluinen toimita, muuten jaa toimitsijavuorot its... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
36

Oilers 07Panthers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Iso kiitos kaikille tänään mukana oleille vanhemmille! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
20

OilersSharks Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Onko niin, että tänä vuonna Oilers Junior Gamesistä ei saatu ollenkaan turnauspaitaa? Ja HJC:stä kun tuli pienet paidat jotka lähetettiin takas, onko niistä isommista kuulunut mitään? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
34

Oilers B2 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: **VALMENNUSTEHTÄVIÄ TARJOLLA!!! Ole yhteydessä minuun Henry Myyryläiseen, tiedot lopussa jos olet kiinnostunut! Esport Oilers etsii juniorijoukkueisiin vielä muutamaa kiinnostunutta valmentajaa. Koulutamme ja perehdytämme sinut valmennukseen ja joukkueissa on tukenasi kokenut vastuuvalmentaja. Ri... (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
29

Oilers 07-Lions Nimenhuuto.com

Kasperi kirjoitti: Moikka vanhemmat! Tänään puhuttiin junnujen kanssa syömisestä ennen treenejä, niin tässä vielä selvennyksenä teille: Lämmin ruoka pitäisi syödä viimeistään 2 tuntia enne treenejä. Muuten ruoka painaa vatsassa treenien/pelin ajan ja hidastaa vauhtia. Muutama on myös lähiaikoina valitellut pistämis... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
29

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
23

Oilers 08Storm Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Konsta ei tuu enään treeneihin. Halusi vaihtaa lajia. Nyt pelaamme Jalkapalloa niin kauan kun innostusta riittää. Kaikkea hyvää Koutseille ja muille pelaajille. Mukaville vanhemmille myös. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.