Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: football.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Juke kirjoitti: Ilmoittautumiset pikaisesti alla olevilta pelaajilta: Alho Alex Alho Oliver Evers Travis Haaksluoto Ossi Huttunen Noel Ikonen Jesse Inkinen Rasmus Järvinen Joa Kilpeläinen Eetu Kälkäinen Tomas Nousiainen Joel Ruusuvuori Luka Toukola Walle Vaittinen Lukas Mikäli nimi ei ole listassa, osallistuu no... (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
36

Oilers B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve, Tänään siis kevyet kinkunsulatteluharjoitukset. Ilmoittakaa oletteko in vai out? Keskiviikkona uudenvuodenaattona ei ole harjoituksia. Tämän jälkeen harjoitukset jatkuvat normaalisti ma 5.1. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22

Oilers 07-Lions Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Kuitatkaa in/out. Jos vähintään 10 in-kuittausta 25.6. mennessä, pidetään ohjatut treenit, muutoin kenttävuoro käytettävissä neppailuun. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
38

OilersSharks Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Joukkue: Aleksi Eetu Hermanni Iivari Kalle Klaus MiroW Okko Rasmus SamuS Verneri Maalivahdit: Iivari/MiroW Valmennus: Teemu/Marsa (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
34

04Predators Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi, Nyt on tehty päätös ensi kaudesta. Joukkueestamme lopetti pari poikaa, ja osa ei ole kiinnostunut yhdistämisestä. Tästä johtuen emme saa ensi kauteen omaa joukkuettä, joten joukkue yhdistetään Loiskeen joukkueeseen. Loiskeen valmentajat katsovat ketkä kelpuuttavat mukaan, ja kysyvät valituil... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
15

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22