Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: football.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Hei, Joukkueiden harjoittelu jatkuu ma 1.6 salibandyliiton ohjeita noudattaen. https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandyliiton-ohjeistus-seuroille-harjoittelun-toteuttamiseen-16-alkaen/ Kaikille joukkueille on ostettu seuran toimesta käsidesiä 3x0,5l. Joukkueenjohtajan tai jon... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
35

Oilers B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve, Tänään siis kevyet kinkunsulatteluharjoitukset. Ilmoittakaa oletteko in vai out? Keskiviikkona uudenvuodenaattona ei ole harjoituksia. Tämän jälkeen harjoitukset jatkuvat normaalisti ma 5.1. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22

OilersSharks Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Joukkue: Aleksi Eetu Hermanni Iivari Kalle Klaus MiroW Okko Rasmus SamuS Verneri Maalivahdit: Iivari/MiroW Valmennus: Teemu/Marsa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
32

04Predators Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Jep! Iso kiitos Tommille tästä kaudesta! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
15

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22