Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja football.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Tapiola

Salibandy - Espoo, Tapiola

Oilers 07Panthers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tällä viikolla lähtevät ensi kauden ekat maksut. Seurajohto on ilmoittanut toiveensa, että pelaajat sitoutuisivat aina vuodeksi eteenpäin. Lopettamisen jälkeen 2kk maksuvelvollisuus. Huom. Tämä on vain muistutus seuran pyynnöstä kaikille joukkueille.Toivottavasti kaikki kuitenkin jatkavat normaal... (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
16

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: HEI! Joukkueenjohtaja palaverin terveiset välitän tässä nyt eteenpäin. Laitan toimistolle meidän tämän hetkisen pelaajaluetteon ensi viikon alussa ja Piia alkaa laittamaan ensimmäistä laskua sitten heti seuraavalla viikolla. Eli jos nyt on tiedossa, että salibandyharrastus ei jatku enää syksyllä ... (28 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
37

OilersSharks Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Onko niin, että tänä vuonna Oilers Junior Gamesistä ei saatu ollenkaan turnauspaitaa? Ja HJC:stä kun tuli pienet paidat jotka lähetettiin takas, onko niistä isommista kuulunut mitään? (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
32

Oilers B2 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: RISTEILYINFOA! Matka on nyt varattu ja lähtö on perjantaina 16.6 (Tallink Silja Europa) Helsingin Länsiterminaalista 1 (Jätkäsaari), joten tullaan satamaan paikalle klo 17.30. Laivasta pääsee lauantaina Tallinnassa maihin klo 8.00-12.00 ja laiva palaa takaisin Helsinkiin lauantaina klo 16.00. Mat... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
26

Oilers 07-Lions Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Hei, Elias M on pettynyt, ettei pääse pelaamaan viikonloppuna. Ilmoittauduin liian myöhään ( äidin moka, sorry) Jos 20-21.5 tarvitsee lisää pelaajaa tai tulee sairaustapauksia, Elias M olisi halunnut osallistua peleihin. Saa ottaa yhteyttä puhelimitse 0503396644 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
29

04Predators Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Ohessa Tampere-infoa: - bussi lähtee perjantaina 5.5. klo 17:30 Tapiolan urheiluhallin edustalta. - Majoitus hotelli Ilveksessä, johon varattu perjantaille iltapala kaikille (12,50e/hlö). - Turnauspakettiin pojille kuuluu aamiainen ja lounas, iltasyömisiä varten tarvitsee omaa rahaa. - Pa... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
14

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
23

Oilers 08Storm Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Konsta ei tuu enään treeneihin. Halusi vaihtaa lajia. Nyt pelaamme Jalkapalloa niin kauan kun innostusta riittää. Kaikkea hyvää Koutseille ja muille pelaajille. Mukaville vanhemmille myös. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.