Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja football.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Tapiola

Salibandy - Espoo, Tapiola

Oilers B2 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Hola! Muistuksena vielä huomisen 26.4.2017 Oilers-päättäjäisten ohjelma: Aikataulu: klo 17.20 Joukkueet kokoontuvat katsomoihin klo 17.30 Näytöspeli Liigajoukkue vs. junior All stars klo 18.05 Puhe (Toiminnajohtaja) klo 18.10 Palkintojen jako klo 19.00 Tilaisuus ohi (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
26

04Predators Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Moikka! Ensi viikolla toivutaan kultahumusta ja treeneissä höntsäillään;) Onnea koko jengille hienosta kaudesta ja tämän päivän huippujännän matsin voitosta!! Tampereella jatketaan:) T. Anu (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
33

Oilers 07Panthers Nimenhuuto.com

Elmo kirjoitti: Moikka! Koskahan on tietoa kesän treeniajoista, muuttuuko aika/ tuleeko toiset treenit Esport Arenalla? (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
15

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Hei! Olen ilmoittanut meidät nyt kahdella joukkueella pelaamaan Oilers Junior Gamesiin -08 haastajasarjaan. Seuran omien joukkueiden ei tarvitse ottaa kisapasseja turnaukseen vain osallistumismaksu riittää, eli tämä tarkoittaa, jos olen nyt ihan oikein tulkinnut, niin sitä ettei meillä silloin po... (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
37

OilersSharks Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Hei, keheen voi olla yhteydessä liittyen kausimaksuihin? Meillä tulee nuo laskut aina myöhässä huomautuksen kera... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
33

Oilers 07-Lions Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Elias M on sairaana, ei pääse pelaamaan tänään. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
30

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
23

Oilers 08Storm Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Konsta ei tuu enään treeneihin. Halusi vaihtaa lajia. Nyt pelaamme Jalkapalloa niin kauan kun innostusta riittää. Kaikkea hyvää Koutseille ja muille pelaajille. Mukaville vanhemmille myös. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.