Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: football ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Tapiola

Salibandy - Espoo, Tapiola

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Hei! Muistattehan, että joukkuekuvaus on nyt tämän viikon keskiviikona klo 17.40 eli oheiset jää väliin mutta paikalle silti klo 17.30. Ehditään järjestäytyä Joelin johdolla kuvaan. Noin viikontakaisesta viestistä linkki kuvaukseen ilmoittautumiseen. T. Milla (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
35

Oilers 07-Lions Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Kuitatkaa in/out. Jos vähintään 10 in-kuittausta 25.6. mennessä, pidetään ohjatut treenit, muutoin kenttävuoro käytettävissä neppailuun. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
39

Oilers B2 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Ti 10.4. treenit siirretty kentälle EA6 ja vuoro jo klo 18.30-19.30. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
23

OilersSharks Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Joukkue: Aleksi Eetu Hermanni Iivari Kalle Klaus MiroW Okko Rasmus SamuS Verneri Maalivahdit: Iivari/MiroW Valmennus: Teemu/Marsa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
35

04Predators Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi, Nyt on tehty päätös ensi kaudesta. Joukkueestamme lopetti pari poikaa, ja osa ei ole kiinnostunut yhdistämisestä. Tästä johtuen emme saa ensi kauteen omaa joukkuettä, joten joukkue yhdistetään Loiskeen joukkueeseen. Loiskeen valmentajat katsovat ketkä kelpuuttavat mukaan, ja kysyvät valituil... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
15

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22

Oilers 08Storm Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Konsta ei tuu enään treeneihin. Halusi vaihtaa lajia. Nyt pelaamme Jalkapalloa niin kauan kun innostusta riittää. Kaikkea hyvää Koutseille ja muille pelaajille. Mukaville vanhemmille myös. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
8