Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja football.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Tapiola

Salibandy - Espoo, Tapiola

04Predators Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Moikka. Onko joukkueella valmentajaa? Huomenna olis ilmeisesti ekat treenit, mutta kuka valmentaa? Miika ei huomenna vielä pääse, mutta seuraaviin yrittää jo tulla. Yst.terv Elina (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
13

OilersSharks Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Onko niin, että tänä vuonna Oilers Junior Gamesistä ei saatu ollenkaan turnauspaitaa? Ja HJC:stä kun tuli pienet paidat jotka lähetettiin takas, onko niistä isommista kuulunut mitään? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
34

Oilers B2 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Eestlane olen ja eestlaseks jään, kui mind eestlaseks loodi! T. Oskar (12 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
26

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Uusi kausi ja uusi ikäluokka edessä ohessa F-poikien KisaMaailma säännöt: http://floorball.fi/files/4814/9884/5680/KisaMaailma2017-18.pdf Käykää lukemassa ne läpi Keskiviikona aloitetaan kausi ! ;-) Milla (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
33

Oilers 07Panthers Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Moi, Nikke on tällä viikolla kiekkoleirillä Ma- Pe ja säbätreenit jää väliin. Paikalla taas 10.08. Jos uudella koutsilla on aikaa keskustella ennen tai jälkeen treenejä ensi viikolla, niin olisi mukava vaihtaa muutama sana. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
16

Oilers 07-Lions Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Hei, Elias M on pettynyt, ettei pääse pelaamaan viikonloppuna. Ilmoittauduin liian myöhään ( äidin moka, sorry) Jos 20-21.5 tarvitsee lisää pelaajaa tai tulee sairaustapauksia, Elias M olisi halunnut osallistua peleihin. Saa ottaa yhteyttä puhelimitse 0503396644 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
26

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
23

Oilers 08Storm Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Konsta ei tuu enään treeneihin. Halusi vaihtaa lajia. Nyt pelaamme Jalkapalloa niin kauan kun innostusta riittää. Kaikkea hyvää Koutseille ja muille pelaajille. Mukaville vanhemmille myös. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.