Salibandy Espoo, tapiola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, tapiola ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja football.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Espoo, Tapiola

Salibandy - Espoo, Tapiola

OilersSharks Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Kesähaaste 2018! Moikka, Kuvat ja Materiaalit -osion Kesähaaste 2018 kansioon on julkaistu ohjeet ja seurantataulukko vapaaehtoisen kesähaasteen suorittamiseksi. 18.6. - 5.8. välisenä aikana kerätään pisteitä kaikesta liikkumisesta sekä lisäpisteitä salibandyyn liittyvistä jutuista. Käy tsekkaama... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
33

Oilers 07-Lions Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Kuitatkaa in/out. Jos vähintään 10 in-kuittausta 25.6. mennessä, pidetään ohjatut treenit, muutoin kenttävuoro käytettävissä neppailuun. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
34

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Hei, Esport Oilersin siirtyy kaikissa G-F-juniorijoukkeissa kiinteään kuukausimaksuun kaudella 2018-19. Ikäluokkien suuren pelaaja/joukkuenmäärän johdosta hallinnollinen työmäärä on kasvanut ylisuureksi. Kiinteällä kausihinnoittelulla ehkäisemme hallinnon/laskutuksen lisäresussitarvetta. Kiinteän... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
37

Oilers B2 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Ti 10.4. treenit siirretty kentälle EA6 ja vuoro jo klo 18.30-19.30. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
23

04Predators Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi, Nyt on tehty päätös ensi kaudesta. Joukkueestamme lopetti pari poikaa, ja osa ei ole kiinnostunut yhdistämisestä. Tästä johtuen emme saa ensi kauteen omaa joukkuettä, joten joukkue yhdistetään Loiskeen joukkueeseen. Loiskeen valmentajat katsovat ketkä kelpuuttavat mukaan, ja kysyvät valituil... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
15

Oilers 07Panthers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Uusi kausi on alkamassa kesälomien jälkeen. Jojot ilmoittavat seuralle tiedot joukkueessa jatkavista pelaajista. Oletettavasti kaikki jatkavat, mutta jos on joku joka harkitsee muutosta syksylle se tieto pitäisi saada nyt ennen kuin ensi kauden laskut lähtevät. Tulette siis saamaan laskut jo enne... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
20

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22

Oilers 08Storm Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Konsta ei tuu enään treeneihin. Halusi vaihtaa lajia. Nyt pelaamme Jalkapalloa niin kauan kun innostusta riittää. Kaikkea hyvää Koutseille ja muille pelaajille. Mukaville vanhemmille myös. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
8