Salibandy Esport arena

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Esport arena ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, salibändy ja krav maga.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Esport Arena

Salibandy - Esport Arena

Kokkipojat Nimenhuuto.com

Kokkipojat on puolituttujen sekaporukka, jossa pelataan pelaamisen ilosta ilman stressiä. Ikähaarukka on n. 17-55 ja mukaan mahtuu tutut ja tuttujen tutut. Ota yhteyttä jos haluat mukaan! Yhteystiedot: Mikael Stendahl, mikael.stendahl@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan. Ottaisimme mielellään muutaman pelaajan lisää mukaan, jott...

Mikael kirjoitti: Terve, pieni riski että en pysty pelaamaan tänään. Flunssainen olo, mutta katson tilanteen vielä illemmalla. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sähly, Salibandy ja Salibändy
Esport Arena
Ei asetettu
31

Högklassigsähly Nimenhuuto.com

Joka tiistai sählyä Esport Areenalla espoossa kello 19.30-20.30

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Esport Arena
Miehet
3

Esport Oilers 06NG Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Tämä saattaa tulla yllätyksenä: Eino on päättänyt lopettaa säbän. Päätös on kypsynyt marraskuun aikana ja on pojan oma harkittu kanta. Emme ole ottaneet asiaa aikaisemmin puheeksi, sillä halusimme odottaa ainakin kuukauden harkinta-ajan. Säbä on edelleen ollut hauskaa ja Eino on viihtynyt hy... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Esport Arena
Pojat
30

Questback-Nixu Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moro. Perutaan tämän viikon sessio alhaisen osallistumisen takia. t. Sakari (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Espoo Esport Arena
Sekajoukkue
35