Salibandy Kello, haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello, haukipudas ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kello, Haukipudas

Salibandy - Kello, Haukipudas

Kely04 Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2004 ja 2003 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Tavoitteena on iloisen tekemisen kautta hyvässä valmennuksessa kehittyä joukkuepelaajana.

Nico kirjoitti: Hei! Kartoitan kiinnostusta KC-kellon herättämiseen eloon. Minulle sähköpostiä, kuka olisi kiinnostunut pelaamaan fudista kesälä 2x VKO. Minna Ilmoittautumiset. minna.kettunen@oakk.fi (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
29

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei kaikki Västeråsiin lähtijät! Muutamia asioita mitä tulee huolehtia hyvissä ajoin: Kaikille passi/henkilökortti, eurooppalainen sairaanhoitokortti ja yksin matkustaville pojille kirjallinen matkustuslupa huoltajilta ( malli löytyy netistä) Lisäinfoa laitan sitä mukaa kun sitä minulle tulee (15 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
21

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Sami kirjoitti: Tänään ois taas pelit (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
23

KeLy F-04 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moikka kaikille, kesäharjoituksissa on ollut mukana 10-15 pelaajaa per kerta, joten olemme saaneet hyvät harjoitukset aikaiseksi. Ensiviikolla pidetään harjoitukset maanantai ja torstai ja edetään juhannuksen jälkeen viikko kerrallaan. Muistathan ilmoittautua harjoituksiin sivuston kautta. Tervei... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.