Salibandy Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kurikka

Salibandy - Kurikka

Kurikan Ryhti miehet salibandy Nimenhuuto.com

Salibandya huumorilla ja välillä ilmankin, eli hauskaa aktiivisesti harjoitellen. Tavoitteena menestyä tai olla menestymättä. Tervetuloa mukaan :)

Joukkue etsii pelaajia: Kurikan Ryhdin miehet etsii uusia pelaajia mukaan salibandyjoukkueeseen(5.div...

Nikke kirjoitti: Jos tulospalvelusta kattoo, niin meidän pelit klo 13 remix ja aika 16 sparta (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kurikka
Miehet
31

Nuorten aikuisten sähly Nimenhuuto.com

Kurikan seurakunnan nuorten aikuisten sähly. Pelaajat pääasiassa miespuolisia 25-35 vuotiaita koltiaisia. Seuraan saa liittyä pelailemaan vapaasti.

Antti kirjoitti: 9.1 lauantaina on sali varattuna, joten ei sählyä. Siellä oli koko perheen show. Olikohan joni ja kroko tms esiintymäs (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kurikka
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.