Salibandy Lapinjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapinjärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lapinjärvi

Salibandy - Lapinjärvi

Lapinjärven Pallo Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Pistäkäähän maksaen lisenssejä, jos mielitte sunnuntain sarjapeleihin. Mä maksoin omani jo. Helppo homma. http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/osta-lisenssi/ Tuolta kilpailulisenssi, vakuutuksella tai ilman. Oma maku ratkaisee. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Lapinjärvi
Miehet
20

Lapinjärven pallojunnut 05-06 Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Löytyykö kiinnostuneita lähtemään pelaamaan futsalia 4.11. Porvooseen? Sarjoja on v. 2007 -2011 syntyneisiin. Sekä tytöille ja pojille. Joukkueeseen tarvitaan 3-6 pelaajaa. Ilmottaudu alle tai viestillä Suville (suvi.takala@gmail.com, 0456757282) niin tiedetään saadaanko joukkueita kokoon. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lapinjärvi
Sekajoukkue
77

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.