Salibandy Sammatti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sammatti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibändy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Sammatti

Salibandy - Sammatti

Sammon Sählääjät Nimenhuuto.com

Sammatin Sammon järjestämät salibandy-vuorot. Harjoitukset pidetään Karjalohjan monitoimihallissa. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita ja mukaan et tarvitse kuin mailan, sisäpelikengät ja urheilumieltä. Sammon Sählääjien nimenhuudon säännöt on esitetty tämän sivun lopussa.

Teemu kirjoitti: Karjalohjalta on tänään tulossa Joelin ja lisäksi ainakin kuusi kenttäpelaajaa, joten pelit saadaan tänäänkin aikaiseksi, vaikka tilanne täällä nimenhuudon puolella näyttääkin joltain ihan muulta. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibändy
Sammatti
Ei asetettu
29

Sammon Sekasählääjät Nimenhuuto.com

Sammatin Sammon sekasählyvuoro on tarkoitettu kaikille yli 12-vuotiaille pelaajille. Niin naisille kuin miehille. Mukaan sisäpelikengät, maila ja urheilumieltä.

Timo-Pekka kirjoitti: Euro Floorball Tour 2017 http://floorball.fi/huippu-urheilu/euro-floorball-tour-2017/ Suomen miesten maajoukkue isännöi kovimpia kilpakumppaneitaan Ruotsia, Sveitsiä ja Tshekkiä Turun Marli Areenalla 27.-29.4.2017. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibändy
Sammatti
Sekajoukkue
23