Salibandy Sauvo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sauvo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, airsoft ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Sauvo

Salibandy - Sauvo

Sauvon äijät Nimenhuuto.com

Sauvon "täydelliset" äijät liikkuu ihan vaan kunnon vuoksi aina torstai iltaisin, klo 20.00 koulun isossa salissa ja noin...1,5h vedetään hikisukassa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet ja vanhat "äijät"

Anssi kirjoitti: Tervehdys, Torstaina ei päästä koulun saliin sähläämään lukion järjestämän discon vuoksi...olisiko innokkaita pelureita perjantai illaksi? Sali olisi vapaa tällä viikolla klo 19.30 lähtien. Anssi (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Sauvo
Miehet
34

susb Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Sauvo
Ei asetettu
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.