Jalkapallo Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal, kahvakuulaharjoittelu, jääkiekko, tennis, agility, toko ja rally toko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Janakkala

Jalkapallo - Janakkala

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

Klubi Nimenhuuto.com

Homoonni69

Lauri kirjoitti: Lidli (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
4

JanPa -03 Nimenhuuto.com

Joukkuehengeltään hyvä 2003 vuosikerran fudisporukka Janakkalasta. Joukkueessa on sekä kauemmin, että vasta vähän aikaa jalkapalloa harrastaneita poikia. Uusia pelaajia ja toimihenkilöitä mahtuu aina mukaan.

Jani kirjoitti: Jani ja Markus tulossa Janin isän kyydillä. Jos tarvetta, niin kaks mahtuu mukaan. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
23

JanPa F8 -09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tiistaina 12.6. harjoitukset alkavat kaikilla normaalisti kello 17.30. Kello 18.00 joukkueen maalivahdeilla alkavat omat maalivahtiharjoitukset, jotka päättyvät sitten viimeistään kello 19.30. Joukkueen maalivahdeilla tarkoitetaan pelaajia, jotka ovat peleissä olleet maalissa tai ovat harjoituksi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
18

Janpanikänaiset Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Ei mulla kyllä ole kun yks poika (Veeti) ja hänkin on paraikaa Eerikkilässä futisleirillä, joten eipä taidettu tänäänkään saada riittävästi porukkaa kasaan.. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Janakkala
Naiset
27