Jalkapallo Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal, kahvakuulaharjoittelu, jääkiekko ja tennis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Janakkala

Jalkapallo - Janakkala

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

Klubi Nimenhuuto.com

Homoonni69

Lauri kirjoitti: Lidli (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
4

JanPa -03 Nimenhuuto.com

Joukkuehengeltään hyvä 2003 vuosikerran fudisporukka Janakkalasta. Joukkueessa on sekä kauemmin, että vasta vähän aikaa jalkapalloa harrastaneita poikia. Uusia pelaajia ja toimihenkilöitä mahtuu aina mukaan.

Jani kirjoitti: Jani ja Markus tulossa Janin isän kyydillä. Jos tarvetta, niin kaks mahtuu mukaan. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
23

JanPa F8 -09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Vanhempainpalaveri su 6.5.18 klo 17.30 JanPan toimistolla Paikalla: vastuuvalmentaja Jari, valmentaja Riku, apuvalmentaja Terhi, joukkueenjohtaja/ rahastonhoitaja Johanna, Hanna, Henna, Vellamo, Rain, Eero, Niina, Mia, Kai ja Kirsi. Joukkueen oma kausimaksu Pysyy samana 40€/kausi joukkueen omalle... (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
17