Jalkapallo Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal, kahvakuulaharjoittelu ja pesis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Janakkala

Jalkapallo - Janakkala

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Felix kirjoitti: Harri taas, tuli asiaa. Pojille on jaettu tilauslomakkeita, joilla voi tilata noita maanmainioita Vanajan keksituotteita. Siitäpä siis kätevästi tuoreet keksit ja voffelit kevään juhliin. Ylioppilaalle vaikka koko kassi, onnea ja hyvää jatkoa! Tai sukulaisten mökille tuliaisiksi. Jos viikonkin on... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
29

Klubi Nimenhuuto.com

Homoonni69

Lauri kirjoitti: Lidli (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
4

JanPa -03 Nimenhuuto.com

Joukkuehengeltään hyvä 2003 vuosikerran fudisporukka Janakkalasta. Joukkueessa on sekä kauemmin, että vasta vähän aikaa jalkapalloa harrastaneita poikia. Uusia pelaajia ja toimihenkilöitä mahtuu aina mukaan.

Jani kirjoitti: Jani ja Markus tulossa Janin isän kyydillä. Jos tarvetta, niin kaks mahtuu mukaan. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
23

JanPa-naiset Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon naisten joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuli täaaä mieleen ilmottaa että mä olen yhä poissa mun pohkeen takia. Tänäänkin on aika fysioterapeutille joka hoitaa omien sanojensa mukaan jtn lihaksen tai lihaskalvon repeämää. En ymmärrä mistään muusta ku kivusta mtn joten en osaa sen tarkemmin sanoa. Enihuu oon mukana kunhan joskus ihan tav... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Janakkala
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.