Jalkapallo Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal, pesäpall, jääkiekko ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

JanPa E10 -09 Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Tiedoksi! Vielä tarkennusta vakuutusasiaan! Jos lapsella on oma vakuutus, kannattaa tarkastaa vakuutuksen ehdot. Pelkkä harrastustoiminnan kattavuus ei välttämättä tarkoita sitä, että vakuutus kattaa harrastamisen urheiluseurassa. Harjoituksiin ei periaatteessa ole lupa osallistua ilman voimassa ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
23

Janpa 14-15 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Janakkala
Sekajoukkue
20

Janpanikänaiset Nimenhuuto.com

Annakaisa kirjoitti: vahva ehkä :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Janakkala
Naiset
28