Jalkapallo Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal, kahvakuulaharjoittelu ja pesis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Janakkala

Jalkapallo - Janakkala

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Felix kirjoitti: Tulevasta tiistaista Harri täällä, terveisiä aurinkoisesta Porista! Tuohon Jaanan viestiin vielä lisäys; Vaikka et olisi niin innokaskaan paikkaamaan joukkueesta lähtenyttä ensi tiistaina, niin toivoisin, että silti tulisit, jos suinkin voit. Yhteishenkistä minusta on, ettei jätetä kaveria yksin,... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
27

Klubi Nimenhuuto.com

Homoonni69

Lauri kirjoitti: Lidli (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
4

JanPa -03 Nimenhuuto.com

Joukkuehengeltään hyvä 2003 vuosikerran fudisporukka Janakkalasta. Joukkueessa on sekä kauemmin, että vasta vähän aikaa jalkapalloa harrastaneita poikia. Uusia pelaajia ja toimihenkilöitä mahtuu aina mukaan.

Jani kirjoitti: Jani ja Markus tulossa Janin isän kyydillä. Jos tarvetta, niin kaks mahtuu mukaan. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
23

JanPa F8 -09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
19

JanPa-naiset Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon naisten joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuli täaaä mieleen ilmottaa että mä olen yhä poissa mun pohkeen takia. Tänäänkin on aika fysioterapeutille joka hoitaa omien sanojensa mukaan jtn lihaksen tai lihaskalvon repeämää. En ymmärrä mistään muusta ku kivusta mtn joten en osaa sen tarkemmin sanoa. Enihuu oon mukana kunhan joskus ihan tav... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Janakkala
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.