Jalkapall Kauhajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauhajoki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kirkkovenesoutu, pilates, maastopyöräily, maastopyöräretkeily, pyöräily, voimistelu, ryhmäliikunta ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KauhajoenKarhu harrastefutis N Nimenhuuto.com

Haluatko liikkua mukavassa porukassa rennosti ilman paineita? Sinun ei tarvitse osata lajin saloja, riittää kun sinulta löytyy iloista mieltä ja lenkkarit jalkaan! Naisten harrastusfutisryhmä pyörähtää käyntiin marraskuussa ti 3.11. alkaen klo: 20-21.00. Ryhmä toimii itsenäisesti ilman valmennusta ja tarkoituksena on pelata jalkapalloa höntsäperiaateella ilman paineita osaamisesta tai oman kunnon tasosta. Tervetuloa mukaan kaikki lajista kiinnostuneet naiset!

Jaakko kirjoitti: Aikuisten harrastefutisryhmät jäävät toistaiseksi tauolle. Ilmoitamme taas kun ryhmät jatkuvat. Hyvää joulunaikaa ja pysytään terveenä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauhajoki
Naiset
14

Fc Päntäne Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Lähen mukaan kentänlaitaan jos kyytiin mahtuu. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauhajoki
Miehet
37

karhuyj Nimenhuuto.com

Karhu yj

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kauhajoki
Pojat
20