Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, sähly, koripallo ja tennis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauniainen

Jääkiekko - Kauniainen

GrIFK-02jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK:n -02 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue. Joukkueen viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/joukkueet/grifk_02/

Paukku kirjoitti: Tonyn kaulasuoja otettu talteen kopista Nordiksella. Tulee Maken mukana huomisille veskarijäille tai torstaina leirille. t. Jari (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
46

GrIFK-06jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK 06 on keväällä 2013 perustettu jääkiekkojoukkue jossa tekemisen perustana on iloinen mieli, reipas asenne ja into jääkiekkoon.

Eelis kirjoitti: HUOM! Tiistain futisharkat siirretty tuntia aiemmaksi! -Mika (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
43

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Jarri kirjoitti: Tähän tapahtumaan oli joku ilmoittautumislomake,nyt en vaan löydä mistään 🤔😐 ? (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
70

GrIFK C 2018-2019 Nimenhuuto.com

GrIFK jääkiekko, C -nuoret kaudella 2018-2019.

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
30

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: Juho V, Onni ja Elmo S, tarvitsen vielä teidän varmistuksen , olettehan mukana rulliksessa (16 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Pojat
18

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Janne kirjoitti: Moikka, Huhtikuun mv-jäistä ja kesäkauden maalivahtiharjoitteluista: Tiistain GrIFK-maalivahtijäät normaalisti vielä kaksi kertaa: Ti 10.4. klo. 16.00-17.00 Kauniainen Ti 17.4. klo. 16.00-17.00 Kauniainen Maalivahtijäätestit C-03 - F-08 -maalivahdeille: Ti 24.4. klo. 16.00-17.00 Kauniainen Maaliv... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
27

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kisakallion leireille osallistuneiden vanhemmille kysely VALTAKUNNALLINEN YLÄKOULULEIRITYS - KYSELY VANHEMMILLE Kysely on Olympiakomitean ja Kilpa- ja Huippu-urheilun Tutkimuskeskuksen yhteisesti laatima kysely Yläkoululeirityksen kehittämiseen. Tämän lukuvuoden kyselyjen pohjalta saamme arvokast... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
48

GrIFK 04 Jääkiekko Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: 27.-29.4. LionsCup:iin on edelleen 12 poikaa "?"-statuksella !!! Pojat, laittakaa itsenne in tai out keskiviikon aikana. Torstaina 19.4. aloitamme sopimaan tarvittavia tuuraajia. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
49

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi Kansioon 2018-2019 joukkue on lisätty ensikauden pelaajasopimus kaavake. Täyttäkää ja palauttakaa viimeistään vanhempainkokoukseen joko Markulle tai minulle. Huom. Ne jotka eivät vielä ole toimittaneen pyydettyjä yhteystietoja laittakaa viipymättä tulemaan. Pelaaja Nimi Syntymäaika Sähköposti... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
62

GrIFK-10 Hockey Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Moi, jos huomisten treenien maalivahteja ei vielä ole valittu niin Onni olisi hyvin innokas kokeilemaan maalivahtina olemista. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
64

GrIFK jääkiekko C-jun Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Tervehdys Vanhemmat 5.3 alkaa taas ja viimeisen kerran tällä kaudella kahviovuorot. Ainoastaan yksi vuoro on kuitattu molempien vastuullisien osalta kuntoon. Pyytäisin kaikkia merkitsemään Nimenhuutoon vuoron vastaanotetuksi ja hoitaako itse vai joku muu vuoron. Tällä kertaa en ajatellut tällä as... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
32