Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauniainen

Jääkiekko - Kauniainen

grifk00 Nimenhuuto.com

Joukkueeseen kuuluu 35 innokasta poikaa. Joukkueemme pelaajat ovat Kauniaisista, Espoosta, Nummelasta ja Kirkkonummelta Joukkueeseemme mahtuu muutama AAA pelaaja Joukkueemme pelaa sekä AA että AAA sarjoissa. Harjoittelemme koko joukkue yhdessä ammattivalmentajien voimin. Taloutemme on kunnossa ja pelaajamaksut ovat kohtuullisia.Harjoittelemme Kauniaisten jäähallissa ja Hernesaaressa. Seura järjestää joka toinen viikko seuran yhteiset perinteiset maalivahtiharjoitukset ja joukkueellamme on maalivahtivalmentaja. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin joko puhelimitse tai osoitteessa grifk00(at)gmail.com tai pasi.monkare@warlatrade.fi 0500423471

Tuomas kirjoitti: Moi, FYI, meidän ipad jäi pe 13.3. iltapelin jälkeen toimitsijapöydälle. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
42

GrIFK-02jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK:n -02 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue. Joukkueen viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/joukkueet/grifk_02/

Paukku kirjoitti: Tonyn kaulasuoja otettu talteen kopista Nordiksella. Tulee Maken mukana huomisille veskarijäille tai torstaina leirille. t. Jari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
49

GrIFK-06jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK 06 on keväällä 2013 perustettu jääkiekkojoukkue jossa tekemisen perustana on iloinen mieli, reipas asenne ja into jääkiekkoon.

Julius kirjoitti: Moro! Laitoin juuri liikkeelle sähköpostilaskut fani- ja tukijoukkojen Danderydin turnausmatkan laiva- ja hotellikustannuksista, jotta joukkueen tili ei kyykkää liikaa matkan ennakkomaksujen vuoksi. Eräpäivä laskuissa on pe 24.3. Risto (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
44

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Janne kirjoitti: Moi, Itsenäisyyspäivänä ti 6.12. ei maalivahtiharjoituksia. Halli suljettu tuolloin. Seuraavana tiistaina 13.12. sitten mv-testit! Janne (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
23

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Eliel kirjoitti: Elieliltä katkesi eilen molemmat oikean käden kyynervarren luut ja käsi operoidaan tänään sunnuntaina. Pelit ja treenit jäävät nyt vähäksi aikaa väliin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
63

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: GrIFK 05 tarjoaa peli-iloa, vauhdin hurmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Mukaan mah...

Timo kirjoitti: Tervehdys kaikille Viime viikkoisen seuran kanssa käydyn palaverin jälkeen voimme vihdoin virallisesti julkistaa ensikauden valmennus tiimin. Vastuuvalmentajana aloittaa 1.4 lähtien Timo Riihiranta, Timo on toiminut valmentajana GrIFK:ssa 11 kautta valmentaen C-A junnuja. Timo on koulutukseltaan ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
63

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kilpailusäännöt 2017-2018 julkaistu Oheisesta linkistä löytyy ensi kauden kilpailusäännöt. http://www.finhockey.fi/?x18668=22347692 (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
48

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.