Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, käsipallo, handboll käsipallo, alppihiihto, futsal, koripallo ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Gr IFK GG Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa Granissa

Harri kirjoitti: Jos olkapää kestää (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastekiekko
Kauniainen
Miehet
178

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Miikka kirjoitti: Miikka tulee suoraan jäälle pääsee koulusta vasta 15.00 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
34

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: Keskiviikon rosteri: MV Nikolai Kenttäpelaajat Arttu Artturi Elmo Eppu Rino Robban Vihti Vito Valmennus Jarno Joni Samuli Huolto Tapsa Kello/ptk Minna Saara ? Muut vanhemmat valitsevat tarpeen tullen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
32

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Janne kirjoitti: Moi, Viikkomeili poistettu käytöstä, kuten myös nimenhuuto muutenkin, tästä eteenpäin kaikki vain ja ainoastaan myClub sovelluksen kautta. Sinne on ollut aikaa rekisteröityä ja tovon mukaan näin kaikki tehneetkin. Hyvää kesän jatkoa. T. Janne ps. lisäksi muistakaa hoitaa pelaajapassi asiat kuntoo... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
66

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi kaikki, Aikani GrIFK:ssa päättyi tähän kauteen, 14 vuotta hurahti vauhdilla. Viimeiset 3 kautta meni teidän kanssa, mahtavat kaudet ne olivat. Vaikka tämä kausi päättyi oudolla tavalla niin tämä oli hieno kausi. Paljon opin itse näiden kausien aikana. Iso kiitos pelaajille, valmennus tiimille... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
37

GrIFK-10 Hockey Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Miro Suojärvellä on pelipassi hommattuna, en ole muistanut ilmoittautua tänne. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
60

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kansiossa päätöskokous on illan kokouksen materiaali; kokouksen esityslista ja tilinpäätös. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
46

Grani lätkäGamlat Nimenhuuto.com

hannu kirjoitti: hyvin viesti kulkee.... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Miehet
2

GR Sepon kesäjäät Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Musta: MV Silli Samu L Anton Dani Antti K Hire Tero I Tomi K Miro Leksis Tommi Vaalee: Mv Torppa Niko Kassu Samppa Severi Mehtonen Niko Hy Teemu L Max Akseli Ari MobilePay Tommi Ekman 0400-775580 Heti kiitos (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Miehet
40