Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauniainen

Jääkiekko - Kauniainen

GrIFK-02jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK:n -02 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue. Joukkueen viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/joukkueet/grifk_02/

Paukku kirjoitti: Tonyn kaulasuoja otettu talteen kopista Nordiksella. Tulee Maken mukana huomisille veskarijäille tai torstaina leirille. t. Jari (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
47

GrIFK-06jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK 06 on keväällä 2013 perustettu jääkiekkojoukkue jossa tekemisen perustana on iloinen mieli, reipas asenne ja into jääkiekkoon.

Julius kirjoitti: 2017-18 KAUSIMAKSU 2/4 Kausimaksu on tänä vuonna 1112 euroa, joka maksetaan neljässä osassa - ensimmäinen erä elokuussa, toinen erä nyt marraskuussa, kolmas erä tammikuussa 2018 ja neljäs erä huhtikuussa 2018. Maksathan 278 euroa per pelaaja joukkueen tilille: FI79 405500 117300 21 Viesti: Kausim... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
45

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Janne kirjoitti: Moikka, Seuran maalivahtijäät alkavat tiistaina 5.9. klo. 16.00-17.00 Kauniaisissa! Maalivahtijäillä paikalla tiistaisin klo. 15.15, mikäli koulusta ehtii. Mikäli haasteita ehtiä harjoituksiin aikaisen ajankohdan vuoksi, riittää, että ehtii suoraan jäälle. Muistakaa jälleen ilmoittaa minulle, mik... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
28

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: KIITOS KAIKILLE RULLAKIEKKOON OSALLISTUNEILLE ! KAUSI OLI HYVÄ JA NOUSUJOHTEINEN. VIIMEISESSÄ TURNAUKSESSA PELIT OLIVAT TASAISIA, TULI TAPPIOITA, VOITTOJA JA TASAPELEJÄ ! Ne, jotka eivät ole vielä maksaneet, maksakaa 31.7 mennessä tilille FI 3840550012204604. 50 € (SISARUKSET 75 €), VIESTIKENTTÄÄ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Pojat
19

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Eliel kirjoitti: Elieliltä katkesi eilen molemmat oikean käden kyynervarren luut ja käsi operoidaan tänään sunnuntaina. Pelit ja treenit jäävät nyt vähäksi aikaa väliin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
62

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Joa kirjoitti: Moikka Joulukukkamyyntiin liittyen on Christmas Sale -kansioon lisätty seuraavat dokumentit: Ohjeet joulukukkamyyntiin, myyntiesitepohja muokattavaksi ja excel-taulukko josta selviää myytävät kukat, värit ja hinnat. Sitovat tilaukset su 3.12.2017 mennessä. Tsemppiä myyntityöhön! Ystävällisin terk... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
59

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kisakallioon leirille lähteville urheilijoille ja vanhemmille muistutus, että ne ketkä ovat tilanneet työkirjan, t-paidan ja/tai hupparin, muistavat ottaa KÄTEISELLÄ TASARAHAN mukaan leirille! (työkirja 15€, t-paita 10€ ja huppari 50€) Leirillä sitten sopivassa välissä ryhmien vastuuvalmentajien ... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
48

GrIFK 04 Jääkiekko Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
23

GrIFK jääkiekko C-jun Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Tervehdys Ensiviikon kahviovuorot lähestyvät ja odotan, että kävisitte kuittaamaamassa vuorot hoidettavaksi laittamalla itsenne IN ja mikäli vuoron hoitaa tuuraaja niin kommentti kuka vuoron hoitaa. Vasta kaksi vuoroa on kuitattu niin, että molemmat vastuulliset ovat IN. Tähän viestiin ei saa lii... (30 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.