Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, sähly, koripallo ja tennis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauniainen

Jääkiekko - Kauniainen

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Jarri kirjoitti: Jarri siis sillä varauksella IN:ssä että toipunut tiistain hammasleikkauksesta 🤔😪 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Pojat
27

GrIFK-06jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK 06 on keväällä 2013 perustettu jääkiekkojoukkue jossa tekemisen perustana on iloinen mieli, reipas asenne ja into jääkiekkoon.

Valtteri kirjoitti: Aapo, Lassi, Johannes, Valtteri, Tim, Tor, Niilo, Jasper, Juju, Samuel, Miikka, Ronny Paikalla puoli tuntia ennen ottelun alkua. Kamat päällä (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
37

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Janne kirjoitti: Moi, Viikkomeili poistettu käytöstä, kuten myös nimenhuuto muutenkin, tästä eteenpäin kaikki vain ja ainoastaan myClub sovelluksen kautta. Sinne on ollut aikaa rekisteröityä ja tovon mukaan näin kaikki tehneetkin. Hyvää kesän jatkoa. T. Janne ps. lisäksi muistakaa hoitaa pelaajapassi asiat kuntoo... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
67

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Janne kirjoitti: Moikka, Huhtikuun mv-jäistä ja kesäkauden maalivahtiharjoitteluista: Tiistain GrIFK-maalivahtijäät normaalisti vielä kaksi kertaa: Ti 10.4. klo. 16.00-17.00 Kauniainen Ti 17.4. klo. 16.00-17.00 Kauniainen Maalivahtijäätestit C-03 - F-08 -maalivahdeille: Ti 24.4. klo. 16.00-17.00 Kauniainen Maaliv... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
27

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: 18.6 on viimeiset treenit ennen kesätaukoa - kaikki paikalle, luvassa yllätys! Markku (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
63

GrIFK 04 Jääkiekko Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Tulen myöhässä (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
47

GrIFK-10 Hockey Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Huominen päätösjuhla jää Konstalta väliin. Ranne murtui ja riemuriehumiset ynnä muut telmimiset on hetken pannassa. Terveiset kuitenkin kaikille ja pitäkää hauskaa! (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
64

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kansiossa päätöskokous on illan kokouksen materiaali; kokouksen esityslista ja tilinpäätös. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
48