Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja tennis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauniainen

Jääkiekko - Kauniainen

GrIFK-02jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK:n -02 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue. Joukkueen viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/joukkueet/grifk_02/

Paukku kirjoitti: Tonyn kaulasuoja otettu talteen kopista Nordiksella. Tulee Maken mukana huomisille veskarijäille tai torstaina leirille. t. Jari (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
47

GrIFK-06jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK 06 on keväällä 2013 perustettu jääkiekkojoukkue jossa tekemisen perustana on iloinen mieli, reipas asenne ja into jääkiekkoon.

Julius kirjoitti: 2017-18 KAUSIMAKSU 3/4 Kausimaksu on tänä vuonna 1112 euroa, joka maksetaan neljässä osassa - ensimmäinen erä elokuussa, toinen erä marraskuussa, kolmas erä nyt tammikuussa ja neljäs erä huhtikuussa 2018. Aktiivipelaajilta pyydän siis 278 euroa joukkueen tilille: FI79 405500 117300 21 Viesti: Kau... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
44

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Janne kirjoitti: Moikka, Janne huomenna Kisakalliossa -02, -03 ja -04 -ikäluokkien mukana Yläkoululeirityksessä! Joukkuekohtaiset mv-valmentajat vetävät maalivahtijään. Omatoiminen alkuverryttely. Toimistossa sininen Wall-kassi, jossa tennispallot ja alkulämpöohjeet. Tsemppiä! Janne (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
27

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: KIITOS KAIKILLE RULLAKIEKKOON OSALLISTUNEILLE ! KAUSI OLI HYVÄ JA NOUSUJOHTEINEN. VIIMEISESSÄ TURNAUKSESSA PELIT OLIVAT TASAISIA, TULI TAPPIOITA, VOITTOJA JA TASAPELEJÄ ! Ne, jotka eivät ole vielä maksaneet, maksakaa 31.7 mennessä tilille FI 3840550012204604. 50 € (SISARUKSET 75 €), VIESTIKENTTÄÄ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Pojat
19

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Eliel kirjoitti: Elieliltä katkesi eilen molemmat oikean käden kyynervarren luut ja käsi operoidaan tänään sunnuntaina. Pelit ja treenit jäävät nyt vähäksi aikaa väliin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
62

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kaikki rästit joukkueelle tulee olla hoidettu 15.2. mennessä, tai pelaajalta evätään osallistuminen joukkueen tapahtumiin. Laskemme vielä rahurin kanssa arvion loppukauden kausimaksutarpeesta. Nyt näyttää siltä että ainakaan lisää ei tarvitse maksaa. T Jojo Sami (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
47

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Hei. Kiitokset, 5.-6.2 ultraäänikurssille on tullut ripeästi ilmoittautumisia ja ollaan enää yhtä vailla. Maanantaina paikalla olisivat Jukka Viitalahti, Claus Von Bonsdorff, Johanna Knutar, Marella Salonen. Tiistaina Eija Repo, Seija Aaltonen, Ira Heimburger. Tiistaille tarvitaan siis vielä yksi... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
61

GrIFK 04 Jääkiekko Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moikka, Muistutuksena pelaajakysely. Vastaukset on pyydetty huomiselle. Kiitos 10:lle jo vastanneelle. Kertauksena vielä: tiedustelemme poikien jatkohalukkuutta ensi kaudelle GrIFK-04:ssa ja samalla toiveita C-juniorikaudelle 2019-2020. Terv. Mika (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
46

GrIFK jääkiekko C-jun Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Tervehdys Toivoisin, että käytte kuittaamassa omat kahviovuorot pikaisesti nimenhuutoon, että saan varmuuden, että vuorot tulee hoidettua. Avoimia vuoroja on vielä 29.12 Riihimäki ja 30.12 Serpola. T Teppo (26 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.