Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauniainen

Jääkiekko - Kauniainen

grifk00 Nimenhuuto.com

Joukkueeseen kuuluu 35 innokasta poikaa. Joukkueemme pelaajat ovat Kauniaisista, Espoosta, Nummelasta ja Kirkkonummelta Joukkueeseemme mahtuu muutama AAA pelaaja Joukkueemme pelaa sekä AA että AAA sarjoissa. Harjoittelemme koko joukkue yhdessä ammattivalmentajien voimin. Taloutemme on kunnossa ja pelaajamaksut ovat kohtuullisia.Harjoittelemme Kauniaisten jäähallissa ja Hernesaaressa. Seura järjestää joka toinen viikko seuran yhteiset perinteiset maalivahtiharjoitukset ja joukkueellamme on maalivahtivalmentaja. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin joko puhelimitse tai osoitteessa grifk00(at)gmail.com tai pasi.monkare@warlatrade.fi 0500423471

Tuomas kirjoitti: Moi, FYI, meidän ipad jäi pe 13.3. iltapelin jälkeen toimitsijapöydälle. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
42

GrIFK-02jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK:n -02 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue. Joukkueen viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/joukkueet/grifk_02/

Paukku kirjoitti: Tonyn kaulasuoja otettu talteen kopista Nordiksella. Tulee Maken mukana huomisille veskarijäille tai torstaina leirille. t. Jari (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
47

GrIFK-06jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK 06 on keväällä 2013 perustettu jääkiekkojoukkue jossa tekemisen perustana on iloinen mieli, reipas asenne ja into jääkiekkoon.

Eelis kirjoitti: Futaajille oheinen viesti: Moi, jäikö teidän joukkueesta joltakin harmaa College-takki Orimattilaan Jokivarren koulun kentälle su 20.8.2017 sarjapelin jäljiltä? Takki on minulla tallessa jos joku teidän joukkueesta kaipailee sitä. -- T. OPedot P06 jojo Tatu Mäkelä Puh. +358407473694 E-Mail. tatu.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
45

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Janne kirjoitti: Moikka, Seuran maalivahtijäät alkavat tiistaina 5.9. klo. 16.00-17.00 Kauniaisissa! Maalivahtijäillä paikalla tiistaisin klo. 15.15, mikäli koulusta ehtii. Mikäli haasteita ehtiä harjoituksiin aikaisen ajankohdan vuoksi, riittää, että ehtii suoraan jäälle. Muistakaa jälleen ilmoittaa minulle, mik... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
28

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: KIITOS KAIKILLE RULLAKIEKKOON OSALLISTUNEILLE ! KAUSI OLI HYVÄ JA NOUSUJOHTEINEN. VIIMEISESSÄ TURNAUKSESSA PELIT OLIVAT TASAISIA, TULI TAPPIOITA, VOITTOJA JA TASAPELEJÄ ! Ne, jotka eivät ole vielä maksaneet, maksakaa 31.7 mennessä tilille FI 3840550012204604. 50 € (SISARUKSET 75 €), VIESTIKENTTÄÄ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Pojat
20

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Eliel kirjoitti: Elieliltä katkesi eilen molemmat oikean käden kyynervarren luut ja käsi operoidaan tänään sunnuntaina. Pelit ja treenit jäävät nyt vähäksi aikaa väliin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
62

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Mentaaliharjoutus alkaa Keskiviikkona 11.10.2017 Kasavuoren koulun salissa. Uusi aika saatu järjestettyä ja tapahtuma on nimenhuudossa Käykää siis ilmoittatumassa, nyös ne jotka ette kerinneet sitä ennakko ilmoittautumista tehdä. Keskiviikkona 11.10.2017 ensin salitreeni 17.00 - 18.00 ja sen jälk... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
60

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kisakallion leirille lähtijät. Vielä sellaista että mukaan oma juomapullo, erkat ja teipit. Luistimiin varanauhat. Kypärien yms. ruuvit on myös hyvä tarkastaa. Leirillä ei ole varsinaista huoltoa. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
48

GrIFK jääkiekko C-jun Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Moi Valitettavasti joudun ilmoittamaan, että teidän iltavuoro sunnuntaille on sittenkin voimassa, eli kahvio on vain aamuvuoron kiinni. Itse en ole saanut asiasta ilmoitusta, mutta toisen käden kautta sain kuulla, että iltavuorot kahviossa tehdään. Pahoittelen tätä sekaannusta. T Teppo (28 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.