Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, käsipallo, alppihiihto, handboll käsipallo, handboll, koripallo ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: Keskiviikon rosteri: MV Nikolai Kenttäpelaajat Arttu Artturi Elmo Eppu Rino Robban Vihti Vito Valmennus Jarno Joni Samuli Huolto Tapsa Kello/ptk Minna Saara ? Muut vanhemmat valitsevat tarpeen tullen (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
33

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Lennu kirjoitti: Lennulla käsi lastoitettu, mutta tullaan katsomaan harjoituksia (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
28

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Janne kirjoitti: Moi, Viikkomeili poistettu käytöstä, kuten myös nimenhuuto muutenkin, tästä eteenpäin kaikki vain ja ainoastaan myClub sovelluksen kautta. Sinne on ollut aikaa rekisteröityä ja tovon mukaan näin kaikki tehneetkin. Hyvää kesän jatkoa. T. Janne ps. lisäksi muistakaa hoitaa pelaajapassi asiat kuntoo... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
67

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Juuso ja Okko Out (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
39

GrIFK-10 Hockey Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Miro Suojärvellä on pelipassi hommattuna, en ole muistanut ilmoittautua tänne. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
61

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kansiossa päätöskokous on illan kokouksen materiaali; kokouksen esityslista ja tilinpäätös. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
47