Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, alppihiihto, handboll, handboll käsipallo, koripallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kauniainen

Jääkiekko - Kauniainen

grifk00 Nimenhuuto.com

Joukkueeseen kuuluu 35 innokasta poikaa. Joukkueemme pelaajat ovat Kauniaisista, Espoosta, Nummelasta ja Kirkkonummelta Joukkueeseemme mahtuu muutama AAA pelaaja Joukkueemme pelaa sekä AA että AAA sarjoissa. Harjoittelemme koko joukkue yhdessä ammattivalmentajien voimin. Taloutemme on kunnossa ja pelaajamaksut ovat kohtuullisia.Harjoittelemme Kauniaisten jäähallissa ja Hernesaaressa. Seura järjestää joka toinen viikko seuran yhteiset perinteiset maalivahtiharjoitukset ja joukkueellamme on maalivahtivalmentaja. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin joko puhelimitse tai osoitteessa grifk00(at)gmail.com tai pasi.monkare@warlatrade.fi 0500423471

Tuomas kirjoitti: Moi, FYI, meidän ipad jäi pe 13.3. iltapelin jälkeen toimitsijapöydälle. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
42

GrIFK-02jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK:n -02 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue. Joukkueen viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/joukkueet/grifk_02/

Paukku kirjoitti: Tonyn kaulasuoja otettu talteen kopista Nordiksella. Tulee Maken mukana huomisille veskarijäille tai torstaina leirille. t. Jari (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
47

GrIFK-06jääkiekko Nimenhuuto.com

GrIFK 06 on keväällä 2013 perustettu jääkiekkojoukkue jossa tekemisen perustana on iloinen mieli, reipas asenne ja into jääkiekkoon.

Eelis kirjoitti: Jalkapalloilijoille oheinen tiedoksi. T. Mika ---------------------- Hei, Hallihanke etenee nyt vauhdilla. Viime viikolla halliyhtiömme Ab Granifield Oy allekirjoitti vuokrasopimuksen Kauniaisten kaupungin kanssa. Rakennuslupa on nyt kokonaisuudessaan myönnetty. Viimeinen valituspäivä on 13.7. Jo... (23 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
47

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: KIITOS KAIKILLE RULLAKIEKKOON OSALLISTUNEILLE ! KAUSI OLI HYVÄ JA NOUSUJOHTEINEN. VIIMEISESSÄ TURNAUKSESSA PELIT OLIVAT TASAISIA, TULI TAPPIOITA, VOITTOJA JA TASAPELEJÄ ! Ne, jotka eivät ole vielä maksaneet, maksakaa 31.7 mennessä tilille FI 3840550012204604. 50 € (SISARUKSET 75 €), VIESTIKENTTÄÄ... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Pojat
22

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Erik kirjoitti: Moikka kaikille . Tuli vahingossa laitettua mv-jää nimikkeellä nimenhuuto D2-F oheisharjoitus, nyt korjattu oheiseksi. t:Marko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
21

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Eliel kirjoitti: Elieliltä katkesi eilen molemmat oikean käden kyynervarren luut ja käsi operoidaan tänään sunnuntaina. Pelit ja treenit jäävät nyt vähäksi aikaa väliin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
63

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: GrIFK 05 tarjoaa peli-iloa, vauhdin hurmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Mukaan mah...

Ville kirjoitti: MUISTUTUS Pelipasseista Ne jotka eivät vielä ole hoitaneet pelipassi asiaa kuntoon niin hopi hopi. Ilmoitus Markulle ja minulle kun pelipassi on hommattu. Vielä on noin 20 pelaajan pelipassi hoitamatta tai ainakaan tietoa ei ole tullut meille. Muistakaa että jäälle ei pääse jollei tämä asia ole k... (5 päivää sitten)

Päivitetty 13 minuuttia sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
59

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Vertti kirjoitti: Moi! Kuulutan koon 37,5 (noin) luistimia, onko kellään jäänyt pieneksi? Voisin ostaa. Pikkupojilla on ollu niin pitkä tauko että luistimet on taas pienet :-( Vertti palaa vahvuuteen (oheisiin) kuukauden päästä kunhan kipsi vaihdetaan pienempään. Jonna (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
49

GrIFK jääkiekko C-jun Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Hei! Noista tekstiileistä. Aleksi ottaa XL-hupparin ja L-housut (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.