Jääkiekko Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, käsipallo, handboll käsipallo, alppihiihto, handboll, futsal ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Gr IFK GG Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa Granissa

Jouko kirjoitti: Tummat halusi jalkoja😂 Parikymmentä vuotta ollut mukana ja eka kerta kun näin Steffillä tummaa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Harrastekiekko
Kauniainen
Miehet
162

GrIFK-maalivahdit Nimenhuuto.com

GrIFK:n jääkiekkomaalivahtien ja mv-valmentajien oma kalenteri yhteisille mv-tapahtumille. Ilmoitathan hyvissä ajoin paikallaolosi tai poissaolosi jotta voimme optimoida valmentajien ja laukojien määrän harjoituksiin. Seuran viralliset kotisivut: http://www.grifk.fi/jaakiekko/

Miikka kirjoitti: Miikka tulee suoraan jäälle pääsee koulusta vasta 15.00 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
34

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: Keskiviikon rosteri: MV Nikolai Kenttäpelaajat Arttu Artturi Elmo Eppu Rino Robban Vihti Vito Valmennus Jarno Joni Samuli Huolto Tapsa Kello/ptk Minna Saara ? Muut vanhemmat valitsevat tarpeen tullen (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
33

GrIFK08 Nimenhuuto.com

Kaikilla kivaa!

Janne kirjoitti: Moi, Viikkomeili poistettu käytöstä, kuten myös nimenhuuto muutenkin, tästä eteenpäin kaikki vain ja ainoastaan myClub sovelluksen kautta. Sinne on ollut aikaa rekisteröityä ja tovon mukaan näin kaikki tehneetkin. Hyvää kesän jatkoa. T. Janne ps. lisäksi muistakaa hoitaa pelaajapassi asiat kuntoo... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Sekajoukkue
67

Grifk-jääkiekko-05 Nimenhuuto.com

Stefan kirjoitti: Hei Olette kaikki saaneet oheisen viestin tänään MyClubin kautta. Vastaattehan kyselyyn viimeistään ma 23.3 klo 21 mennessä! Tilanne on siis se, että kartoitusjaksoa ei tänä vuonna järjestetä ja joukkue kootaan käytettävissä olevista pelaajista. Tavoitteena on Mestis-karsinta mutta pelaajamateria... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
39

GrIFK-10 Hockey Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Miro Suojärvellä on pelipassi hommattuna, en ole muistanut ilmoittautua tänne. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Pojat
61

GRIFK-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kansiossa päätöskokous on illan kokouksen materiaali; kokouksen esityslista ja tilinpäätös. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kauniainen
Ei asetettu
47