Jalkapall Lemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lemi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lemi

Jalkapall - Lemi

Kotajärven pallo Nimenhuuto.com

4-divari potkupalloa hyvässä porukassa.

jari kirjoitti: Nyt niitä in tai out ilmotuksia korian peliin. Kokoonpano pitää ilmoittaa tänään illalla makelle. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Lemi
Miehet
30

Kopa Juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Uudet Harjoitusajat ensi viikosta eteenpäin ovat : Tiistaina Kotajärvellä Kuukanniemessä 17.15-18.15 ja Torstaina Kirkonkylän urheilukentällä 17.30-18.30 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lemi
Sekajoukkue
25

Kopa jun P11 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Moro! Nyt tulee nopealla aikataululla, mutta tulkoon... Kyselin palloliitosta Suomi vs Islanti peliin lippuja. Heppu, joka hoitelee varauksia jää huomisen jälkeen kesälomalle ja jotta saataisiin joukkueelle mukavat yhtenäiset paikat niin varaan paikat huomenna. Päädyimme Jukan kanssa ottamaan hie... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lemi
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.