Jalkapall Lemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lemi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lemi

Jalkapall - Lemi

Kotajärven pallo Nimenhuuto.com

4-divari potkupalloa hyvässä porukassa.

jari kirjoitti: ei oikee riitä porukkaa treeneihin, tullaan lauantaina 15.30 sammonlahteen (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lemi
Miehet
30

Kopa Juniorit 08-09 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Moi! Pidetään molemmat ensi viikon harkat Kuukanniemessä kotajärven kentällä. Tiistaina normaalisti klo 17.15-18.15. Torstaina klo 17.30 alkaen. Pelataan ensin vanhemmat vastaan lapset peli, jonka jälkeen laitetaan grilli tulille ja grillataan hamppareita. Toivottavasti mahdollisemman moni pääsee... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lemi
Sekajoukkue
23

Kopa jun P11 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Morjens! Päivittelin loput tapahtumat tänne nimenhuutoon. Laittakaa kalenteriin ylös tuo viimeinen "harjoitus" eli peli; vanhemmat vastaan nuoret. Kaikki mukaan ! Toivotaan et keli olis kohdillaan (tarvittaessa siirretään seuraavaan viikkoon). Viimeinen häppeninki on tuo Kotkan turnaus la 23.9. S... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Lemi
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.