Jalkapall Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, ringette, lentopallo, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo, sähly ja pipolätkä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

Bulldogs - Edustus Nimenhuuto.com

Bulldogs on perinteikäs amerikkalaisen jalkapallon seura Keski-Uudeltamaalta. Bulldogsin edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Suomen amerikkalaisen jalkapallon III-divisioonassa. http://www.bulldogs.fi/ https://www.facebook.com/BulldogsSipoo edustus@bulldogs.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään uusia pelaajia, tervetuloa kokeilemaan jenkkifutista! L...

Kaj kirjoitti: Alustavasti in, mutta katson jalkojen tilanteen tiistaina. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Miehet
33

FC SaPa Nimenhuuto.com

You'll never lose alone.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
10

SV Oldtimers Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: IF Sibbo-Vargarna rf Koronavirus tiedote 30.3.20221 Coronavirus meddelande (Suomi) Sipoon kunta on päättänyt jatkaa tämänhetkisten koronarajoitusten ja -suositusten voimassaoloa 30.4.2021 asti. Myös SV jatkaa edelleen sekä aluehallintoviraston, terveydenhuoltoviranomaisten ja STM:n ohjeiden että ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
35