Jalkapall Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, ringette, lentopallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Sipoo

Jalkapall - Sipoo

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Sami kirjoitti: Ehdin ehka vasta puoli ysiksi, joten toivottavasti tulee lisää nimiä listaan. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

Bulldogs - Edustus Nimenhuuto.com

Bulldogs on perinteikäs amerikkalaisen jalkapallon seura Keski-Uudeltamaalta. Bulldogsin edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Suomen amerikkalaisen jalkapallon III-divisioonassa. http://www.bulldogs.fi/ https://www.facebook.com/BulldogsSipoo edustus@bulldogs.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään uusia pelaajia, tervetuloa kokeilemaan jenkkifutista! L...

Tomi kirjoitti: Ehdin vasta n.klo:18.00 mennessä treeneihin! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Miehet
54

FC SaPa Nimenhuuto.com

You'll never lose alone.

Jammu kirjoitti: Kausimaksu 40€ FI45 4055 0012 1655 81 Maksunsaaja: Antti Karhunen, maksun tietoihin "oma nimi, FC Sapa 2018 jäsenmaksu" Maksulla saa tänä vuonna: Viikottainen nurmikenttävuoro saikussa. Puulaakisarja 10 peliä. Sipoo cup alkulohkoon jääminen. Apropos lingua cup puolivälierätappio vietnamilaisille.... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
4

SV Oldtimers Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: tulen suoraan (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
37

SV Koips T0203 Nimenhuuto.com

KoiPS T0203 Jaguaarit on yhdistänyt voimansa kaudella 2015 Sibbo Vargarnan T0203 joukkueen kanssa. Tämä yhdistelmäjoukkue on ikäluokkajoukkue, jossa kaikki viihtyvät jalkapallon parissa. Toiminnan tavoitteena on tarjota pelaajille mahdollisimman hyvät olosuhteet harjoitella ja pelata sekä kehittyä yksilönä kunkin omien tavoitteiden mukaan. Suunnitelmissa on pelata kahta eri tason sarjaa, käydä turnauksissa, leireilllä sekä tehdä pelimatka ulkomaille.

Marko kirjoitti: Moi Tiedoksi kaikille, että poistan kaikki (paitsi itseni) tästä ryhmästä viikonlopun aikana. Jos on jotain kuvia/tiedostoja mitä haluatte itsellenne, niin käykää kopsaamassa. Jätän itseni vielä tänne noiden tiedostojen vuoksi, joten niitä saa kyllä minulta jälkeenpäinkin. Jos kysymyksiä/ajatuksi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo/Vantaa
Tytöt
1