Jalkapall Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähläys, sähly, lentopallo, jäkis, harrastekiekko ja paini.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Liminka

Jalkapall - Liminka

Pallokarhut Liminka 2011 Nimenhuuto.com

Leikkisää nallefutista 2011-syntyneille Limingassa.

Kari kirjoitti: Alla olevasta linkistä voit tilata ennakkoon pääsylipun lauantain SunFestival-tapahtumaan. Osta vaikka koko kaveripiirille! HOX! Jokaisesta lipusta joka on tilattu tämän linkin kautta seura saa 7,- / kpl. Lippujen ennakkomyynti tämän kautta päättyy 23.6.2017! http://www.limingankiekko.net/lomakke... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
32

Pallo-Karhut 0809 Liminka Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ilmoittautukaa mahdollisimman nopeasti in tai out. Viimeistään 2.9 mennessä, niin nähdään monellako joukkueella voidaan osallistua. Kaikki voi ilmoittautua.Mukana turnauksessa mm. Tervarit, OTP, OHF, Pallokarhut 09 (24 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
39

Pallokarhut 12 Liminka Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: 2+2 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
27

Pallokarhut 10 Liminka Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Jarkko, 9 (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
23

Pallokarhut Nimenhuuto.com

Jalkapallotoimintaa Limingassa

Aku kirjoitti: Heippa Aku unohti tänään treeneissä verkkatakin numero 2 urheilukentälle. Onko kukaan sitä löytänyt? (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
40

Limingan Pallokarhut P0405 Nimenhuuto.com

Harrastefutista liminkalaisille 04-05-syntyneille pojille, joskaan vuosi sinne tai tänne ei haittaa.

Janne kirjoitti: Moi, liitin tiedoston tuonne jatkokyselystä. Täyttäkää ja tulostakaa yhdessä kotona, tuokaa sitten harkkoihin 25.9. viimeistään. Tämä kysely antaa taustatietoa uusille toimareille toimintasuunnitelman tekoon. On siis tärkeää, että kaikki vastaavat. On myös suoraselkäistä ilmoittaa mikäli et aio j... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
38

Pallokarhut tytöt 05- 08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys. Kiitän vielä seurasta kentän laidalla olleille. Taru teki päätöksen lopettaa pelaamisen. Tsemppiä teille loppu kauteen. Moikataan kun tavataan. Terkuin Tiina Pekkarinen (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
43

Pallokarhut 08-10 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei! Käykää pikaisesti merkkaamassa lapsenne in/out päättäjäistapahtumaan. Muistutan vielä, että tapahtumassa kaikki tytöt palkitaan ja mehu/munkkitarjoilu lopuksi. Osallistua voi vaikka koko perheen voimin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.