Jalkapallo Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähläys, sähly, lentopallo, jäkis ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Liminka

Jalkapallo - Liminka

Pallo-Karhut 0809 Liminka Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Joukkueeseen valittu: Siiri, Justus, Arttu J, Arttu L, Eeli, Juuso, Jere, Joona, Topias, Jimi Varalla: Nuutti, Elmo, Tatu, Leo Varmistakaa 1.5 mennessä (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
36

Pallokarhut 12 Liminka Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: 2+2 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
26

Pallokarhut Liminka 2011 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Alla olevasta linkistä voit tilata ennakkoon pääsylipun lauantain SunFestival-tapahtumaan. Osta vaikka koko kaveripiirille! HOX! Jokaisesta lipusta joka on tilattu tämän linkin kautta seura saa 7,- / kpl. Lippujen ennakkomyynti tämän kautta päättyy 23.6.2017! http://www.limingankiekko.net/lomakke... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
30

Pallokarhut 10 Liminka Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Jarkko, 9 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
23

Pallokarhut Nimenhuuto.com

Jalkapallotoimintaa Limingassa

Jani kirjoitti: Perjantain 20.4. harjoitukset tunnin mittaisina 18-19 musta, 19-20 punainen. Ei oheisharjoitusta ulkona. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
39

Limingan Pallokarhut P0405 Nimenhuuto.com

Harrastefutista liminkalaisille 04-05-syntyneille pojille, joskaan vuosi sinne tai tänne ei haittaa.

Marko kirjoitti: Hei. Nyt näyttää, että tilanne alkaa selviämään. Alla toimenpiteet jatkolle. 1) Harrastepiirisarja peruttu valmentajatilanteen vuoksi. 2) Harjoituksia pyritään saamaan vetämään Pekka Kainu 1-2 krt/vk. Harkkapelejä omilla vuoroilla ja Oulun seudulla ja mahdollisesti 1 turnaus (esim. Terwaturnaus).... (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
32

Pallokarhut tytöt 05- 08 Nimenhuuto.com

Eliisa kirjoitti: Hei! Vanhempainpalaverissa sovittiin, että nimenhuudon käytöstä siirrytään Jopoxin käyttöön. Olemme vihdoin ja viimein saaneet urakoitua tietojen siirron Jopoxin puolelle. Jatkossa siis joukkueen kaikki tiedottaminen, treenit, pelit yms. ilmoitetaan Jopoxin kautta. Jopoxissa ilmoittaudutaan joukk... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
38

Pallokarhut 08-10 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei! Käykää pikaisesti merkkaamassa lapsenne in/out päättäjäistapahtumaan. Muistutan vielä, että tapahtumassa kaikki tytöt palkitaan ja mehu/munkkitarjoilu lopuksi. Osallistua voi vaikka koko perheen voimin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
28