Jalkapallo Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähläys, sähly, lentopallo, jäkis ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Liminka

Jalkapallo - Liminka

Pallokarhut Liminka 2011 Nimenhuuto.com

Leikkisää nallefutista 2011-syntyneille Limingassa.

Kari kirjoitti: Alla olevasta linkistä voit tilata ennakkoon pääsylipun lauantain SunFestival-tapahtumaan. Osta vaikka koko kaveripiirille! HOX! Jokaisesta lipusta joka on tilattu tämän linkin kautta seura saa 7,- / kpl. Lippujen ennakkomyynti tämän kautta päättyy 23.6.2017! http://www.limingankiekko.net/lomakke... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
31

Pallo-Karhut 0809 Liminka Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: 09.00 Liki Pallokarhut 08 punainen – Tervarit 1 09.35 Tervarit 2- Liki Pallokarhut 08 punainen 10.10 LiKi Pallokarhut valkoinen - Tervarit 1 10.45 Ajax –Tervarit 2 11.20 Tervarit 1- Tervarit 2 11.55 LiKi Pallokarhut valkoinen - ONS 07 punainen 12.30 Ajax - ONS 07 valkoinen 13.05 Ajax - ONS 07 pun... (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
33

Pallokarhut 12 Liminka Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: 2+2 (Vuosi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
25

Pallokarhut 10 Liminka Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Jarkko, 9 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
23

Pallokarhut Nimenhuuto.com

Jalkapallotoimintaa Limingassa

Arttu kirjoitti: Hei Arttu sairaana ei tule perjantain treeneihin (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
42

Limingan Pallokarhut P0405 Nimenhuuto.com

Harrastefutista liminkalaisille 04-05-syntyneille pojille, joskaan vuosi sinne tai tänne ei haittaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, liitin tiedoston tuonne jatkokyselystä. Täyttäkää ja tulostakaa yhdessä kotona, tuokaa sitten harkkoihin 25.9. viimeistään. Tämä kysely antaa taustatietoa uusille toimareille toimintasuunnitelman tekoon. On siis tärkeää, että kaikki vastaavat. On myös suoraselkäistä ilmoittaa mikäli et aio j... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
35

Pallokarhut tytöt 05- 08 Nimenhuuto.com

Eliisa kirjoitti: Hei! Perjantaina 17.11.17 klo 19.30 Pallokarhujen syyskokous, kaikki vanhemmat tervetulleita mukaan. Ohessa linkki tapahtuman nettisivuille: http://www.limingankiekko.net/jalkapallo/uutiset/19655/kutsu-pallokarhujen-syyskokoukseen-17-11-2017 (12 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
40

Pallokarhut 08-10 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei! Käykää pikaisesti merkkaamassa lapsenne in/out päättäjäistapahtumaan. Muistutan vielä, että tapahtumassa kaikki tytöt palkitaan ja mehu/munkkitarjoilu lopuksi. Osallistua voi vaikka koko perheen voimin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.