Jalkapallo Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, sähläys, sähly, lentopallo, jäkis ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Liminka

Jalkapallo - Liminka

Pallokarhut Liminka 2011 Nimenhuuto.com

Leikkisää nallefutista 2011-syntyneille Limingassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Manu muutti perheineen kirkkonummelle :) kiitos mukavista peleistä ja reeneistä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
26

Pallo-Karhut 0809 Liminka Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Toteutamme pelimatkan Suorsan liikenteen 46+1 paikkaisella turistibussilla. Pelaajille varataan 24 paikkaa, 6 valmentajille, ja 3 huoltajille. Kannustusjoukkoja mahtuu alustavasti 13 kpl. Hintaan 15 € per kannattaja. Pelaajille valmentajille ja huoltajalle matka ilmainen. Kannattajat mukaan ilmoi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
39

Pallokarhut 12 Liminka Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: 2+2 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
18

Pallokarhut 10 Liminka Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Jarkko, 9 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liminka
Sekajoukkue
23

Pallokarhut Nimenhuuto.com

Jalkapallotoimintaa Limingassa

Jani kirjoitti: P07 joukkue pelaa kesällä piirisarjan ja erillisten turnausten lisäksi epävirallista Seutusarjaa, jossa on mukana meidän lisäksi OTP, Ajax Sarkkiranta, HauPa, Tervarit 07 punainen, PonPa Muhos sekä LaFK Jääli. Seutusarja pelataan siten, että kaikki joukkueita vastaan on 1 koti- ja 1 vieraspeli pä... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Ei asetettu
37

Limingan Pallokarhut P0405 Nimenhuuto.com

Harrastefutista liminkalaisille 04-05-syntyneille pojille, joskaan vuosi sinne tai tänne ei haittaa.

Janne kirjoitti: Heipä hei vanhemmat, se aiemmin maaliskuulle suunniteltu kausimaksun toinen erä olisi nyt ajankohtainen. Ja kaiken lisäksi pikana. Paidat ja takit ovat menneet tilaukseen ja toimittaja sanoi tahtovansa maksun, kun tuotteet ovat matkalla. Eli teiltä toivoisin maksua joukkueelle pikaisesti. Vierasp... (18 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Liminka
Pojat
33

Pallokarhut tytöt 05- 08 Nimenhuuto.com

Eliisa kirjoitti: Hei! Vihdoin ja viimein voidaan tehdä pantatilaus. Jos joku vielä haluaa tilata pannan niin kommentoikaa tähän viestiketjuun. Joukkue päätti, että jos jollain on vielä kausimaksuja tai pelipukutilauksia maksamatta niin silloin ei valitettavasti ko. pelaajalle voida tilata pantaa tai painatuksia p... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
49

Pallokarhut 08-10 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei! Käykää pikaisesti merkkaamassa lapsenne in/out päättäjäistapahtumaan. Muistutan vielä, että tapahtumassa kaikki tytöt palkitaan ja mehu/munkkitarjoilu lopuksi. Osallistua voi vaikka koko perheen voimin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liminka
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.