Jääkiekko Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sähly, jalkapallo, jäkis, harrastekiekko, sähläys, pesäpallo ja potkunyrkkeily.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Proliiga Nimenhuuto.com

Proliiga on vuonna 2016 perustettu liminkalainen harrastejääkiekkojoukkue.

Janne kirjoitti: Moro kaikille... Tämä kuluva vuosi on ollut aivan poikkeava kun pelikaudet loppuivat kesken kaikilla tahoilla. Pelikausien päättyminen kesken aiheutti seurallemme noin 22000,00 euron tappiot kun kaikki loppui ja maksut jäivät maksamatta ja pelit pelaamatta. Toivotaan ettei koskaan tule enää tälla... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko ja Pesäpallo
Liminka
Miehet
92

KiekkoBoys Nimenhuuto.com

Maksut HC Kiekkoboys ry tilille Op Liminka FI82 5233 0820 0453 16 - käytä viitenumeroa maksuissa (halvempi) o koppi 2998 o su-vuoro 3010 o haukkasarjan pelivuoro 3007

Petteri kirjoitti: Halli kiinni harrastajilta 6.1.2021 saakka. Seuraava vuoro su 10.1. Mahdollisesti.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Liminka
Ei asetettu
46

Team Karvola Boys Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Sekajoukkue
42

liminkaperjantai Nimenhuuto.com

Perjantai-iltaisin hiki pintaan ja viikon läskit liikkeelle. Tosissaan pelaamista herrasmies säännöillä. Ei kovia taklauksia.

Kalle kirjoitti: Huomioikaa alkamisaika (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Miehet
60

Torstaikiekko Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Aleksi L tuuraa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jäkis
Liminka
Ei asetettu
92

LiKi E-Joukkue Nimenhuuto.com

Tiitus kirjoitti: Paikalle tämänpäiväin kuvauksiin riittääkin tulla vasta klo 18.30. Kuvauksen pitäisi olla ohi n. 19.30. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Liminka
Ei asetettu
14