Jääkiekko Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, jäkis, harrastekiekko, sähläys, pesäpallo ja potkunyrkkeily.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Proliiga Nimenhuuto.com

Proliiga on vuonna 2016 perustettu liminkalainen harrastejääkiekkojoukkue.

Janne kirjoitti: Moro kaikille... Tämä kuluva vuosi on ollut aivan poikkeava kun pelikaudet loppuivat kesken kaikilla tahoilla. Pelikausien päättyminen kesken aiheutti seurallemme noin 22000,00 euron tappiot kun kaikki loppui ja maksut jäivät maksamatta ja pelit pelaamatta. Toivotaan ettei koskaan tule enää tälla... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko ja Pesäpallo
Liminka
Miehet
90

KiekkoBoys Nimenhuuto.com

Maksut HC Kiekkoboys ry tilille Op Liminka FI82 5233 0820 0453 16 - käytä viitenumeroa maksuissa (halvempi) o koppi 2998 o su-vuoro 3010 o haukkasarjan pelivuoro 3007

Petteri kirjoitti: Limingan halli kiinni 13.5.2020 saakka valtioneuvoston Korona-päätöksen vuoksi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Liminka
Ei asetettu
46

Team Karvola Boys Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Sekajoukkue
40

liminkaperjantai Nimenhuuto.com

Perjantai-iltaisin hiki pintaan ja viikon läskit liikkeelle. Tosissaan pelaamista herrasmies säännöillä. Ei kovia taklauksia.

Kalle kirjoitti: Ville N (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Miehet
60

LiKi ED Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Edelleen tulee ilmoittaa poissaolon syy henkilökohtaisesti, jos olet poikkeuksellisesti pois! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Liminka
Miehet
28

LiKi E-Joukkue Nimenhuuto.com

Tiitus kirjoitti: Paikalle tämänpäiväin kuvauksiin riittääkin tulla vasta klo 18.30. Kuvauksen pitäisi olla ohi n. 19.30. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Liminka
Ei asetettu
14

Torstaikiekko Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Saatiin lisää aikaa...vuoro on 11,00 eur/kerta. Varamiehet maksakaa tilille ennen vuoron alkua. Tili nro FI60 3939 0054 5913 26 (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jäkis
Liminka
Ei asetettu
87