Jääkiekko Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, jäkis, harrastekiekko, sähläys, pesäpallo ja potkunyrkkeily.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KiekkoBoys Nimenhuuto.com

Maksut HC Kiekkoboys ry tilille Op Liminka FI82 5233 0820 0453 16 - käytä viitenumeroa maksuissa (halvempi) o koppi 2998 o su-vuoro 3010 o haukkasarjan pelivuoro 3007

Mikko kirjoitti: Saattaa ehtiä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastekiekko
Liminka
Ei asetettu
46

Proliiga Nimenhuuto.com

Proliiga on vuonna 2016 perustettu liminkalainen harrastejääkiekkojoukkue.

Janne kirjoitti: Tervehdys kaikille. Tuossa on muutamat kyselleet ensi kauden jääkiekkohommista ja kyllähän tilanne on aika lailla huono, mutta uskoisin, että pystymme järjestämään jollain lailla ensi kauden pelihommat. Mukaan otetaan joukkueet, joilla on oma jäävuoro käytettäväksi pelivuorona ihan missä hallissa... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko ja Pesäpallo
Liminka
Miehet
79

Team Karvola Boys Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Sekajoukkue
38

liminkaperjantai Nimenhuuto.com

Perjantai-iltaisin hiki pintaan ja viikon läskit liikkeelle. Tosissaan pelaamista herrasmies säännöillä. Ei kovia taklauksia.

Riku kirjoitti: Pelit 11€/peli tilille FI25 5516 0220 0154 04 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Miehet
59

LiKi ED Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Edelleen tulee ilmoittaa poissaolon syy henkilökohtaisesti, jos olet poikkeuksellisesti pois! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Miehet
28

LiKi E-Joukkue Nimenhuuto.com

Tiitus kirjoitti: Paikalle tämänpäiväin kuvauksiin riittääkin tulla vasta klo 18.30. Kuvauksen pitäisi olla ohi n. 19.30. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Liminka
Ei asetettu
14

Torstaikiekko Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Saatiin lisää aikaa...vuoro on 11,00 eur/kerta. Varamiehet maksakaa tilille ennen vuoron alkua. Tili nro FI60 3939 0054 5913 26 (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jäkis
Liminka
Ei asetettu
84