Jääkiekko Liminka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liminka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, jäkis, harrastekiekko, sähläys ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KiekkoBoys Nimenhuuto.com

Maksut HC Kiekkoboys ry tilille Op Liminka FI82 5233 0820 0453 16 - käytä viitenumeroa maksuissa (halvempi) o koppi 2998 o su-vuoro 3010 o haukkasarjan pelivuoro 3007

Timo kirjoitti: Petteri: maksoin viime lauantain pelin ja saunaillan samalla peli viitteellä tilille - haittaax she? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Liminka
Ei asetettu
40

Proliiga Nimenhuuto.com

Proliiga on vuonna 2016 perustettu liminkalainen harrastejääkiekkojoukkue.

Janne kirjoitti: Kesäpäivää kaikille... Tässä kesä menee kovaa vauhtia kohti syksyä ja jotkut ovat kyselleet ensi kauden jääkiekkosarjasta. Minä kyllä lupasin keväällä, että jos maksuja on rästissä niin jääkiekkosarjan pelaaminen loppuu, mutta koitetaan katsoa vielä jos on sarjaan tulijoita eli laittakaapa viesti... (Vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko ja Pesäpallo
Liminka
Miehet
71

Team Karvola Boys Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Sekajoukkue
35

liminkaperjantai Nimenhuuto.com

Perjantai-iltaisin hiki pintaan ja viikon läskit liikkeelle. Tosissaan pelaamista herrasmies säännöillä. Ei kovia taklauksia.

Riku kirjoitti: Pelit 11€/peli tilille FI25 5516 0220 0154 04 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Miehet
59

LiKi ED Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Edelleen tulee ilmoittaa poissaolon syy henkilökohtaisesti, jos olet poikkeuksellisesti pois! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Liminka
Miehet
28

LiKi E-Joukkue Nimenhuuto.com

Tiitus kirjoitti: Paikalle tämänpäiväin kuvauksiin riittääkin tulla vasta klo 18.30. Kuvauksen pitäisi olla ohi n. 19.30. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Liminka
Ei asetettu
14

Torstaikiekko Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Saatiin lisää aikaa...vuoro on 11,00 eur/kerta. Varamiehet maksakaa tilille ennen vuoron alkua. Tili nro FI60 3939 0054 5913 26 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jäkis
Liminka
Ei asetettu
83