Jalkapall Loviisa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loviisa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, kahvakuulailu, sisäpyöräily, intervallitunnit, kuntonyrkkeily, crossfit ja mobility.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Loviisa

Jalkapall - Loviisa

FC Loviisa P07-08 Nimenhuuto.com

FC Loviisan juniorijalkapallojoukkue pojille, jotka ovat syntyneet 2007 tai 2008.

Valter kirjoitti: Får Valter skjuts på lö till Kotka. Jag hinner dit till ca 12.30. Är på jobb först. Han är hos pappa i Valkom... Pappa kommer med på sö. Är alla på väg att äta från Metsola plan in till stan? Däremellan behövs också skjuts. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
38

FC Loviisa P6 Nimenhuuto.com

FC Loviisa P6 pojat ovat syntyneet 2011-12.

Petri kirjoitti: Montako harjoitusta ensi kaudella on viikossa? Ensi kaudella olisi tarkoitus harjoitella 2 kertaa viikossa (normaalit treenit) + pelikerho Milloin kausi vaihtuu? Ensi viikolla 11.9 on viimeiset maanantai treenit ja 16.9 on Porvoossa turnaus. Lovariliigan päätösturnaus on 29.9. Lovariliigan päätös... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
16

Deeksters Nimenhuuto.com

´Mest beast tn lage o rlcs lage ni veit nog.

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Rocket league
Loviisa
Miehet
6

FC Loviisa T04 Nimenhuuto.com

Alexandra kirjoitti: Kommer lite senare (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Loviisa
Tytöt
18

FC Loviisa P0506 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: FC Loviisa järjestää Ottelumatkan poikien U17 (s.2001) maaotteluun Suomi - Islanti keskiviikkona 27.9. Ottelu alkaa klo 18:00 Arto Tolsa Areenalla Kotkassa . Lähtö klo 16:45 Linja-autoasemalta Tidstrandin linja-autolla. Hinta : Lapset alle 16v 10 € , aikuiset 15 €. Ilmoittautumiset niclas.mattsso... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Ei asetettu
26

FC LoviisaP04 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Varusteet hankitaan jatkossa Loviisan Team Sportiasta eli Sjöleltä (Kuningattarenkatu 11) Kaupasta löytyy joukkueen tilauslomake johon jokainen käy sovituksen jälkeen täyttämässä omat tilauksensa. Pelipaitoja katsotaan vielä mitä varastossa on vanhoja jäljellä. Ne keneltä puuttuu paita. Laittakaa... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
31

FC LOVIISA P02 Nimenhuuto.com

Frej kirjoitti: Treenit ensi viikosta alkaen 2 x viikossa, ma ja to. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
25

FC Loviisa Tytöt 2001 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: blir lite försenad (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Tytöt
31

FC Loviisa T05-07 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Huomenna treenit Varuboden Osla areenalla klo 16.45-18. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Loviisa
Tytöt
22

FC Loviisa Nimenhuuto.com

Annina kirjoitti: Sjölessä kerrottiin että ensi viikon alussa heidän pitäisi saada kaikki kokeilukappaleet talvitakeista ja että he aikovat tehdä uuden vaatetilauksen ensiviikon loppuun mennessä. Joten kaikki jotka tarvitsevat vaatteita tulisi tehdä tilauksen viimeistään 26.8. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Loviisa
Sekajoukkue
31

Pojat 2009 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Loviisa
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.