Jalkapall Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, golf, yleisurheilu, ratsastus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MaPS Pelinohjaajat Nimenhuuto.com

Maskun Palloseuran pelinohjaajien oma nimenhuuto.

Joni kirjoitti: Moikka Sunnuntaina vielä paljon pelejä ilman puhaltajaa! Eemeli 9-13 ja Otto 11-13 vasta IN. Apuja tarvitaan! Vapaana kenttä 2 klo 9-11, 13-15 kahdella kentällä ja 15-17 kahdella kentällä. Jos haluat näitä niin laita mulle tekstari!! Joni (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Sekajoukkue
43

MaPS Naiset Nimenhuuto.com

Maskun Palloseuran naisten edustusjoukkue treenaa täysillä, mutta iloisella mielellä.

Hanna kirjoitti: Aattelin pistää ton pesuainemyyntikampanjan taas pyörimään, kun omat aineet on päässy loppumaan. Samalla joukkueelle kertyy roposia ja ehkä seteleitäkin... Elikäs myyntilistat löytyy kuvat ja materiaalit osiosta. Riittäiskö jos myyntiakaa olis tonne syyskuun 15 päivän tienoille. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Naiset
29

Masku United 06 Nimenhuuto.com

Maskun Palloseuran joukkue, joka yhdistää seuran kaikki 2006 syntyneet innokaat juniorit.

Eeva-Maria kirjoitti: HUOMIO HUOMIO!!! Taitokoulu poikkeuksellisesti SUNNUNTAINA klo 10 ! (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Sekajoukkue
24

Ahto Ajax 2010-2011 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: ** sama teksti, joka tuli whatsapp-ryhmään ** Moi kaikille, Ajax käynnistää palloilua jälleen kesäkuun alusta lähtien. Toivottavasti kaikki muksut pääsevät mukaan edelleen! Harkat pidetään maanantaisin ja torstaisin klo 18.30-19.30 Merimaskun koulun kentällä. Olemme saaneet ylemmältä taholta ohje... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
18

MaPS P06 Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Laitan tätä kautta nyt myös tämän muistutuksen. Eli ensi viikonloppuna olisi taas Hemmingin koulun valvonta eikä ketään vielä ilmottautuneena. Vapaaehtoisia siis kaivataan, käykäähän ilmoittamassa itsenne. Vanhempien palaveri on 14.3, käykää ilmottautumassa myös siihen ja tietty Jopoxin kautta. P... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Pojat
41

Masku Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Mano, Mikko, Emppu, Joni V, Malka, Niisku, Mati, Vekke ja Karri käykää luomassa Jopox tunnukset. Jos täällä nimenhuudossa on väärä sp-osoite niin laittakaa uusi niin lähetän uuden kutsun. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Miehet
56

MaPS P07 Masku Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Saiko Aurassa pelanneet kaikki jonkun mitallin ? Samuel ei ole saanut..osallistuttiin vaan lauantaina kun sunnuntaina emme päässeet. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Pojat
18

Nouste Futis Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Ups. Raahasin väärän ukon outtiin. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Nousiainen / Masku
Sekajoukkue
41

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei! Vg 08 valmennus toivoo Ahdon poikia harjoituksiin mukaan, joten tiistaina ei ole saliharjoituksia. T. Janne (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
15

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Oisko Merimasku Arenalla maanantaina jo ensimmäiset potkupallot? Pitääkö lähtee hankkiin uudet kengät ja venytellä reidet? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20

MaPS35 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moro! Kuten moni jo tietääkin, Maskun Palloseuran nettisivut siirtyvät pikku hiljaa (uusien sivujen pitäisi aueta ihan näillä näppylöillä) Jopoxin pyörittämille sivuille ja samassa koko seuran jäsenrekisteri sekä nimenhuudon korvaava "pukukoppi" siirtyvät saman järjestelmän alle. Lähetin hetki si... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Masku
Ei asetettu
30