Jääkiekko Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Parainen

Jääkiekko - Parainen

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Milla kirjoitti: Bussi lähtee klo 9.00 hallilta. Pakkaamaan hyvissä ajoin ennen sitä!!! (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
29

Parsport 07-08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Hei, tuli tieto että meidän kioskivuoro viikkoon osuvana päivänä la 28.10 on KBV:n turnaus johon meidän pitää mennä pitämään kioskia auki 10-18. Löytyisiko tähän vapaaehtoisia? Vastaa lauantaihin mennessä (myös jos päivä ei sovi), sen jälkeen mun on vaan jaettava vuorot. Pahoittelen, luulin että ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
20

ParSport 09 Nimenhuuto.com

Fredrik kirjoitti: På lördag (23.9) finns ingen tränare på plats så ingen träning då. Men istiden är vår så dit med hela familjen och skrinna bara om ni har möjlighet. Lauantaina (23.9) ei valmentajia paikalla joten ei treeniä. Mutta jääaika on meidän joten sinne vain luistelemaan vaikka koko perhe jos on mahdollis... (29 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
27

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Milton kirjoitti: Viesti Eli uusi yritys. En tiennyt että Yrjänäinen on lopettanut. La 21.10 10-13 Asplund /Pettersson 14-18 Rofhök / Lindholm Su 22.10 12-15 Jansson /Voutilainen (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.