Jääkiekko Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Nestori kirjoitti: Kioskivuorot, Olkaapas hyvät😉 La 19.1 klo.12.30-15 Söderblom Klo15-18 Leinonen Su 20.1 klo 13-16.15 Johansson Vaihtakaa keskenänne jos tarve ja ilmoitus minulle👍 ❄️Rose (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
18

Parsport 07-08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Hei, Lisäilin nyt kioskivuorot jouluun saakka. Vuoromme ovat omien kotipeliemme ajan. Jos haluat jonkun tietyn vuoron käy merkkaamassa IN tai jos joku vuoroista ei sovi laita OUT. Jaan jäljelle jääneet vuorot maanantaina. Yksi työntekijä /vuoro riittää, mutta mukaan saa toki ottaa kaverinkin Kios... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
31

ParSport 09 Nimenhuuto.com

Max kirjoitti: Max sairaana (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
27

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Dansen inhiberas, ingen hinner ordna.. Men talko blir det ändå i augusti, så har vi det fint sen då säsongen kör igång! Mera info senare. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
22