Jääkiekko Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Nestori kirjoitti: Kioskivuorot, Olkaapas hyvät😉 La 19.1 klo.12.30-15 Söderblom Klo15-18 Leinonen Su 20.1 klo 13-16.15 Johansson Vaihtakaa keskenänne jos tarve ja ilmoitus minulle👍 ❄️Rose (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
18

Parsport 07-08 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Hei kaikille! Kesä on edennyt vauhdikkaasti ja rullakiekko treeneissä on ollut hyvä meininki ja iloinen tunnelma. Haluamme nyt kuitenkin tarjota perheille rauhan kesäloman viettoon ja ottaa pienen tauon näihin harjoitteisiin ja pelurit saavat hetkeksi unohtaa jäähallin kokonaan. Pidämme ohjatut r... (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
28

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Dansen inhiberas, ingen hinner ordna.. Men talko blir det ändå i augusti, så har vi det fint sen då säsongen kör igång! Mera info senare. (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
25

ParSport 09 Nimenhuuto.com

Gustav kirjoitti: Vi slutar tidigare och far på tps-hpk. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
29