Jääkiekko Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Parainen

Jääkiekko - Parainen

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Tony kirjoitti: Moro kaikille. Tuolta jääkiekkoliiton sivulta ei saa valittua C2 junnujen alueita eikä lohkoja. Olen seurannut tilannetta jo muutaman viikon. Onko se tiedossa? Viime kaudella tähän aikaan olin jo varannut bussit koko kaudeksi. Ellen nyt ihan väärin muista :) Eli bussikyytejä ei tietenkään ole voi... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
40

Parsport 07-08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Moi, onko tulossa joukkuetilausta varusteista? Joonalle tarttis ostaa punaiset housut ja sukat... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
23

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Eelis kirjoitti: Hej, varasin otteluliput pelaajille. Samassa ilmoittivat että halli tulee täytee. Eikä tällaista ryhmää pystytä sijoittamaan myöhemmin enää mitenkään järkevästi. Niimpä varasin samalla 12 lippua aikuisillekkin a´ 21.50 Näin päästään / joudutaan samaan katsomoon junnujen kanssa… Mukaan pääsee viel... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Sekajoukkue
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.