Jääkiekko Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Parainen

Jääkiekko - Parainen

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Maaret kirjoitti: Tarvitaan enemmän toimitsijoita! Jos on tarvetta livistän itse kioskilta että ehdin tehdä pöytäkirjaa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
29

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Milton kirjoitti: Viesti Vår sista kiosktur för hösten infaller nu på söndagen. Jag fixar den. God jul (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
22

Parsport 07-08 Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Maaottelut palaavat Kupittaalle monen vuoden tauon jälkeen, kun Suomen ja Venäjän naisten maajoukkueet kohtaavat Pre Olympic -turnauksen päätösottelussa lauantaina 16.12. klo 14.00. Haluamme kutsua Turun- ja lähialueen juniorijoukkueet seuraamaan olympialaisiin valmistautuvan leijonaryhmän viimei... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
19

ParSport 09 Nimenhuuto.com

Fredrik kirjoitti: Terve. Muistutus kaikille että 10.12 klo:14-16 pidetään F2 pikkujoulut PIF-Centerissä. Ensin tunti voimistelu/tramppapuolella ja sen jälkeen noin tunnin "kokouksen" skidien kanssa missä löytyy purtavaa ja juotavaa. Joukkue hankkii ja maksaa kaiken tarvittavat. Tarkoituksena on että pojat ja tytöt... (19 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.