Jääkiekko Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Parainen

Jääkiekko - Parainen

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Maaret kirjoitti: Entäs tämä? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
28

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Anthony kirjoitti: Hej, Några eftertankar om mötet igår. Jag sov på saken och ville bara säga det som jag inte sa igår när känslorna var höga. Jag var chockad, ledsen och delvis besviken. Först vill jag tacka alla tränarna, lagledaren och andra som har bidragit till laget. Vi har alltid uppskattat era insatser. Vi ... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
24

Parsport 07-08 Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Raaseporin joukkue on pyytänyt meidät harjoituspeliin huhtikuussa. Eivät ole osallistuneet mihinkään sarjaan aiemmin ja hakevat lisää kokemusta. Toisaalta meille tulee pitkä tauko ennen KaKiPo peliä, joten saataisiin hieman jääharjoitusta joukkueelle. Nimenhuutoon lisätty vieraspeli 8.4 klo 14.30... (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
19

ParSport 09 Nimenhuuto.com

Fredrik kirjoitti: Terve. Maanantaina 26.3 on viimeinen treenipäivä tällä kaudella ja pidetään uusi hassuttelupeli missä lapset saa pelata äitiä vastaan taas. Äidit tarvii luistimet, kypärä, mailan ja mielellään hanskat mukaan. Samalla pidetään pienet päättäjäiset jäähallilla. 31.3 on vielä jääaika (Lauantai klo:10... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Parainen
Sekajoukkue
23