Jalkapallo Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Parainen

Jalkapallo - Parainen

Tapy Nimenhuuto.com

Kaupungin kovin sählyjengi kokoontuu keskiviikkoisin Paraisten ammattikoulun liikuntasaliin ja tiistaisin Rehdin liikuntasaliin.

Stefan kirjoitti: Tulossa myös, Kolari ja Nordqvist. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sähly, Salibandy ja Jalkapallo
Parainen
Sekajoukkue
28

SC Wolves Nimenhuuto.com

Total football

Jyrki kirjoitti: eiköhän kausi lopeteta voitolla,vai? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Parainen
Miehet
37

PIFT01 Nimenhuuto.com

Tyttöjoukkue paraisilta!

Kalle kirjoitti: Hei kaikille! Olisin kyllä mielellään pitänyt vaikka vanhempain illan tästä asiasta,mutta koska osanottajia ei sielläkään hirveästi näkynyt,niin mennään näin:) Nyt näyttää siltä, että tämä joukkue ei tule tässä muodossa jatkamaan enää olemassaoloaan! Tyttöjä, jotka jatkavat,on sellaiset kahdeksan... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Parainen
Ei asetettu
31

PIF futis P06 Nimenhuuto.com

Eemil kirjoitti: Hieno peli taas tänään ja buffetkin tuotti lähes 60€. Seuraava kotipeli on 2.6. eikä siihen ole vielä myyjiä/leipureita/grillimestaria. Olisi hienoa, jos jokainen voisi ottaa buffet-vuoron, kovin usein vuoroja ei tule. Kesäkuun lopulla on seuraava kotipeli, siihenkään ei ole vielä ilmoittautunut ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Parainen
Pojat
20

PIF futis P05 Nimenhuuto.com

Vincent kirjoitti: Vincent stötte nacken på träningen igår och fick nackstöd idag så han deltar ej i träningarna resten av veckan. H. Patrik (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Pargas / Parainen
Pojat
31

pifp09 Nimenhuuto.com

Paraisten Nappulaliiga Pojat -09 jalkapallo joukkueen yhteydenpitoa varten.

Elias kirjoitti: Fick någon med sig en extra jacka från måndagens träning? Vi hittade inte Elias PIF-jacka efter träning. Den är märkt med initialerna E.St och storleken är 128. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Parainen
Pojat
26

Höntsäfutis 2014 Nimenhuuto.com

Kaupungin kovin höntsäjengi kokoontuu taas kerran viikossa Tennbyn viheriölle. Tällä kertaa jäseniä pitäisi löytyä riittävä määrä, jotta pelitkin toteutuisi. Ryhmä on avoin, joten saa vapaasti kutsu veljet ym't tutut höntsäilemään... :)

Tony kirjoitti: Jaahas. Olisiko tänä kesänä innokkaita höntsäilijöitä Tennbyn nurmelle. Ja mikä aika olisi paras mahdollinen? Palautetta kiitos :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Futis
Parainen
Ei asetettu
37

SC Wolves Naiset Nimenhuuto.com

Janina kirjoitti: Jos nilkka kestää ni oon in (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Parainen
Naiset
22

Pargas IF P99 Nimenhuuto.com

Johan kirjoitti: Moi, vielä yksi muutos PIF - TAPA 25.9 Sunnuntai, peli pelataan PAJBACKAN kentällä, ottelu alkaa 13:30, paikalla viimeistään 12:30 Hej ännu en ändring till PIF - TaPa 25.9, matchen spelas på PAJBACKA, den börjar klo 13:30, på plats senast 12:30 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Footboll jalkapallo
Pargas / Parainen
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.