Jalkapallo Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Parainen

Jalkapallo - Parainen

Tapy Nimenhuuto.com

Kaupungin kovin sählyjengi kokoontuu keskiviikkoisin Paraisten ammattikoulun liikuntasaliin ja tiistaisin Rehdin liikuntasaliin.

Stefan kirjoitti: Tulossa myös, Kolari ja Nordqvist. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sähly, Salibandy ja Jalkapallo
Parainen
Sekajoukkue
28

SC Wolves Nimenhuuto.com

Total football

Jyrki kirjoitti: eiköhän kausi lopeteta voitolla,vai? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Parainen
Miehet
37

PIFT01 Nimenhuuto.com

Tyttöjoukkue paraisilta!

Kalle kirjoitti: Hei kaikille! Olisin kyllä mielellään pitänyt vaikka vanhempain illan tästä asiasta,mutta koska osanottajia ei sielläkään hirveästi näkynyt,niin mennään näin:) Nyt näyttää siltä, että tämä joukkue ei tule tässä muodossa jatkamaan enää olemassaoloaan! Tyttöjä, jotka jatkavat,on sellaiset kahdeksan... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Parainen
Ei asetettu
31

PIF futis P06 Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Hei Kaikille Tulevana viikonloppuna alkaa siis vihdoin jalkapallo kausi pelien osalta pienellä turnauksella :) Tässä muutamia sääntöjä miten käyttäydytään peleissä. 1. Peleihin tullaan ajoissa, 30min ennen pelin alkua, tämä tarkoittaa sitä että silloin on jo kaikki varusteet päällä. 2. Pelipäivän... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Parainen
Pojat
19

PIF futis P05 Nimenhuuto.com

Vincent kirjoitti: Vincent stötte nacken på träningen igår och fick nackstöd idag så han deltar ej i träningarna resten av veckan. H. Patrik (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Pargas / Parainen
Pojat
31

pifp09 Nimenhuuto.com

Paraisten Nappulaliiga Pojat -09 jalkapallo joukkueen yhteydenpitoa varten.

Pontus kirjoitti: Dagens träning flyttad till i morgon ut på Aktia. Päivän treenit siirretty huomiseksi ulos Aktialle. (25 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Parainen
Pojat
27

Höntsäfutis 2014 Nimenhuuto.com

Kaupungin kovin höntsäjengi kokoontuu taas kerran viikossa Tennbyn viheriölle. Tällä kertaa jäseniä pitäisi löytyä riittävä määrä, jotta pelitkin toteutuisi. Ryhmä on avoin, joten saa vapaasti kutsu veljet ym't tutut höntsäilemään... :)

Tony kirjoitti: Jaahas. Olisiko tänä kesänä innokkaita höntsäilijöitä Tennbyn nurmelle. Ja mikä aika olisi paras mahdollinen? Palautetta kiitos :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Futis
Parainen
Ei asetettu
37

SC Wolves Naiset Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Mahdollisesti poissa, Iinan häät. Koitetaan keretä! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Parainen
Naiset
22

Pargas IF P99 Nimenhuuto.com

Johan kirjoitti: Moi, vielä yksi muutos PIF - TAPA 25.9 Sunnuntai, peli pelataan PAJBACKAN kentällä, ottelu alkaa 13:30, paikalla viimeistään 12:30 Hej ännu en ändring till PIF - TaPa 25.9, matchen spelas på PAJBACKA, den börjar klo 13:30, på plats senast 12:30 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Footboll jalkapallo
Pargas / Parainen
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.