Salibandy Grani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grani ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pipolätkä. Muita suosittuja lajeja ovat: kuntokiekko, jääkiekko, sähly ja salibandy.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

AKT ja Teatteri Nimenhuuto.com

AKT 045:n Ja Teatterin teknisten yhteinen salibandyvuoro. Jos ei ole tarpeeksi hemmoja ilmoittautunut, niin sitten kännykät laulamaan ja haalitaan kavereita mukaan. Lauantaihin klo 18.00 katsellaan ja tehdään päätös mennäänkö, vai perutaanko. Siihen mennessä siis ilmoittautumiset. Vuorolla höntsäillään oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Jos nyt ei ihan joka palloon jaksakaan juosta, niin ei siitä ristille joudu. Kevyttä kenttävittuilua nyt kummiskin. Varatkaa mukaan aina musta ja punainen paita, ellet ole lunastanut kääntöliiviä hintaan 10€. Salivuoroihin kerätään kolme €uroa per kerta tai 25€ syys-/talvikausi, siis 50€ koko talvi. Aikuisia ukkoja ollaan, jotenka jos et maksa kerralla, niin huolehdi sitten siitä, että maksat JOKA KERTA sen kolme €rkkiä.

Joukkue etsii pelaajia: Lisää vakikävijöitä kaivataan. Plussa on jos on kytköksiä teatteriin tai AKT:...

Tomi kirjoitti: Nyt kun tämäkin kuivui kasaan niin löytyisikö joitain vuoroja jossa voisi silloin tällöin käydä vähän höntsäilemässä? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuokkalan Graniitti
Miehet
38

Tisdagssähly Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Medelålders gubbar is Grani med omnejd om vill spela sähly på bra nivå är väl...

Åke kirjoitti: Moikka vielä kerran: Oletko vielä mukana maanantain sählyringissä. Aika ja paikka on sama. Ainoastaan paikka nimenhuudossa vaihtuu: http://granisahly.nimenhuuto.com/public_join?pass=grani2020. Nimi siis on Grani sähly, granisahly.nimenhuuto.com, salasana rekisteröitymiseen on grani2020. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Grani
Miehet
39