Salibandy Grani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grani ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on harrastekiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pipolätkä, kuntokiekko, jääkiekko, sähly ja salibandy.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

AKT ja Teatteri Nimenhuuto.com

AKT 045:n Ja Teatterin teknisten yhteinen salibandyvuoro. Jos sunnuntaihin klo 12.00 mennessä ei ole tarpeeksi hemmoja ilmoittautunut, niin sitten kännykät laulamaan ja haalitaan kavereita mukaan. Vuorolla höntsäillään oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Jos nyt ei ihan joka palloon jaksakaan juosta, niin ei siitä ristille joudu. Kevyttä kenttävittuilua nyt kummiskin. Varatkaa mukaan aina musta ja punainen paita, ellet ole lunastanut kääntöliiviä hintaan 10€. Salivuoroihin kerätään kolme €uroa per kerta tai 25€ syys-/talvikausi, siis 50€ koko talvi. Aikuisia ukkoja ollaan, jotenka jos et maksa kerralla, niin huolehdi sitten siitä, että maksat JOKA KERTA sen kolme €rkkiä.

Joukkue etsii pelaajia: Lisää vakikävijöitä kaivataan. Plussa on jos on kytköksiä teatteriin tai AKT:...

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuokkalan Graniitti
Miehet
38

Tisdagssähly Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Medelålders gubbar is Grani med omnejd om vill spela sähly på bra nivå är väl...

Åke kirjoitti: HUOM. Sali on tänään suljettu (9.12. - 6.1 / joulutauko) . Tavataan taas maanantaina 13.01. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly
Grani
Miehet
38